تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 324 از 1635 اولاول ... 2242743143203213223233243253263273283343744248241324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکی جواب ما رو بده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست خوب اول اينكه شما زحمت مي كشيدي و اون پست رو به اينجا منتقل مي كردي نه اينكه لينك بدي به اونجا . دوم اينكه دوربين canon A480 به هيچ وجه براي فيلمبرداري مناسب نيست . چون كلا اين مدل از كانن يه دوربين با قيمت پايين و امكانات خيلي معموليه . در ضمن شما كه اينقدر فيلمبرداري برات مهمه بايد بري سراغ يه دوربين فيلمبرداري نه اينكه دوربين عكاسي بگيري . چون دوربين عكاسي اي كه بتونه طبق ميل شما فيلم بگيره قيمتش بالاي 200 در مياد .

.

2. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.
    من بیش از یکساله که canon a650 داشته ام؛ امکاناتش برای من خیلی خوب و قابل قبول بوده با توجه به اینکه من استفاده مداوم هم نمیکردم، هر چند که طی پنج شش ماه اخیر استفادم بیشتر شده.
    بزرگترین عیبش برای من باتری بسیار ضعیفش بوده که با قویترین باتریهای قلمی هم دوام خوبی نداره.
    در واقع اونچه که مد نظرمه اینه که ممکنه مجبور بشم اونو با یه مدل بهتر و جدیدتر که:
    --> باتری از نوع لیتیومی و با دوام بالا داشته باشه (مثلا بشه با هر بار شارژ 400، 500 تا عکس گرفت)،
    -->امکان عکاسی Wide رو هم داشته باشه،
    -->فلاشش هم قویتر از a650 باشه،
    -->سنسورش هم از 12MP کمتر نباشه،
    -->کیفیت تصاویر و قابلیتهای فیلمبرداریش هم اگه از a650 بیشتر نیست، کمتر هم نباشه،
    جایگزین کنم.
    در ضمن دوربین فعلیم رو اگه بخوام بفروشم چقدر می ارزه؟
    Canon و Sony در اولویت قرار دارن.
    >>> این سوال رو هم مدتیه که تو ذهنم هست، دوست دارم اینجا هم مطرحش کنم:
    دوربین Canon Powershot G9 که بهش میگن SLR-Like، آیا از محدوده نیازهای کاربر معمولی خیلی فراتره؟ و آیا اصولا اونو برای مصارف شخصی و خانوادگی توصیه میکنید یا نه؟
    چون از وقتی این دوربین عرضه شد، عاشقش شدم.
    در ضمن الآن قیمتش چقدره؟
    پیشاپیش از همه کسانی که به این پست توجه خواهند کرد، تشکر میکنم.
    بنظرم شما از باطری های قابل شارژ برای این دوربین استفاده کنید مشکلات با شارژ این دوربین رفع می شه.البته شما ذکر نفرمودید از چه نوع باطری استفاده می کنید
    اما اگه قصد تعویض دوربین را دارید و هزینه هم برای شما خیلی مهم نیست بنظرم G10 ,G9 یا LX3 پاناسونیک دوربینهای خوبی هستند. فرق این دوربین ها با دیگر کامپکت تنظیمات گسترده و خوش ساخت بودن و کیفیت عکس بنسبت بهتر هست و برای کاربردهای خانگی هم مناسب بنظر می رسند چون عملکرد این در شرایط مختلف بهتر از سایر دوربین های این رده است.
    در مورد مگاپیکسل :
    مگاپیکسل بالاتر درراستای بهبود کیفیت عکس نیست و موارد مهمتری همچون ابعاد سنسور دوربین و همچنین چگالی سطحی ( مقدار پیکسل در واحد سطح سنور) وجود دارد.پس در مورد مگاپیکسل بلاتر حسایست نداشته باشید
    مارک دوربین هم مهم نیست . هر برندی یک مدل کارامد و خوب عرضه کند آن را مد نظر قرار بدهید
    فیلمبرداری هم در مدلی که انتخاب فرمودید باید در همان سطح باشد . lx3 کیفیت فیلمبرداری بهتری دارد اما تنها موردی که میشه اشاره کرد زوم پایین این دوربین است (2X)

4. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بنظرم شما از باطری های قابل شارژ برای این دوربین استفاده کنید مشکلات با شارژ این دوربین رفع می شه.البته شما ذکر نفرمودید از چه نوع باطری استفاده می کنید
    اما اگه قصد تعویض دوربین را دارید و هزینه هم برای شما خیلی مهم نیست بنظرم G10 ,G9 یا LX3 پاناسونیک دوربینهای خوبی هستند. فرق این دوربین ها با دیگر کامپکت تنظیمات گسترده و خوش ساخت بودن و کیفیت عکس بنسبت بهتر هست و برای کاربردهای خانگی هم مناسب بنظر می رسند چون عملکرد این در شرایط مختلف بهتر از سایر دوربین های این رده است.
    در مورد مگاپیکسل :
    مگاپیکسل بالاتر درراستای بهبود کیفیت عکس نیست و موارد مهمتری همچون ابعاد سنسور دوربین و همچنین چگالی سطحی ( مقدار پیکسل در واحد سطح سنور) وجود دارد.پس در مورد مگاپیکسل بلاتر حسایست نداشته باشید
    مارک دوربین هم مهم نیست . هر برندی یک مدل کارامد و خوب عرضه کند آن را مد نظر قرار بدهید
    فیلمبرداری هم در مدلی که انتخاب فرمودید باید در همان سطح باشد . lx3 کیفیت فیلمبرداری بهتری دارد اما تنها موردی که میشه اشاره کرد زوم پایین این دوربین است (2X)
    موضوع اینه که اون مارکهایی که ذکر کردم، بیشتر توی بازار گیر میان و توی شهرم (رشت) نمایندگی رسمی هم دارن، البته بقیه برندها هم ممکنه گیر بیان، ولی طبیعیه که نه به راحتی این دو تا؛ خود من کانن رو بیشتر از همه میپسندم و دوست دارم مدل بعدی دوربینم هم Canon باشه، مخصوصا حالا که مدتهاست با یکی از مدلهاش کار کردم...
    من حساسیتی روی مگا پیکسل ندارم، مشکل اصلی من دقت سنسور نیست؛ همون 12 کافیه!
    من چند نوع باتری قابل شارژ از نوع Ni-MH برای این دوربین خریدم که همشون عمر ضعیفی دارن.در ضمن این نوع باتریها حتما باید تخلیه کامل بشن تا دوباره بشه شارژشون کرد، بعضی اوقات هم که شارژ کامل نداره آدمو جا میذاره، روش استفاده از باتریهای یدکی هم دیگه خسته کننده شده، بالاخره همه باتریهای یدکی هم از همین نوعن دیگه!
    من اون موقعی که داشتم دوربینمو میخریدم اطلاعاتم در مورد باتری کمتر بود، وگرنه هرگز مدلی با باتری قلمی نمیخریدم، الآنم کمتر مدلیه که توش باتری قلمی استفاده بشه.
    در ضمن من دنبال مدلهای خیلی گرون نیستم، زیر 400 تومن.
    اینطور که فهمیدم مدلهای سری G کانن که نیمه حرفه ای هستن، فراتر از نیازهای منن و دوربینهای کامپکت هم برام خیلی کمه، اونچه که نیاز دارم دوربینی از نوع آماتور پیشرفته هستش که البته مشخصاتی که تو این پست و پست قبلیم گفته بودم داشته باشه؛ ضمنا عکاسی Wide هم جزء فاکتورهاییه که برام خیلی مهمه.

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    در ضمن شما كه اينقدر فيلمبرداري برات مهمه بايد بري سراغ يه دوربين فيلمبرداري نه اينكه دوربين عكاسي بگيري
    .
    تووی همین رنجی قیمتی که میخوان هم دوربین با قابلیت فیلمبرداری خوب گیر میاد.. کیفیت خوب فیلمبرداری این روزا حتی واسه موبایل!!! هم یه فاکتور کاملن تعیین کننده هستش تا چه رسد به دوربین عکاسی..
    دوربین فیلبرداری واسه افراد حرفه ای که اهل تدوین هستن مناسبه نه کاربرهای عادی که میخوان فقط یه فیلم خانوادگی با کیفیت مناسب در کنار عکسهاشون هم داشته باشن..
    حداقل 640 در 480 و 30 فریم در ثانیه با کیفیت بالا باشه (اگر D1 و بالاتر بود چه بهتر). راستی به هیچ وجه محدودیت تو فیلمبرداری نداشته باشه! یعنی مثلا بعد 30 دقیقه قطع بشه و... محدوده ی قیمت هم حداکثر تا 200 تومان باشه. ممنون!

پی نوشت: راستی نظرتون درباره این دوتا چیه:

Canon Powershot A480 دیجی کالا زده 139 تومان.
    Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS دیجی کالا زده 288 تومان.

این مورد دوم استثناء به دلیل ظبط HD گذاشتم.
    فعلن هیچ دوربین عکاسی حتی کامپکت پیدا نمیکنی کمتر از VGA یعنی 640x480 فیلم بگیره.. البته میتونی تووی تنظیمات فیلمبرداریشون بری و بجای VGA تنظیم کنی با رزولوشن پایینتر هم کار کنن منظورم اینه که همه ی دوربینا حداقل VGA یا WVGA را دارن..

IXUS 100 IS این خیلی بهتره..
    Last edited by avecina.ir; 06-07-2009 at 22:18.

7. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام.
    من بیش از یکساله که canon a650 داشته ام؛ امکاناتش برای من خیلی خوب و قابل قبول بوده با توجه به اینکه من استفاده مداوم هم نمیکردم، هر چند که طی پنج شش ماه اخیر استفادم بیشتر شده.
    بزرگترین عیبش برای من باتری بسیار ضعیفش بوده که با قویترین باتریهای قلمی هم دوام خوبی نداره.
    در واقع اونچه که مد نظرمه اینه که ممکنه مجبور بشم اونو با یه مدل بهتر و جدیدتر که:
    --> باتری از نوع لیتیومی و با دوام بالا داشته باشه (مثلا بشه با هر بار شارژ 400، 500 تا عکس گرفت)،
    -->امکان عکاسی Wide رو هم داشته باشه،
    -->فلاشش هم قویتر از a650 باشه،
    -->سنسورش هم از 12MP کمتر نباشه،
    -->کیفیت تصاویر و قابلیتهای فیلمبرداریش هم اگه از a650 بیشتر نیست، کمتر هم نباشه،
    جایگزین کنم.
    در ضمن دوربین فعلیم رو اگه بخوام بفروشم چقدر می ارزه؟
    Canon و Sony در اولویت قرار دارن.
    >>> این سوال رو هم مدتیه که تو ذهنم هست، دوست دارم اینجا هم مطرحش کنم:
    دوربین Canon Powershot G9 که بهش میگن SLR-Like، آیا از محدوده نیازهای کاربر معمولی خیلی فراتره؟ و آیا اصولا اونو برای مصارف شخصی و خانوادگی توصیه میکنید یا نه؟
    چون از وقتی این دوربین عرضه شد، عاشقش شدم.
    در ضمن الآن قیمتش چقدره؟
    پیشاپیش از همه کسانی که به این پست توجه خواهند کرد، تشکر میکنم.
    من خودم با A650 و قبلش هم با A640 کار کردم. این دوربین فوق العاده س. البته مهمترین مشکلش لنزشه.
    G9 دوربین SLR-Like به حساب نمیاد. یه کامپکت حرفه ایه. اگه عکاسی حرفه ای نمیخواین بکنین دوربین هایی مثل G10 و LX3 ممکنه فراتر از کار شما باشن. ولی اگه مشکل بودجه نداشته باشین بهترین انتخاب همینا هستند.
    همون طور که گفتند به مگاپیکسل توجه نکنید. عوامل تاثیرگذار در کیفیت عکس چیزای دیگه ای هستند. الان هم تعداد دوربین های کامپکت که بیشتر از 12 مگاپیکسل باشن انگشت شماره. و مطمئن باشین کیفیت عکسشون کمتر از 10 مگاپیکسلی ها نباشه بیشتر نیست. البته G10 استثناست و از اون جا که سنسور بزرگتری داره این افزایش رزولوشنش محسوسه. ولی کلا به شما پیشنهاد میکنم نمونه ی عکس یه دوربین 10 و 12 مگاپیکسلی رو با هم مقایسه کنین و ببینید تفاوتشون در چه حدیه.
    و اگر میخواین با دید بازتر انتخاب کنین نباید روی یه مارک خاص تعصب داشته باشین. مهم اینه که دوربینی که میخرین کیفیت خوبی داشته باشه. من خودم اول سونی داشتم. با دوربین های کنان هم کار کردم. چند وقت پیش هم پاناسونیک خریدم. شاید هم در آینده نیکون بخرم. الان قضیه با 10 سال پیش فرق کرده. اون موقع فقط موبایل نوکیا بود و دوربین کنان و تلویزیون سونی.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوست عزيز . بنده خودم يه canon G9 دارم و ازش خيلي راضي ام ولي به هر حال اين دوربين هم مزايا و معايب خودشو داره . و الان هم تو بازار موجود نيست . حتي مدل G10 كه بعد از اون اومده بود فعلا تو بازار كم شده . براي كاراي معمولي دوربين چندان مناسبي نيست اول اينكه به خاطر بدنه فلزي اون وزنش به نسبت دوربينهاي هم اندازه اش بالاست . لنزش وايد نيست و در مقايسه با بعضي از دوربينها به نظرم زوم 6X اون پاينه و بورد فلاشش مي تونست بيشتر باشه هر چند قابليت اينو داره كه فلاش و لنز بهش اضافه كنيد. فيلمبرداريش خوبه ولي باز دوربينهايي هستن كه از اون بهتر فيلم ميگيرن . در كل به خاطر كيفيت بالاي سنسور و لنزش عكساي خيلي خوبي ميشه باهاش گرفت و اگه شما دنبال دوربيني هستي كه تنضيمات دستي زيادي داشته باشه و خودت بخواي دوربين رو روي حالت خاصي تنظيم كني و عكس بگيري به نظر من عاليه .
    لنز G10 تا اون جا که من یادمه 140-28 بود. چطور میگین لنزش واید نیست؟ به نظر من زوم 6X برای یه کامپکت خیلی خوبه. اگه خیلی زیاد باشه که دیگه میشه سوپرزوم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لنز G10 تا اون جا که من یادمه 140-28 بود. چطور میگین لنزش واید نیست؟ به نظر من زوم 6X برای یه کامپکت خیلی خوبه. اگه خیلی زیاد باشه که دیگه میشه سوپرزوم.
    دوست عزيز كسي نگفت G10 لنزش وايد نيست . بنده گفتم كه G9 دارم و اين دوربين هم لنزش 210-35 با 6X زومه . در ضمن عرض كردم كه در مقايسه با بعضي از دوربينها زومش پاينه اين حرف به اين معني نيست كه زومش كارايي نداره و شما هم مي دوني كه دوربينهاي كامپكت زيادي هستند كه زوم به مراتب بالاتري از G9 دارن . اين مطلب رو براي آشنايي دوستمون گفتم كه موقع خريد به اين نكات دقت داشته باشه .

