سلام
نظرتون راجه به دو تا کتاب انتشارات کتاب سبز برای مشاوره چیه ؟ 1-کنکورت را قورت بده ! 2-خودم می توانم !
از اینجا هم میتونید بخشی ازکتاب رو دانلود کنین :سایت انتشارات کتاب سبز : kheiliii.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نظرتون راجه به دو تا کتاب انتشارات کتاب سبز برای مشاوره چیه ؟ 1-کنکورت را قورت بده ! 2-خودم می توانم !
از اینجا هم میتونید بخشی ازکتاب رو دانلود کنین :سایت انتشارات کتاب سبز : kheiliii.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by juventuss; 05-07-2009 at 20:31.
من هر دو رو دیدم هر دو خوبننظرتون راجه به دو تا کتاب انتشارات کتاب سبز برای مشاوره چیه ؟ 1-کنکورت را قورت بده ! 2-خودم می توانم !
خودم میتوانم یه دفتر برنامه ریزی خوبه
کنکورت رو قورت بده هم در مورد مسائل مربوط به کنکور مثل روش تست زدن..کنترل خواب ...خلاصه نویسی و.......
ای آقا ! اختیار دارید
من فقط گفتم اگر ممکنه و زحمتی نیست ، یه مقداری بیشتر برای بنده ی حقیر توضیح دهید تو این جانب دوزاریشون بیفته.
من کنکورت را قورت بده ! خوندم...
: دی
ولی خب واسه کسی خوبه که عمل کنه بهش : دی
واسه انتخاب رشته هم خیلی به درد بخوره همه چی رو توضیح داده
هم دولتی هم ازاد ...
میشه توضیح بدین که این کتابها چی گفته؟
من که لینک دانلودش رو گذاشتم ! دانلود کنید و مطالعه فرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا دنبال این مسایل حاشیه ای نباشین.درستون رو بخونین.
باور کنین هیچ جا مثل p30worldنمی تونه مشاور خوبی باشه.چون هم بچه هایی هستن که کنکور رو تجربه کردن و هم بچه هایی که خیلی موفق بودن.بهترین مشاور ها اینجایند![]()
راس میگه هااااا
دنبال کتاب مشاوره نرین
اینجا من خودم فول آف ته اکسپرینسم
به نظرم این کتابها فایده ای نداره به خاطر اینکه کنکور رو یک چیز بزرگ نشون میدهند
سلام خوبید ؟
من سال دومیم .
پس ما رو کی وادار به درس خوندن کنه ؟
خب بزرگ هست دیگه دوست من .
پس لطف کنید و این روش های نوشتن برنامرو به ما هم آموزش بدین ( مثلا روزی چند درس بخونیم ، چند تا تخصصی و چند تا عمومی ...) .
Last edited by skhammari; 05-07-2009 at 23:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)