تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: کم شدن دور فن پاور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض کم شدن دور فن پاور

سلام به همه دوستان،

من حدود 6 ماه پیش یک پاور گرین 535 وات برا سیستمم خریدم؛
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حدود یه ماهی میشد که نسبت به حالت عادی کم صدا شده بود، بعضی وقتها هم دور فن خودبخود به حال عادی برمیگشت (ازتغییر صداش میفهمیدم) و من فکر میکردم شاید عادیه یا دور فن متغیره، خلاصه الان حدود چند روزه که دور فنش کمتر شده یعنی اونقدر کم که وقتی دستمو میگیرم پشت کیس اصلا جریان هوایی نمیاد یا خیلی کمه. در کیس رو باز کردم و فن پاور رو همشو کامل تمیز کردم؛ ولی اینقدر هنوز دورش کمه که تا برق پاور رو قطع میکنم بلافاصله فن می ایسته!

1- به نظر شما مشکلش چیه؟
    2- ببرمش تعمیر یا یه جدید بگیرم؟
    3- با این شیوه با کامپیوتر کار کنم مشکلی برا سیستم پیش میاد؟
    4- پاورهای گرین گارانتی دارن؟

خیلی سوال پرسیدم، ممنون میشم جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مشخصات سیستم من:

CPU: inteo core 2 duo E8400 @ 3.0 GHZ
    RAM: 4 GHZ dual channel kingmax
    Motherboard: intel DP43RF
    graphic: Nvidia 9400GT
    HDD: 500GB maxtor

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

رم:4 تا 1 گیگا هرتزی d:

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان،

من حدود 6 ماه پیش یک پاور گرین 535 وات برا سیستمم خریدم؛

حدود یه ماهی میشد که نسبت به حالت عادی کم صدا شده بود، بعضی وقتها هم دور فن خودبخود به حال عادی برمیگشت (ازتغییر صداش میفهمیدم) و من فکر میکردم شاید عادیه یا دور فن متغیره، خلاصه الان حدود چند روزه که دور فنش کمتر شده یعنی اونقدر کم که وقتی دستمو میگیرم پشت کیس اصلا جریان هوایی نمیاد یا خیلی کمه. در کیس رو باز کردم و فن پاور رو همشو کامل تمیز کردم؛ ولی اینقدر هنوز دورش کمه که تا برق پاور رو قطع میکنم بلافاصله فن می ایسته!

1- به نظر شما مشکلش چیه؟
    2- ببرمش تعمیر یا یه جدید بگیرم؟
    3- با این شیوه با کامپیوتر کار کنم مشکلی برا سیستم پیش میاد؟
    4- پاورهای گرین گارانتی دارن؟

خیلی سوال پرسیدم، ممنون میشم جواب بدین
    سلام. دور این فن ها با توجه به مصرفشون و حرارت تغییر می کنه! شما اگه فیش فن رو به مادربرد وصل کنید ، از داخل بایوس و محیط ویندوز می تونید دور فن رو ببینید ، برای تست ، نرم افزار occt رو نصب کنید و به کمک بخش تحت فشار گذاشتن پاور ، دور فن رو تست کنید!

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون،میشه لطف کنی بگی کدوم فیش پاور و به کدوم قسمت مادربرد باید بزنم؟ پیداش نکردم خودم. ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون،میشه لطف کنی بگی کدوم فیش پاور و به کدوم قسمت مادربرد باید بزنم؟ پیداش نکردم خودم. ممنون
    یک فیش نازک هست که شبیه فیش فن پردازنده هست ، باید روی یک سوکت که اسمش روی برد pwrfan هست نصب بشه!
    Last edited by alborz_k; 11-07-2009 at 16:17.

8. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب فکر کنم که من اصلا پاورم همچین کانکتوری نداره! چون که من فقط یه کانکتور نازک مثل سی پی یو دارم که فکر کنم مال فلاپی باشه، این شکبیه:

بعدم من که رو اینترنت و بروشور مادربردمو زیر و رو کردم چیزی به اسم power fan کانکتر ندیدم! یعنی نداره، و جالبه که همونطور که گفتی رو بقیه مادربردها هست،

و من فکر کردم این کانکتور فلاپی مال فنه، منم زدمش به جای auxilary fanو بعدش جای rear fan و front fan که همه رو تست کنم! ولی به یکیش که زدم از هارد یه بویی بلند شد!! شانسم گفت درجا خاموشش کردم، خوشبختانه طوری نشد!! خطر از بیخ گوشم گذشت!! اینم از نتایج مهندسی من!

تا اونجایی که تو سایت اینتل دیدم کانکتور پاور یا 4 تاییه یا سه تایی، پاور من جز این کانکتور فلاپی چیز دیگه ایی بدین شکل نداره، یه 2x4 مشکی داره و یه 2x3 سفید که به کانکتورهای رساننده برق شباهت داره و الباقی همه کانکتور برق هارد ساتا یا IDE هستند.

این عکس مادربردمه، بهتر از این پیدا نکردم، روش نوشتم پاور کانکتورها کجان.

راستی اون نرم افزار OCCT رو هم نصبیدم و یه سری تست کرد و نمودار برای کارت گرافیک و سی پی یو و اینا داد و گفت همه نرمالن، ولی حین تست دور فن پاور هیچ تغییری نکرد! میخواست تو طول 1 ساعت تست کنه من گذاشتم customized و 6 دقیقه تست کرد.

دیگه نمیدونم چیکار کنم.

یک فیش نازک هست که شبیه فیش فن پردازنده هست ، باید روی یک سوکت که اسمش روی برد pwrfan هست نصب بشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینم ببین، این نرم افزارو از سایت اینتل آوردم، میشه مانیتور کنی hardware رو، اصلا ببین چیزی به اسم مانیتور فن پاور نداره!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم ببین، این نرم افزارو از سایت اینتل آوردم، میشه مانیتور کنی hardware رو، اصلا ببین چیزی به اسم مانیتور فن پاور نداره!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متأسفانه امکانات مادربرد های اینتل همیشه محدود و دردسر ساز بوده!! مثلأ مادربرد ایسوس من نرم افزارai_suite داره که دور تمام فن ها از جمله فن کارت گرافیک رو نشون می ده!! و این هم جای pwrfan

در ضمن در نرم افزار occt هم تو قسمت powersupply تست بگیر ، و یک چیز دیگه ، سیستم خنک کنده ی شما فن 12 سانتی متری هست و طبیعیه که بی صدا کار کنه و این دقت زیاد باعث ناراحتی خودتون می شه!

12. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببین تو همون power supply تستیدم، اونم 2 بار! نمیدونم چرا درباره GPU نتیجه داد! :(
    خیلی ممنون که جواب دادی، میدونم وسواس دارم ولی باور کن سرعت گردشش حدود 75% کم شده و قبلا با صدا کار میکرد، حالا مثل لپ تاپ شده!! شایدم تازه داره درست کار میکنه! من فقط ترسیدم نکنه پاور بیفته بزنه سیستم رو نابود کنه.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •