سلام به اساتید محترم
بهترین زبان برای نوشتن سایت چیه ؟ و ایا فرقی می کنه که از چه زبانی برای نوشتنش استفاده کنی؟ ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید .![]()
سلام به اساتید محترم
بهترین زبان برای نوشتن سایت چیه ؟ و ایا فرقی می کنه که از چه زبانی برای نوشتنش استفاده کنی؟ ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید .![]()
سلام
بحثه همیشه قدیمی ! بر میگرده به مقایسه زبان ها همشون خوبن بستگی به نیازت داره هرکدوم تفاوت ها وشباهت ها و ضرر و زیان های خاص خودشون رو دارند
از الهام من.نم... چون منم دنبال جواب اين سوال بودم.
شاید موضوع قدیمی باشه اما من یه زبانی رو می خواهم که قابلیت های زیادی داشته باشه و شاید یه زبان جامعی وجود نداشته باشه اما زبانی هست که اشکالات کمتری داشته باشه و کارایی بالایی راشامل بشه . می خواهم این خصوصیات را داشته باشه ؟ با تشکر
سلام
جوابت رو شاید نتونی بگیری اینجا چون هرکی زبانی که داره کار میکنه از نظرش بهترینه !
بهتره به گوگل مراجعه کنی.
تشکر//
سوال جامعی نیست![]()
سلام فرمودید باید به گوگل مراجعه کنم اما میشه بگید دقیقا باید چی سرچ کنم تا جواب دقیقی بگیرم .ممنون
فرموید سوالم جامع نیست . اخه من مبتدی هستم و یه زبان جامعی می خواهم معمولا اونهایی که کار کردن می دونند کدوم اشکال کمتری داره و کدوم بهتر و رایج تر هست و ... لطف کنید با در نظر گرفتن خصوصاتی که مد نظرتان هست بگویید کدام بهتر در ضمن لطف کنید خصوصاتی که مد نظرتان هست را هم متذکر شوید .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)