شما یه بار کارت شبکه رو رو از رو سیستم ور دار تنظیماتش رو هم پاک کن دوباره نصب کن ببین درست می شه
چون احتمال ناسازگار بودن مودم با کارت شبکه خیلی خیلی ضعیفه
شما یه بار کارت شبکه رو رو از رو سیستم ور دار تنظیماتش رو هم پاک کن دوباره نصب کن ببین درست می شه
چون احتمال ناسازگار بودن مودم با کارت شبکه خیلی خیلی ضعیفه
86.000تومان
با تشکر از جواب شماباید عرض کنم که " ویس میسی ویسا ویس نمیسی ویس نیسا " حالا این چه ربطی به موضوع داشت: هیچ
کارت شبکه من آنبورد هست (مادر برد P5LD2-SE) پس امکان جدا کردن و آنینستال آن وجود ندارد.
به نظرت بگم از حسابگر بیان درستش کننچون من هزینه (6000) نصب اولیه رو ندادم.
من 84 خریدم از پایتخت
سلام به همه ی مهندسین عزیز
خانمها آقایون جنتلمن ! من یه مودم "D-Link DSL 2540U" ، گرفتم 4 پورت ، الان به کامپیوتر اصلیم وصلش کردم و خوب کار میکنه حالا می خوام به سه تا کامپیوتر دیگه وصل کنم باید چی کار کنم ؟ هیچی بلد نیستم ، اهان اینم بگم وقتی کابل دوم به بعد رو از مودم میگیرم میزنم به بقیه کامپیوترام اینترنتم از کار میوفته تازه "local area" هم به محض وصل شدن کابل فعال میشه ولی اینترنت کار نمی کنه
تو رو خدا کمکم کنید اشکم داره در میاد
خوب میتونی یه بار تنظیمات کارت شبکه رو پاک کنی و دوباره نصب کنی
فکر کنم که مراحل تنظیم مودم رو اشتباه می ری می تونی از رو یه دفتر چه راهنماش قدم به قدم پیش بری تنظیمات رو pppoe بزار با مودم شما تا حالا کالر نکردم وگرنه دقیق تر راهنمایی می کردم
پول برا نصب یه پول مفته که می ره تو جیب شرکت اگه یه خورده دقت کنی می تونی نصبش کنی
سلام من یه مدم مدل asus am 602 خریدم میخواستم بدونم اینو چه جوری تو ویندوز سون نصب میکنن
آقا من هر وقت سيستم رو خاموش ميكنم مودم رو هم خاموش ميكنم ( دكمه پشتش رو ميزنم ) و موقع روشن كردن سيستم هم اونو روشن ميكنم .
ميخوام بدونم اين مشكلي براي مودمم كه ايجاد نميكنه ؟؟؟ البته زياد در طول روز سيستم رو روشن خاموش نميكنم .
بفرمائید، اینم راهنمای نصب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)