من هم 3 ماه پیش یک پرمیوم جاسپر رو گرفتم 265 هزار تومان که هنوز دستم نرسیده!
اینجور سایت ها رو بیخیال
من هم 3 ماه پیش یک پرمیوم جاسپر رو گرفتم 265 هزار تومان که هنوز دستم نرسیده!
اینجور سایت ها رو بیخیال
؟god of war 3 barae xbox miad
farsi nadaram bebakhshid![]()
این افزایش قیمت ممکنه ادامه داشته باشه برای x360
الان پرمیوم چند شده ؟
نه عزيز اين بازي عنوان انحصاري سوني مي باشد....
موفق باشي
يا حق![]()
میگم anf-b جان حالا اگه دستگاه به دستت برسه میخوای با 2 تا پریمیوم چیکار کنی !!! کلوپ میزنی داداش !!!!؟؟؟؟![]()
شما هم از مجيد شامي گرفتيد؟
1-جدولی پیدا نکردم ولی توضیح میدم :
در داشبورد جدید (NXE) تنظیمات ,طبقه بندی بیشتر و بهتری نسبت به داشبود قبلی (Pre-NXE) دارند .
شما در داشبودر جدید قابلیت نصب بازی بر روی هارد دستگاه رو دارید که هر بازی ظرفیتی معادل 6.7 گیگ یا 7.5 گیگ رو اشغال خواهد کرد.
در داشبورد جدید ,Proxy های متنوع تری قرار داده شده و شما بهتر از نسخه ی قبلی میتونید به LIVE وصل بشید.
در داشبورد جدید ,شما امکان ساخت آواتور رو دارید و میتونید واسه خودتون بک فرد رو بسازید
در داشبورد جدید ,شما امکان استفاده از تم های زیبا تری نسبت به قبلی دارید.
در داشبورد جدید ,دیگه مشکلاتی مثل هنگ و بعضی از باگ ها وجود نداره و پایداری بیشتری دارد.
با اومدن بازی های جدید دیگه داشبورد قبل قابلیت Read کردن اونها رو نداره و حتما باید داشبورد جدید نصب بشه که در بعضی از بازی ها فایل آپدیت قرار دارد و با گذاشتن DVD در دستگاه به صورت Auto نصب میشود
2-بله ولی برای آپدیت آن مشکل خواهید داشت
3-بله .شما وقتی آپدیت کنی خیلی از مشکلات نسبت به قبل برطرف میشه.
البته من تا حالا ندیدم که اینجا کسی حرف از فریز شدن داشبورد Pre-NXE زده باشه ولی تو فروم های خارجی چند نفری این مسئله رو ذکر کرده بودند
4-تا زمانی که شما بازی رو از رو هارد اجرا نکنید هیچ تاثیری در LOAD و پردازش Texture بازی نخواهید دید.
Last edited by SamGun; 09-07-2009 at 13:16.
اگه منظورت هارد 60 گیگ هستش بله هم فتحی میفروشه هم Nextgen
یه بازی تنیس رو دستگاه گذاشتیم گفت باید اپدیت بشه
ما هم زدیم اپدیت بعد یه مدت که ریست شد اومد بالا
دیدم داشبوردش عوض شده !
یعنی بازم اپدیت می خواد ؟
اين آقاي فتحي كه ميگي دقيقا كجاي توپخونست؟ اين همه مغازه و پاساژ داره اونجا!(تو پيغام خصوصي بگو لطفا!)
بعدشتم من منظورم اين بود كه اين كار آپديت كردنه يا كپي خور كردن؟
چون مادر من ميخواست از مكه يه XBOX بياره....رفتم توپخونه گفتن بايد 100 تومن بدم كپي خور كنن!اين همونه يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)