توي اين سه تا پست ميتونيد جواب سوالاتون را پيدا كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توي اين سه تا پست ميتونيد جواب سوالاتون را پيدا كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون.
راستش از این جور مثالی که میخوام بزنم خیلی دارم حالا مثلا یکیش اینه:
"ایه 83 ال عمران":
"افغیر دین الله یبغون
و له و اسلم
من فی السماوات و الارض
طوعا و کرها
و الیه یرجعون"
پیام ها:
1-به ولایت تکوینی خدا اشاره دارد.
2-نظام جهان واحد است.
3-رابطه خدا و پدیده ها در این نظام طولی است.
--------------------------
*-ولایت تکوینی چیه دیگه؟(راستش تا خودش نگفته بود نمیفهمیدم چیه؟ اصلا کجای کتاب هست؟)
*-این رابطه طولی رو از کجاش فهمید؟
--------------------------
راستش یه کتابی میخوام که این اصطلاحات رو گفته باشه و طوری کار کرده باشه که بهت یاد بده پیام رو درک کنی نه برات نوشته باشه.(دقیقا مثال مشابهی که به ذهنم میرسه مثال همون قرابت معنایی هامون سبطی با بقیه قرابت معنایی هاس.تو کتاب هامون بهت یاد میده تا بفهمی اما بقیشون 20 بیت اوردن گفتن قرابت معنایی رو حفظ کن .)
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه؟
-------------------------
این کتاب اقای قرایتی که گفتی چیه؟میشه بیشتر توضیح بدی؟(برای سوم و پیش هم داره؟)اینطور که گفتی فکر کنم کتاب خوبی برای درک مفاهیم باشه.(راستش به این کتاب علاقه مند شدم اگه میشه کامل توضیحش بدید و قیمتش هم رو لطف کنید(!))
ممنون.
دقيق يادم نيست اصطلاح "هدايت تشريعي" آيا توي متن كتاب بوده يا نه. ولي تست امسال بود! البته اين موارد فكر نكنم زياد باشه و فكر نميكنم نياز باشه زياد درگير بشيد. همين چيزهايي كه معلمتون ميگه و يا توي كتابها ميخونيد كافي هست. ديگه بيشتر از اون خيلي تخصصي ميشه! من هم هدايت تكويني را از معلممون شنيدم! اين جور اصطلاحات توي اكثر كتابهاي كمك آموزشي هست. نگران نباش!
رابطهي طولي هم احتمالا به خاطر "تسليم" بودن و "بازگشت" به سوي خدا مطرح كرده.
كتاب با اين مشخصات كه شما ميخواهيد من چيزي به ذهنم نميرسه و اين هم كتاب موسسه آقاي قرائتي:
كتاب گاج هم نگاه كردم اين دو تا پيام را براش نوشته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- هدف از خلقت را بازگشت به سوي خدا معرفي مي كند پس اين نظام به هم پيوسته براي رفتن به سوي خدا سامان يافته است.
2- همه ي موجودات خواه ناخواه در برابر فرمان خدا تسليم هستند. (تسليم همگاني است)
ديگه تصميم با خودتون هست...
یه سوال دیگه: دی
کتابای هندسه تحلیلی و گسسته رمزینه
تست و آموزش با هم هست دیگه؟
یعنی نیازی نیس کتاب تستشم بخرم؟
بعد دیگه اینکه
این کتاب دفیرانسیل رمزینه اومد بلاخره؟؟ من فقط جلد اولشو دارم که تست هس
هندسه و گسسته رمزینه هم مثل فیزیکشه که بهت گفتمکتابای هندسه تحلیلی و گسسته رمزینه
تست و آموزش با هم هست دیگه؟
یعنی نیازی نیس کتاب تستشم بخرم؟
بعد دیگه اینکه
این کتاب دفیرانسیل رمزینه اومد بلاخره؟؟ من فقط جلد اولشو دارم که تست هس
دیفرانسیل هم کتاب کلاس داره هم کتاب تست
کتاب کلاسش پیش 2 هنوز نیومده اما پیش 1 آمده...
کتاب تستشم کتاب تست حسابان دیفرانسیل و ریاضی پایست که 3 جلدیه که فکر کنم 2 جلدش آمده...
با تشکر ازهمه
عربی انرژی اتمی رو امروز یکی خیلی تعریفشو کرد گفت زدم 94 درصد با این
نظر شما؟
سلام دوست من
به نظر من هم عربي انرژي اتمي خوبه به شرطي كه قبلش خوب مبحث مورد نظر رو خونده باشي، بعد تست بزني.
به نظر من با پاسخ تشريحي نميشه يه مطلب رو كامل ياد گرفت.
موفق باشي
من دیروز رفتم کتاب کلاس رمزینه حسابان دیف و ریاضی پایه رو گرفتم دیدم اشتباه شده تسته: دی
اموزشش هم هست؟!
برای جبر و ریاضیات گسسته اموزش چی خوبه؟!
خوشخوان؟!
دیف آموزشش هست فقط دیف 1 ولی حسابان نهمن دیروز رفتم کتاب کلاس رمزینه حسابان دیف و ریاضی پایه رو گرفتم دیدم اشتباه شده تسته: دی
اموزشش هم هست؟!
برای جبر و ریاضیات گسسته اموزش چی خوبه؟!
خوشخوان؟!
واسه گسسته رمزینه یه کتاب کلاس خوب داره...
درسته یکی خیلی تعریف کرده و با این کتاب تونسته 94 درصد بزنه
تو باید خودت بری همین کتابو ببینی که می تونی باهاش کنار بیای یا نه یا این که برای تو مفیده یا نه چون
هیچ وقت اینو نگو چون از یه کتابی تعریف شده بدون شک کتابه خوبیه چون ممکنه با سطح علمی خودت
جور در نیاد.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)