تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 1137 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیلی ممنون . ولی من با کتابای محمودزاده خیلی حال می کنم واز حرفای شما متوجه نشدم اشکال کارش کجاست . مثلاَ مطلبی هست که نگفته باشه ؟؟ به نظر خودم که خیلی مفهومی و توپ درس داده فقط حجمش یکم زیاده . من فیزیک 2 اصلاَ بلد نبودم الان تا آخر فصل 3 خوندم ( و تقریباَ فهمیدم ) حالا اشکالی داره درسش رو از همون بخونم و تست آبی قلم چی بزنم ؟؟؟
    نه چرا اشکال داشته باشه وقتی از رو کتاب محمودزاده درس رو میفهمی بهترین کار اینه که از رو محمود زاده بخونی....

کتاب خوب واسه ی هر نفر کتابیه که باهاش رراحت باشه و بفهمه و درسشو یاد بگیره... شاید خیلیا با محمود زاده راحت نباشن

و از رو کتاب محمودزاده خوب درسو نفهمن کتاب محمود زاده واسشون بد باشه ولی واسه تو که میفهمی کتاب محمود زاده کتاب

خوبیه..

2. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

چند تا سوال دارم :
    1- کتاب زبان خوب که کل زبانوگفته باشه چی خوبه ( کیاسالار مولف کدوم انتشاراته ؟؟؟ )
    2- به نظر شما درس ارزش داره درس های زیر رو توی تابستون بخونم :
    الف - آمار
    ب- دین و زندگی

3- تست های سطر به سطر شیمی بازرگان وقت تلف کنی نیست ؟؟؟؟ به نظرتون لازمه که همشو بزنم ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

چند تا سوال دارم :
    1- کتاب زبان خوب که کل زبانوگفته باشه چی خوبه ( کیاسالار مولف کدوم انتشاراته ؟؟؟ )
    2- به نظر شما درس ارزش داره درس های زیر رو توی تابستون بخونم :
    الف - آمار
    ب- دین و زندگی

3- تست های سطر به سطر شیمی بازرگان وقت تلف کنی نیست ؟؟؟؟ به نظرتون لازمه که همشو بزنم ؟؟؟؟
    1.کیاسالار مال انتشارات شبقره هست کتابشم خوبه(زبان کنکور)...کتابای دیگه رو نخوندم ولی اون طور که دوستان می گن واسه زبان کتاب خوب زیاد داریم

2.الف)آمار که خوندنش کار یه نصفه روزه و یه کتاب تست کم حجم (گاج) می خواد واسه تمرین ...من خودم بعد عید می خونمش<نظر شخصی>
    ب)من بعد مهر شروع می کنم به خوندنش<نظر شخصی>

3.همون طور که تو مقدمه ی کتاب توضیح داده با توجه به وضعیت فعلی سوالای کنکور که باید خط به خط کتابای شیمی رو حفظ کنیم اگه بخواییم خوب جواب بدیم اونارم باید بزنیم کسل کننده و به درد نخوره ولی مجبوریم...من خودم همیشه می زنم اون تستارو

5. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینکه این جلد دوم رمزینه اومده؟؟؟ مشتق و انتگرال !!
    نه!!!!!!!!!!!!

7. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی مثلثات چی؟؟

من مثلثات رابطه ها و اینا رو بلدم ولی خب موقع سوال کردن کم میارم ! نمیتونم حل کنم

کسی کتاب خوب سراغ داره واسه مثلثات؟؟؟

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

من جبر و احتمال اندیشه سازان ورژن جدیدش رو گرفتم خیلی کتاب توپیه رسیدم به قسمت دوم مجموعه ها
    به همه هم توصیه میکنم البته اجباری نیست!
    به نظر من از خوشخوان خیلی بهتره من هر کاری کردم باهاش کنار نیومدم این خوشخوانو

و اما مطلب اصلی اینکه

می هندسه تحلیلیم خیلی گنده
    انواع کتب مختلفم خوندم اعم از خوشخوان گاج سبز سفید مبتکران اندیشه سازان کتاب درسی!! و .... ولی بازم ....!!
    جز اندیشه سازان و مبتکران همه کتابهای دیگه پر از فرموله و من از این متنفرم اونا هم به همین خاطر زده شدم نصف فصل که میخوندم ولش میکردم!!!

الان می خوام تابستونی تیر خلاصی رو بهش بزنم سبز کانون پایافر رو میخونم ام بازم بهش شک دارم!! چکار کنم×؟

به نظر شما چه کتابی کم فرمول شاد با حال و توپ و تشریحیه

ممنون میشم کمک کنین خیلی

اوه......