.
    Last edited by Samin_System; 07-07-2009 at 09:36.

11. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلامم..تووی همین رنجی قیمتی که میخوان هم دوربین با قابلیت فیلمبرداری خوب گیر میاد.. کیفیت خوب فیلمبرداری این روزا حتی واسه موبایل!!! هم یه فاکتور کاملن تعیین کننده هستش تا چه رسد به دوربین عکاسی..
    دوربین فیلبرداری واسه افراد حرفه ای که اهل تدوین هستن مناسبه نه کاربرهای عادی که میخوان فقط یه فیلم خانوادگی با کیفیت مناسب در کنار عکسهاشون هم داشته باشن..
    سلام دوست خوبم . به نظر من يكي از مهمترين پارامترها در حين فيلمبرداري زوم اپتيك دوربينه كه اكثر دوربينهاي عكاسي از جمله G9 فقط زوم ديجيتال دارن كه در حين فيلمبرداري زماني كه شما زوم مي كني كيفيت فيلم رو پايين مياره . در ضمن قرار نيست شما حتما براي كار حرفه اي دوربين فيلمبرداري بگيري . دوربينهاي فيلمبرداري كه الان تو بازار هست و قيمتهاي مناسبي هم داره كمتر براي كار حرفه اي مناسبه و بيشتر براي استفاده روزمره و مطابق ميل خانواده ها ساخته شده .

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

طی یه مقایسه ای که خودم بین سه مدل زیر داشتم، آخریو بیشتر مناسب خودم دیدم:
    1.Canon PowerShot SX200 IS
    Canon PowerShot SD970 IS.2
    Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100.3
    |قیمتشم مثل اینکه حدودای 290 هستش، درسته؟
    |کسی باهاش کار کرده، نقاط ضعفشو بهم بگه؟
    |آیا جایگزین مناسبی برای a650 هست؟
    |دوام باطریش در چه حده؟ آیا از این نظر بهتر از a650 هست؟
    |اگه بخوام اونو بفروشم و اینو بگیرم، چقدر باید پول روش بذارم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا اين sx200 نسبت به دوربين IXUS 100 غير از زوم چه چيزي اضافه داره كه بيشتر از 100 تومن گرونتره و آيا ارزش خريد داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •