سلام - خیلی خوب و عالی بود
سلام - خیلی خوب و عالی بود
سلام
من دارم يك Engine كاملا ايراني براي سبك Platform Scroller مي نويسم كه تا يك ماه
ديگه آماده ميشه . فقط Map Collision Detection اون مونده كه بايد تكميلش كنم . احتمالا
3 ماه ديگه يك بازي كاملا ايراني تو اين سبك مي سازم . البته همش رو با C نوشتم و از هيچ
برنامه اي استفاده نكردم.
نظرتون راجع به بازي سه بعديه كه ساختم و عکسش رو تو صفحه قبل گذاشتم چيه ؟ فكر كنم اين ميشه سومين بازي سه بعدي ايراني!!
بازي اكشن ترسناك تو سبك first person shooter هستش و از کاراکتر های دوم در اون استفاده شده.
در ضمن آموزشها هنوز تمام نشده و 2 جلسه دیگه فکر کنم نیاز داشته باشه . جلسه بعدی رو به زودی می گذارم.
با تشکر
شاهزاده جان اين آموزش سه بعدي و بزار دلمون ضعف رفت !!!!
چشم ولی تا حالا کسی پیدا نشده بگه من این بازی رو که آموزشش دادم ساخته و تکمیلش کرده یا هنوز کسی بازی با game maker در سطح متوسط نساخته و این نشون می ده هنوز باید تو سطح متوسط کار کرد . بازی سه بعدی خیلی پیشرفته است و نیاز به محاسبات ریاضی و دانستن مثلثات داره فعلا بزار بر وبچ از پس دوبعدی بر بیاند به سه بعدی هم می رسیم.شاهزاده جان اين آموزش سه بعدي و بزار دلمون ضعف رفت !!!!
مي خواي برات نمونه كار بزارم ببيني چجوريه .... ولي يه بدي داره كه حجمش بالا است(در حدود 2 mb) و وقتي مي خوام آپلودش كنم تا 500 kb را ميره و ديگه اينترنت نه چيزي دريافت مي كنه نه چيزي send مي كنه . . . مي خوام ببينم چجوري اينو بايد آپلودش كنم ؟نوشته شده توسط Prince_ of _Persia
![]()
سلام
ببخشيد يه چند وقتي نتونستم بيام نت. محسن جان شما مي توني از همون سايتي كه من براي بازي مهاجمان يعني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی . من هم موقع آپلود رو هاست های دیگه همین مشکلو داشتم ولی رو این یکی جواب داد. اگه نتونستی برای من میل کن من آپلود می کنم . بازیهای ایرانی باید حتما بیشتر تو نت پخش شوند تا همه بدونند برای ساخت یک بازی ایرانی لازم نیست 2 میلیارد تومن الکی هدر بره آخرش هم به جای بازی عکس و نقشه تهران رو تحویل آدم بدند.
بقیه آموزش ها رو تا یه هفته دیگه می ذارم .
به نام خدا
با سلام خدمت دوست عزیز Prince_ of _Persia لطفا اگر ممکن است مقالاتت را به صورت فایل های پی دی اف PDF درست کن تا
ما راحتتر از آموزش های کاملتان بهره مند شویم .
در ضمن اگر ممکن است مقالات را مثل پست های اول ساخت بازیت به صورت کامل و یک جا قرار بده ...
البته شرمنده از این همه درخواست .
دوستاران شما مرتضی اس اَ اس
سلام دوست عزيز ما داريم از نوشتهاي شما استفاده ميكنيم اگه ميشه بيشتر و زودتر بنويسيد ممنونم
بعضي ها هستن كه بازي هاي خيلي جالبي ساختن لااقل يه قسمتي از بازي رو بذاريد تا حال كنيدنوشته شده توسط Prince_ of _Persia
لطفا ميگيد در كدام قسمت گيم مكر ميشه سه بعدي ساخت...ممنون ميشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)