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من جبر و احتمال اندیشه سازان ورژن جدیدش رو گرفتم خیلی کتاب توپیه رسیدم به قسمت دوم مجموعه ها
    به همه هم توصیه میکنم البته اجباری نیست!
    به نظر من از خوشخوان خیلی بهتره من هر کاری کردم باهاش کنار نیومدم این خوشخوانو

و اما مطلب اصلی اینکه

می هندسه تحلیلیم خیلی گنده
    انواع کتب مختلفم خوندم اعم از خوشخوان گاج سبز سفید مبتکران اندیشه سازان کتاب درسی!! و .... ولی بازم ....!!
    جز اندیشه سازان و مبتکران همه کتابهای دیگه پر از فرموله و من از این متنفرم اونا هم به همین خاطر زده شدم نصف فصل که میخوندم ولش میکردم!!!

الان می خوام تابستونی تیر خلاصی رو بهش بزنم سبز کانون پایافر رو میخونم ام بازم بهش شک دارم!! چکار کنم×؟

به نظر شما چه کتابی کم فرمول شاد با حال و توپ و تشریحیه

ممنون میشم کمک کنین خیلی

اوه......

مرسی که گفتین من این روزا می خواستم واسه جبر کتاب بخرم ولی دودل مونده بودم چی بخرم اگه اندیشه سازان جدید واسش چاپ شده باشه که عالیه حتما می رم می بینم

والا ما فعلا تا بردار قرینه از هندسه تحلیلی خوندیم و من نمی تونم حرف جامعی بزنم ولی تا همین جا از کتاب گاج سفید خوشم اومده

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

مرسی که گفتین من این روزا می خواستم واسه جبر کتاب بخرم ولی دودل مونده بودم چی بخرم اگه اندیشه سازان جدید واسش چاپ شده باشه که عالیه حتما می رم می بینم

والا ما فعلا تا بردار قرینه از هندسه تحلیلی خوندیم و من نمی تونم حرف جامعی بزنم ولی تا همین جا از کتاب گاج سفید خوشم اومده

مباحث جبر و احتمال با گسسته فرق داره ؟؟؟ یعنی مطلبی از جبر و احتمال هست که توی گسسته نگفته باشه که اگه همه جبر توی گسسته هست دیگه نمیخواد جبر بخری یه رمزینه بگیر میگن خیلی تووپه ...
    راستی این اندیشه سازان جدیدی که جبر و احتمال داده بیرون همونی نیست که عکس هندونه روشه ؟؟؟ (اگه اون باشه خیلی حجمش زیاد بود و به کار من یکی نمیخوره )
    - شیوه درس دادنش چجوریه ؟؟ مثل بازرگانه ؟؟؟
    - سوال آخر اینکه شما امسال سال اول کنکورتونه ؟؟؟؟؟

12. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

مباحث جبر و احتمال با گسسته فرق داره ؟؟؟ یعنی مطلبی از جبر و احتمال هست که توی گسسته نگفته باشه که اگه همه جبر توی گسسته هست دیگه نمیخواد جبر بخری یه رمزینه بگیر میگن خیلی تووپه ...
    راستی این اندیشه سازان جدیدی که جبر و احتمال داده بیرون همونی نیست که عکس هندونه روشه ؟؟؟ (اگه اون باشه خیلی حجمش زیاد بود و به کار من یکی نمیخوره )
    - شیوه درس دادنش چجوریه ؟؟ مثل بازرگانه ؟؟؟
    - سوال آخر اینکه شما امسال سال اول کنکورتونه ؟؟؟؟؟
    دو فصل اول جبر توی گسسته نیست منم هر کتابی که بخرم فقط دو فصل اولشو می زنم البته شایدم هیچ کتابی نخرم و به تستایی که پارسال از اندیشه سازان قدیمی زدم اکتفا کنم.

من ندیدم همین امروز همینجا خوندم که تازه در اومده و فردا می رم کتابفروشی ببینم چه طوریه حجمش برام فرقی نمی کنه چون فقط دو فصلو می خوام بخونم اونم اگه خیلی زیاد باشه یک در میون می زنم تستاشو (البته همون طور که گفتم شاید اصلا تستی واسش نزنم و فقط تو کنکور آزمایشی براش تست بزنم امسال چون خیلی آسونه)

اگه منظورتون گاج سفید هندسه تحلیلیه که من گفتمش آره تقریبا شبیه همونه (البته پاسخ تشریحی و درسنامه تو جواب تستا داره و آموزش مستقل نداره) ولی اگه منظورتون اندیشه سازان جبرواحتماله که گفتم ندیدمش

بله من تازه سومو تموم کردم و سال اولمه که کنکور می دم(البته اگه آزادو حساب نکنیم)

14. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی مثلثات چی؟؟

من مثلثات رابطه ها و اینا رو بلدم ولی خب موقع سوال کردن کم میارم ! نمیتونم حل کنم

کسی کتاب خوب سراغ داره واسه مثلثات؟؟؟
    منتظرم همچنان !!

راستی آقا مهدی (همکار بازنشسته) این کتاب قرابت دکتر سبطی میشه بگین قیمتش چقدر هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •