اگه فقط روی همون برنامه میشه اشکال نرم افزاره. والا احتمالا مشکل از رم .
![]()
اگه فقط روی همون برنامه میشه اشکال نرم افزاره. والا احتمالا مشکل از رم .
![]()
سلام به همگي . يه مشکلي با نوت بوک توشيبا پيدا کردم و چند وقته که داره بدجوري اذيت ميکنه و نتونستم حلش کنم . زماني که دارم باهاش کار ميکنم يه دفعه يه ارور svchost.exe بهم ميده و ميگه memory couldnot read و يه شماره هم بهم ميده که شبيه 0x66.... . بيشتر از 10 با ر ويندوز نصب کردم نشد . با هارد ريجنريتور هارد رو برا رفع مشکلات احتمالي سرچ کردم چيزي نشون نداد . با نرم افزار low level format کل هارد رو فورمت کردم و باز ويندوز نصب کردم نشد . از سي دي هاي ويندوز مختلف استفاده کردم با زهم نشد . ديگه ديوونم کرده و نميدونم باهاش چيکار کنم . وقتي هم که روي يس يا نو کليد ميکنم سيستم هنگ ميکنه و ديگه نميشه ازش استفاده کرد . موقع نصب ويندوز و کلا تمام نرم افزارها هيچ مشکلي نداره ولي وقتي به مرحله استفاده ميرسه و ميخوام کار کنم ارور ميده . اگه دوستان برا رفعش راه حلي دارن ممنون ميشم منو راهنمائي کنن .
توی باز کردن نت بوکم مشکل پیدا کردم ! کسی می تونه کمک کنه ؟! مدل نت بوکم dell inspiron 1501
![]()
اگه مشکل سخت افزاری باشه از رم هست نه از هارد. اگه 2 تا رم داره یکیشو در بیار ببین درست میشه.
![]()
سلام..
غیر از رم دیگه میشه سایر قطعات لپتاب رو ارتقاء داد؟
ممنون!
معمولاً فقط RAM و هارد رو می شه ارتقا داد.
یه اپتیک اکسترنال بگیر
بچه ها کسی نمیخوادجواب پست 2292 رو بده؟لا اقل اگه میتونید کمکم کنید تا اگه جایی دیگه باید مطرحش کنم بهم بگین کجا
با سپاس
سلام به همگی
آقا من 9 ماهه لپتاپ dell vostro 1510 دارم. هنگ میکنه چند وقت یه بار.
مشکلم اینه که از همون اول که گرفتمش وقتی بازی نسبتا سنگین مثل nfs most wanted بازی میکنم بعد از 15 تا 25 دقیقه از بازی میاد بیرون و این پیفام رو میده:
بنظرتون مشکل از کجاست؟ توی XP هم همین آشه و همین کاسه
اگه ممکنه در مورد wi-fi میتونید کمی توضیح بدید و مزایای وجودش در نوت بوک ها؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)