کسی نیست جواب منو بده مموریم رو رو موبایل میزارم میگه پسورد وارد کن رو کارت ریدر هم اصله بالا نمیاد
یکی به دادم برسه![]()
کسی نیست جواب منو بده مموریم رو رو موبایل میزارم میگه پسورد وارد کن رو کارت ریدر هم اصله بالا نمیاد
یکی به دادم برسه![]()
Last edited by asklt; 07-07-2009 at 11:56.
سلام
برای آپدیت گوشی مراحل خاصی وجود داره یا طبق همون شرایطی که تو سایت نوکیا گفته انجام میشه ؟
بعد آیا مشکلات خاصی هم وجود داره که ممکن باشه در هنگام آپدیت گوشی پیش بیاد ؟
با تشکر از دوستان
آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه دوست عزیز حالا چرا میزنی؟!
دوستان کسی مزنه قاب اوراقی رو داره؟
سوختن اسپیکرهای n82 صحت داره(لطفا صادقانه و بدون تعصب جواب بدین آخه میخوام بخرم)
ابراهیم هستم عزیز!خفن جان...!!! حالا شارژش چطوری شده ....
باطریه رو چقدر پیاده شدی...؟
شارژش که خیلی زیاد میشه ، ولی چون نسبت مستقیم بین امپر ساعت و میزان انتایم وجود داره ، زمان مکالمه حدود 40 دقیقه افزایش پیدا میکنه . ( این ریل نیست ، مثلا واقعیش میشه 25 تا 30 دقیقه حداقل افزایش )
باتری رو هم ازروی 79 برداشتم ، نخریدم
عزیز یه تاپیک دیگه بهت گفتم که چیکار کن ، ولی در کل خریدن یه باتری جدید بهتر از اینه ... ( یعنی 2 تا باتری همیشه همراه ببرید )سلام دوست عزيز . خوب منظور من هم همين بود كه ميگفتم جا نميره . ته باتري كه بيرونه و مشكل اصلي من اونه . حالا چطور ميشه در باتري رو بست ؟؟؟
داداش من تک و توک میسوزه ، جدیدا هم کسی توی این تاپیک اعلام سوزش نکرده ، اگر دلیل خاصی برای خریدن نداری من بهت 79 رو پیشنهاد میکنم ، خوشگلتر و سبک تر + ترنسمیتر و باتری بهتر ... ولی اینم گوشی ردیفیه .سوختن اسپیکرهای n82 صحت داره(لطفا صادقانه و بدون تعصب جواب بدین آخه میخوام بخرم)
Last edited by e.khafan!; 06-07-2009 at 16:25.
سلام.رو گوشیم هیچ برنامه ای نصب نمیشه. توروخدا کمکم کنید.خراب شده.هر فایل sis که میریزم file corrupted میده.فایلای جارو اجرا میکنه/ باید چکار کنم .
ریست باید بکنم؟؟
دوست عزیز گوشی شما S60 V3 است.
و شما احتمالا دارید برنامه های S60 v2 or v1 رو نصب می کنید!
حقیقت نداره ما که این همه مدت دستمون بوده چیزی نشده.
بچه ها مزیت آپگرید کردن گوشی چیه؟<br>![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)