اگه باطری رو در بیارم کپی خورش میپره.
با پاندورا کپی خور نشده.
بعدش فروشنده رفیقم بود.
یه چیز دیگه این پیانو بلک بود فک کنم مال 2 سال پیش باشه ولی خودشون تازه آورده بودن،مال این نیست؟؟؟
با این برنامه تبدیل کنی مشکلی پیش نمیاد؟؟
فایل اصلیش حفظ میشه؟؟
اگه باطری رو در بیارم کپی خورش میپره.
با پاندورا کپی خور نشده.
بعدش فروشنده رفیقم بود.
یه چیز دیگه این پیانو بلک بود فک کنم مال 2 سال پیش باشه ولی خودشون تازه آورده بودن،مال این نیست؟؟؟
با این برنامه تبدیل کنی مشکلی پیش نمیاد؟؟
فایل اصلیش حفظ میشه؟؟
Last edited by *QWERT*; 11-07-2009 at 20:16.
من یه دوست دارم که psp داره کپی خور هم هست ولی 2000 هست نمی شه باهاش کاری کرد
شایان جان من اطلاع دقیقی ندارم.
اما تاپیک زیر از فروم بازی سنتر دارای اطلاعات خوبی هست.امیدوارم به دردت بخوره.
اجرای بازی های Ps1 در Psp
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دوباره کپی خورش میکنی
منظورت هم از جمله ای که قرمز کردم نمیفهمم میشه بیشتر توضیح بدی؟
پیانو بلک اسم رنگ کنسول هست.یعنی مشکی پیانویی (پیانو سیاه) ربطب به جدید وقدیمی بودن نداره.
کار این برنامه این هست که فرمت iso را به cso و cso را به iso jبدیل میکنه و هیچ ضرری هم نداره.
فایل اولیه هم براش مشکلی پیش نمیاد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بستگی به نوع مادربورد psp دوستتون داره.سونی مادربورد های psp از ورژن TA-085 v2 و مدل های بعدی را طوری طراحی کرده که دیگه نمیشه باهاش باطری پاندورا ساخت.
برای تشخیص ورژن مادربورد برنامه زیر را دانلود کنید و به روش زیر در psp دوستتون که کپی خور هست اجرا کنید.
پس از دانلود فایل را با WinRAR یا هر برنامه ی فشرده ساز دیگر Extract کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پوشه ی PSPident_0-3 رو به درون شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید و برنامه را از داخل psp اجرا کنید.
اگه ورژن مادربورد دستگاه زیر TA-08 v2 مثلا TA-08 v1 باشه شما با اون psp slim هم میتونید باطری را پاندورا کنید.
Last edited by choory; 11-07-2009 at 20:29.
بعد باید باطری خودم رو بزارم روی psp اون بعدش برنامه Hellcat's Pandora Installer for 3.XX رو اجرا کنم
فرقی نداره شما باید یکی از بازری ها را با psp کپی خور پاندورا کنید سپس باطری پاندورا و مجیک مموری را داخل اون psp که کپی خور نیست قرار دهید و دستگاه را کپی خور کنید.
سپس باطری را با یکی از دستگاه ها به حالت عادی برگردانید.
خواهشا سوال ها راجبه کپی خور کردن را در تاپیک مربوطه بپرس.اگه دیگه اینجا بپرسی جوابی نمیدهم.
سلام ما به آغوش PSP داران برگشتیم .
من مرحله ی اول پاتاپون 1 گیر کردم دستور PAtA PATA PATA PON رو می زنم ولی اجرا نمی کنه ؟
من چسب ال سی دی رو می چسبونم ولی یا هوا می گیره یا گرد خاک روش می شینه چیکار کنم ؟
از کجا بفهمم مموری اصله ؟ ببخشید اگه تکراریه ؟
در آخر ممنون
روش نوشته 2007 برا همین میگم مال 2 سال پیشه.
چه جوری کپی خورش رو بگردونم؟؟ یه چیزی گفت رفیقم،گفت رستورش میکنی بعد یه کارای دیگه.
اون 2007 که ربطی به سال ساخت نداره.این کد منطقه ای هست که psp اونجا توزیع شده.
بیخیال نمیخواد باطری را در بیاری.خدای نکرده شما هم مثل بقیه دوستان برای نصب کردن ChickHEN با مشکل روبرو میشی.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
خوش آمدی.
پاتاپون را باید به صورت ریتمیک و پشت سر هم بزنیوتمرین کنی دستت میاد.(شرمنده اینقدر درباره patapon توضیح دادم دیگه خسته شدم.خوصله جواب دادن سوال های پاتاپونی را ندارم.هرجا گیر کردی یکم سرچ کن به جواب میرسی)
برچسب lcd را که میخواهی بچسبونی ابتدا دستگاه را با یک دستمال عینک پاک کن.که گرد و خاک و چربی روش نباشه.
سپس یک طرف مزی را بچسبان و با یک کارت ویزیت محکم یا کارت اعتباری آرام بکس روی lcd تا برچسب بچسبه(معمولا توی بسته برچسب lcd ها یک کارت برای همین کار هست)فقط مواضب باش زیاد محم نکشی خدای نکرده lcd را خراب کنی.
اگر هوا افتاده و یا گرد و خاک زیرش هست بهتره از یک برچسب دیگه استفاده کنی.چون این برچسب دیگه بدرد نمیخوره.هرچی بهش دست بزنی که هواش خالی بشه بدتر میشه.
برای تشخیص اینکه مموری اصل هست یا نه روی گزینه Memory Stick برو کلید مثلث را بزن گزینه information را انتخاب کن اگر جلوی MagicGate زده بود Supported یعنی اصل هست اگر زده بود Unknown یعنی تقلبی هست.
Last edited by choory; 11-07-2009 at 20:58.
سلام
آیا میشه با PSP وارد سایت های فارسی شد و در حقیقت میشه PSP رو فارسی کرد یا حداقل فونت فارسی به اون اضافه کرد
با تشکر
ممنوناختلاف قیمت فکر نکنم بیش از 20-30 تومن باشه.
برای کسی که تازه میخواهد psp بخره بله ارزش داره 3000 بگیره.
اما کسی که 2000 داره اصلا ارزش نداره بفروشه 3000 بخره.
این نظر شخصی من هست.دیگه خود شما صاحب اختیار هستید.
خوب من الان بخوام 3000 بخرم بايد خود فروشنده بگم كپي خور كنه يا اينكه خودمم ميتونم كپي خور كنم با اين روشهايي كه اينجا توضيح داديد ؟
در كل يعني اينكه به فروشنده چيز خاص ديگه اي لازم بگم يا اينكه همه كاراش رو ميشه از همين آموزشهايي كه اينجا هست انجام بدم ؟
يه چيز ديگه من شنيدم كپي خور 3000 مشكل داره درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)