دوستان قیمت های سایت صبا رایانه رو نگاه کنید!
arcade jasper=280
elit jasper=470!!
premium jasper=400
من که ارکدم رو گرفتم و دارم حال می کنم!!من از خود تبریز با 2 تا بازی گرفتم 275 {البته 1هفته پیش!}اشنا بود 20 تومن تخفیف داد!
دوستان قیمت های سایت صبا رایانه رو نگاه کنید!
arcade jasper=280
elit jasper=470!!
premium jasper=400
من که ارکدم رو گرفتم و دارم حال می کنم!!من از خود تبریز با 2 تا بازی گرفتم 275 {البته 1هفته پیش!}اشنا بود 20 تومن تخفیف داد!
Last edited by pouyacapitan; 10-07-2009 at 19:04.
Xbox360 Premium قیمت 380 تومن، قیمت کردم البته تا 370 هم میشه گیر اورد، ولی کلاً گرونه نمی ارزه باید بزاریم برای بعد از تابستون تا دوباره ارزون بشه شایدم شهریور ارزون شد.
ممکنه همین طوری بشه که شما گفتید
ولی همین طور که آقا پدرام گفتن تجربه نشون داده که قمیت XBOX 360 بعد تابستان گرونتر شده
البته در ایران چندان به این آمارها اعتبازی نیست!
دوست من مطمئنید که گفته بود الیت با برد جاسپر؟elit jasper=470!!
بله ولی P3yman جان به رنگ گردوغبار توجه کن !!!
این خاکه!!!! نه پورزو مو !!!!
من هر 6 ماه کل کیس رو باز میکنم و فقط پورز و موی زیادی توش میبینم و خیلی کم هم خاک .
ولی این خاک به خاطر این هوای چند روز اخیر هست در تهران و شهرستان های دورو بر هست .
من گفتم که دستگاه رو 2 هفته پیش باز کرده بودم حسابی تمیزش کرده بودم و الان اینطوری شده داداش من !!!!
بله.
جاسپر=470
فالکون=400
خود فتحی یک الایت جاسپر چند وقت پیش آورده بود که البته از این مدل های سفارشی بود (رنگ قرمز)
منظور من اين نبود که بدرد نميخوره
گفتم ارزونترش هم بگيريد به کار مياد
اگه از صداي دالبي استفاده نميکنيد ميتونيد کابل ارزونتر هم بگيريد
من حدود يه ماهي ميشه آرکيد فالکون گرفتم و استفاده ميکنم
روزي خداقل 5 ساعت هم بازي ميکنند تو خونه مشکلي پيش نيومده البته بايد کانال هواي فنها رو تقسيم کنيد
قبل از اون يک ارکيد به خاطر اتصال برق دو روزه سوخت و غير قابل تعمير شد
البته الان زوده نظر بدم
در کل یکی از دلایل اصلی 3 چراغه شدن XBOX 360 در ایران نواسانات جریان برقه که توصیه می کنم حتما یه ترانس بگیرید و کنسولتونو به ترانس وصل کنید.در هر حال تابستونه و احتمال رفتن برق زیاده و در نتیجه ممکنه نوسانات برق هم زیاد باشه.اگه کنسولتونو به ترانس وصل کنید دیگه خیالتون راحته
با سلام خدمت دوستان چند تا سوال داشتم اگه میشه جواب بدین
میخوام یه X360پریمیوم فالکون بخرم کدوم اپتیکال درایو بهترینه؟
کیفیت مانیتور LG W2284F برای اجرای بازی هاش خوبه؟ (720p)
روبروی یه کولر گازی بزارمش رو چند ساعت بازی کنم نمیسوزه؟!!!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)