Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
روی x1 میشه ویندوز موبایل 6.5 نصب کرد که الن لینک دانلودش تو تاپیک این گوشی هست رو hd هم الان میشه این کارو کرد؟
Last edited by Hamid..God; 29-01-2009 at 12:22.
دوستان یه چیزی رو فراموش نکنید این اولین تجربه سونی اریکسون تو ساخت ppc هست و با این حال با بهترین محصولات htc وسامسونگ مقایسه میشه
در ضمن چون htc سابقه زیادی تو ساخت ppc داره دلیل نمیشه هر چی ساخت بهترین باشه
Last edited by victor203; 04-02-2009 at 20:09.
سلام به همه اساتید
اینطور که من میبینم از آخرین پاسخ چند ماهی میگذره امیدوارم دوستان باشند و به من کمک کنند:
منظورم دوستانی هست که این دو گوشی رو حتما استفاده کردن ( نه اینکه دست کسی دیدند یا فقط یه تست لحظه ای کرده باشند) حالا با توجه به اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار تومانی که الان در بازار هست ( اچی دی ۷۱۰ هزار تومان و ایکس پریا ۵۹۰ هزار تومان) به نظر شما آیا اچ دی ارزش این اختلاف قیمت رو داره ( همونطور که گفتم بر اساس تجربه که مثلا کیفیت کار، سرعت، کیفیت واقعی دوربین چون میدونم یکی ۳.۲ یکی ۵ اما آیا در عمل هم تفاوت واحشه؟، نرم افزار پذیری، اهمیت کیبورد و اینکه آیا کیبورد ایکس پریا به مرور خراب میشه یا نه؟، و خلاصه هر چیزی که به ذهنتون میرسه که خب من که تجربه ندارم نمیدونم رو ممنون میشم بهم بگین) شاد و پیروز باشید
پاینده ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)