چیزای زیادی میشهولی برای سیستم صوتی اره پخشو باند......
ولی خوب باندت بی امپ میشه پخشتم باید طرفای 120 130 بگیری صفحه های قبلو ببینی مدل های مختلف با قیمت هاش هست
چیزای زیادی میشهولی برای سیستم صوتی اره پخشو باند......
ولی خوب باندت بی امپ میشه پخشتم باید طرفای 120 130 بگیری صفحه های قبلو ببینی مدل های مختلف با قیمت هاش هست
خوب داداش منم تو بخش سیستم راهنمایی خواستم دیگه![]()
مدل بگو عزیز یه چیزی که با هم مچ بشه و تو این قیمت خوب باشه
به نظرت 3050 یا 5050 با باند کن وود 718 بگیرم خوبه ؟
اطلاعاتی ندارم لطفا هدایتمون کن !!!!!!!!!
ببین من خودم با پخش خودم 718 رو تست کردم من میگم اگر نمیخوای امپ ببندی 718 رو ول کن 718 واقعا امپ میخواد تا خودش رو نشون بده
من خودم از این خریدم راضیم
6" x 9" 3-Way Speakerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Aramid + Carbon Fiber Composite Olefin Woofer
Poly-Ether Imide Dome Tweeter
Butyl Rubber Edge
Strontium Magnet
290 Watts Max. Music Power
Impedance: 4 Ohms
1 Year Warranty
امپ نمیخوره
قیمت 58 تومان من خریدم
تو کنوود هم که همه میگن 718 عموی دوستم با یک پخش داغون ولی با امپ از 718 صدای خوفی میگرفت
من زیاد در باره پخش اطلاعات ندارم ولی باندی قیمت مناسب به نظر من JVC 6945 خوبه از روی تجربه خودم که بی امپ نسب به 718 سرتره ......
من 6945 رو خیلی با این پخش دیدم فکر کنم با این پخش خوب در بیاد این پخشو من حدوده 120 قیمت دارم
![]()
Last edited by mm00; 11-07-2009 at 19:37.
با سلام ایا پایونیر 3050 تایید میشه؟ درسته که فلش رو میسوزونه پس اینطوری نمیشه اطمینان کرد و ام پی تری پلیر بهش وصل کرد؟
دوستان ارزش داره 2 تا بانده دیگم ببندم؟ یعنی 4 تا باند برای عقب؟ ایا امپ میخواد یا پخش جواب 4 تا باند رو میده؟!
پخش خوبیه ولی به نظر من اگه میتونی 4050 خیلی بهتره! راجع به سوزوندن فلش من هم شنیدم ولی مثل اینکه رفع شده!
اگه بدون آمپ بخوای 4 تا باند ببندی اصلا فایده نداره! پول اون دوتا باند رو بده یه آمپ بخر از اون دوتا باندی که داری لذت ببر!![]()
خوب اگر بخوام 718 رو با آمپ ببندم چند در میاد ؟
چه آمپی میخواد ؟
با سلام 4050 چه مزیت هایی دارد
لوازم JL از نظر کیفیت وقدرت درچه حدی است؟
با MTX , JBL اگه میشه مقایسیه کنید.
SPL . SQL چه فرقی با هم دارند؟
من نسبت به هزینت که 200 هست گفتم 718 رو اگر نمیخوای امپ بزرای بیخیال
من پرسیدم گفت امپ مناسبش 65 قیمت داره ولی متاسفانه مدلو نپرسیدم
718 اصل 2 خازن ابی رو میداد 85 65 هم امپ بزاری میشه 150 ! 50 واسه پخشت میشه![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)