به درخواست RAY-MILAD-007 امديم اينجا
چرا one روي گوشي من نصب نميشه
كسي n78 توش one نصب كرده؟
به درخواست RAY-MILAD-007 امديم اينجا
چرا one روي گوشي من نصب نميشه
كسي n78 توش one نصب كرده؟
كدوم كلانيك امتحان شده هستش؟خیلی خیلی جالبه ... من رو همه گوشی ها تونستم one رو نصب کنم ...
تو Patch_Unpach رو نصبیدی ؟؟
ها؟!تو Patch_Unpach رو نصبیدی ؟؟
نه يه one با فرمت ان گيج بود با حجم 12.9 كه نصب نشد و اخر نصبش ايرور داد تو كلانيك!
رو کلاینت (1345) 1.10 جالب تر اجرا میشه ... برای شما که تازه کاری اون کلاینت بهتره ...
در ضمن اگه میخوای دان کنی به یونس بگو تا تو تاپیک کلاینت برات بزاره ...
Patch _Unpatch یه برنامه ای هست که کمک می کنه بازی ها از حالت تریل در بیان ... کنار One که هیچ وقت اینو نمی ذارن ...
در ضمن کلاینت شما تا اونجایی که من می دونم فکر نکنم یه patch_unpatch احتیاجی داشته باشه ...
من تا حالا با 1536 کار نکردم ... چون جدیدا اومده ... اون کلاینتی که تو صفحه ی اول ( تاپیک خودش ) بود آزمایش کردی ؟!؟
نمی دونم چی بگم ولی خیلی عجیبه ... نمیدونم الان یونس کجاست ولی صبر کن تا برگرده ...
از اونجایی که اشکال مربوط به کلاینت هست به تاپیک قبلی برگرد ...
از اونجایی که اشکال مربوط به کلاینت هست به تاپیک قبلی برگرد ...
چرا هي منو اينور و اونور پاس مي دي
اينو از كجا بيابمدر ضمن کلاینت شما تا اونجایی که من می دونم فکر نکنم یه patch_unpatch احتیاجی داشته باشه ...
لينك؟رو کلاینت (1345) 1.10 جالب تر اجرا میشه ... برای شما که تازه کاری اون کلاینت بهتره ...![]()
شرمنده ... منظورمو بد گرفتی ... من تو اون تاپیک گفتم برای اطلاعات در مورد بازی هایی که فول اجرا میشن بیا اینجا ...اما این مورد مربوط به کلاینت هستش ... لینک هم اگه میخوای صبر کن یونس بیادش ...
شرمنده ... منظورمو بد گرفتی ... من تو اون تاپیک گفتم برای اطلاعات در مورد بازی هایی که فول اجرا میشن بیا اینجا ... اما این مورد مربوط به کلاینت هستش ... لینک هم اگه میخوای صبر کن یونس بیادش ...
ميصبريم
راستي من شوخي كردم جدي نگير![]()
سلام
بچه ها مشکلات رو به این تاپیک منتقل نکنید لطفا"...
4870 عزیز (اسمتم که نمیدونم!) خیالتو راحت کنم...! رو کلاینت 1536 و 1511 شما وان و آسفالت نصب نمیشه... چرا؟
چون این کلاینت با کرک اصلی بازی (که شما دانلود کردی) مشکل دارند، اگه یه سر به تاپیک هر 2 بازی بزنی میبینی که تو پست دوم نسخه ویرایش شده برای این 2 کلاینت رو ضمیمه کردم! توضیح این که : آسفالت فول اجرا میشه ولی وان همونطور که گفتم تریل هست.
شاد باشی![]()
اميررضا هستم4870 عزیز (اسمتم که نمیدونم!) خیالتو راحت کنم...!
سلام ميرسونم
خوب من بايد چه كنمرو کلاینت 1536 و 1511 شما وان و آسفالت نصب نمیشه... چرا؟
چون این کلاینت با کرک اصلی بازی (که شما دانلود کردی) مشکل دارند، اگه یه سر به تاپیک هر 2 بازی بزنی میبینی که تو پست دوم نسخه ویرایش شده برای این 2 کلاینت رو ضمیمه کردم! توضیح این که : آسفالت فول اجرا میشه ولی وان همونطور که گفتم تریل هست.
يكي يه توضيح بده انجام بديم
الان دارم1345 رو مي دانلودم !
با اين 1345 درست مي شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)