سلام مرحله ي اول ul paper چه طوري رد ميشه مي گه بريم خونه يارو
بعد ميگه از كامپيوتر اطلاعات جمع كن به سايت و مقا له desktop ميرم اما كاري نميشه كمممممممممممك!!!!!!!!!!!!
سلام مرحله ي اول ul paper چه طوري رد ميشه مي گه بريم خونه يارو
بعد ميگه از كامپيوتر اطلاعات جمع كن به سايت و مقا له desktop ميرم اما كاري نميشه كمممممممممممك!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان من به 60 درصد بازي رسيدم و تو يه مرحله که انکار آخراش بود رد کردم و بعد يه نوشته اي اومد رد شد مثل حالتي که بازي تموم ميشه و با نام استوري کمپلت ذخيره شد!
ميخواستم بدونم ايا بازي تموم شد و اگه تموم نشده پس چرا بازي رو 60 درصد هست و 99 يا 100 درصد نيست!؟
يکي که کامل رد کرده آخرين مرحله رو يه توضيح ميده؟
بله تموم شده هست براي 100 درصد شدن بايد هرچي اچيومنت هست بدست بياري كه توي خواب هم نبيني اچيومنت ها رو بدست بياري طوري كه 100 درصد بشه
باید ایمیل هاش رو بخونید.
سلام ميشه در اين رابطه که گفتي توضيح بدي يعني بايد چي کار کنم تا بازي صد در صد بشه!
خواهشي ميکنم توضيح بده!
ولي به نظر من کم مرحله داشت!
![]()
پست اول همين تاپيك رو بخونب همه اچيومنت ها رو گذاشته
سلام خدمت دوستان گل
چطوری می تونم آهنگ های خودم رو بریزم تا از رادیو پخش بشه(توی xbox 360)
آیا امکان داره؟
سلام
این بازی دقیقا چند تا پایان داره؟!
خودم 2 تاش رو دیدم اگه بازم هست بگین
لطفا آمار دقیق باشه
همون دو تا پایان هست.یا رومن میمیره یا نه.کلا مردنش بیشتر می ارزه.تو زنده بودنش که واسه ما سودی نداشت.مردنش 250000 تا می ارزید.![]()
اه پول رو مي خواي چيكار آخراي بازي كه اصلا پول به كار آدم نمياد رومن تاكسي تلفني داره من اون آخراش كه سعي مي كردم صميميتم رو با دوستان افزايش بدم واسه حمل و نقل اكثرا از رومن تاكسي مي خواستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)