سلام ...
دوست عزیز ، IBM is GOD ... لطفا رعایت ادب و احترام رو بکنید
ممـنــون
مـیـثــم
سلام ...
دوست عزیز ، IBM is GOD ... لطفا رعایت ادب و احترام رو بکنید
ممـنــون
مـیـثــم
البته حسن پردازنده هاي ارزون قيمت اينه كه نگراني كمتري براي اوركلاك اونها وجود دارهنوشته شده توسط m654
ولي براي رسيدن به اين سرعتها از مادر برد هاي قوي با چيپست هاي گران قيمت (حداقل
955x ) و رم هاي با پتانسيل اوركلاكينگ بالا وفن قوي استفاده شده كه هزينه رو بالا مي بره.
ولي در كل نتايج اعجاب آوره و هزينه ها رو توجيه مي كنه.ممنون
[QUOTE=XFXForce]AMD برنامه بعدیش اواخر 206 هس و الان Strategy برای مقابله با کنرو دسکتاپ و وودکریست سرور تنها کاهش قیمتهاهستو و بسنوشته شده توسط XFXForce
دیگه چیزی به عرضه ی کنرو نمونده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m654; 12-06-2006 at 12:19.
(سلام ...
دوست عزیز ، IBM is GOD ... لطفا رعایت ادب و احترام رو بکنید)
ميثم جان واقعا خجالت آوره![]()
يعني پست امير توهين آميز نبود ديگه.....
آقا پارتي بازي هم اندازه داره مدير ها اين انجمن اصلا نژاد پرستند![]()
![]()
![]()
اي بي ام عزيز آقا من و بقيه را ببخش يك بار گفتم اگه مطلبي دارين توي تاپيك مورد نظرش بگذاريد ضمنا ميثم جون هم درست
مي گه آخه اين چه حرفيه كه من مي فرستم به شهرستان عزيزم بالاخره هر كسي مال يك جايي آدم با يد پيش خودش فكر كنه و
حرف بزنه من كه ناراحت نشدم و به امير جون برخورد و حق هم داره .لطف كن يا پست نده يا اگه پست مي دي به ميز مذاكره
برگرد . و يك حرف ديگه من از ميثم خواستم بياد و تاپيك را قفل كنه ... . آخه ميثم پسر خاله من و اميره يا من بهش پول مي دم
و اصلا اين حرف نژاد پرست چه ربطي داره .
باتشكرشهريار
سلام بر دوستان,به نظر من اينتل از اي ام دي بهتره,البته 775 سوكت,چون فركانس هاي اون ها خيلي بالا تر هست و براي كاربرد ها خانگي به حدود 4.2 هم رسيده.اگه مادربورد هم گيگا يا ايسوز باشه ديگه سيستم حرف نداره.در ضمن پنتيوم دي هم كه به بازار اوده ديگه كولاك ميشه.
عزيزم از عضو شدنت و نظر دادنت ممنون ولي عزيزم آخه مگه كلاك ملاكه تازه اگه بنا به اينه اي ام دي 5200 براي am2 و 4800
براي 939 زده ولي جيگر اگه مطلب يا دليل قانع كننده اي داري بگذار .با اين حال خيلي ممنون.
دوست عزیز
سیپییوهائی که نام بردم اینقدر فرکانسشون بالا میره که رو دستشون نباشه میتونی توی پست 295 روی منابع کلیک کنی تا متوجه بشی که 805 باقیمت 135 تومن میتونه fx60 هزار دلاری از ای ام دی رو تو جیبش بذاره وقتی اور میشه.
ضمنا فرکانس سیپییو هایی که نوشتی 2.4~2.6 GHz هس و نه اینکه کلاک ملاک اول و آخره منظور اینستکه وقتی تا این حد بالا میره هیچ پردازنده ای حتی FX60 نمیتونه رو دستش بلند شه ,متوجه شدی؟
اگه کلاک به هیجچ عنوان ملاک نباشه چرا باید با بالارفتن پرفرمنس سیپییو های ای ام دی کلاکشون بالا بره؟!
فعلا...
دوست عزیزنوشته شده توسط Shahryar_NEO
سیپییوهائی که نام بردم اینقدر فرکانسشون بالا میره که رو دستشون نباشه میتونی توی پست 295 روی منابع کلیک کنی تا متوجه بشی که 805 باقیمت 135 تومن میتونه fx60 هزار دلاری از ای ام دی رو تو جیبش بذاره وقتی اور میشه.
ضمنا فرکانس سیپییو هایی که نوشتی 2.4~2.6 GHz هس و نه اینکه کلاک ملاک اول و آخره منظور اینستکه وقتی تا این حد بالا میره هیچ پردازنده ای حتی FX60 نمیتونه رو دستش بلند شه ,متوجه شدی؟
اگه کلاک به هیجچ عنوان ملاک نباشه چرا باید با بالارفتن پرفرمنس سیپییو های ای ام دی کلاکشون بالا بره؟!
فعلا...
با اوركلاك درسته ضمنا آقا من اشتباه كردم براي بار صدم شما مطلب داري بگذار اين جا نيست .
خيلي ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)