دسوتان
ميشه بگيد از اين گوشي راضي هستيد يا نه؟مزايا و معايبش چيه؟
قيمتش چنده الان؟
دسوتان
ميشه بگيد از اين گوشي راضي هستيد يا نه؟مزايا و معايبش چيه؟
قيمتش چنده الان؟
سلام
ببخشید ، می خواستم بدونم بازی های با شتاب سنج برای این گوشی ، به جز دو تایی که در خود گوشی هست ، دیگه نیست ؟
اگر هست لطفا لینک دانلود بزارید
ممنون
آقا به لطف حق ديشب بنده هم به قيمت 390 هزار تومان با گارانتي اصلي ( كامتل ) اين گوشي رو خريدم .
از الان دنبال افزايش ظرفيت باطري به 1500 ميلي آمپر هستم و بعد نصب نرم افزار
راستي كسي جايي براي دانلود تم و نرم افزار براي اين گوشي مي شناسه !
مبارك باشهممنون ميشيم بياي و از گوشي و احساست بيشتر بگي
شما كجايي ؟ از تهران خريدي ؟
واسه تم كه فكر كنم تماي ويوتي بهش بخوره اما نصب كردن تم واسه اين گوشي
يه روش خاصي داره كه بايد اول ببيني چجوريه
واسه باتري هم ريسك نكن به اين هم فكر كن اگه خداي نكرده زبونم لال مشكلي
پيش اومد گارتنتي مسئوليتشو نميپذيره![]()
بنده از پاساژ علائدين گرفتم
تا به حال با ال سي ديش خيلي حال كردم خيلي خفنه
باتريش هم نميدونم چجوري داره كار مي كنه با حداقل گرفتن 15 تا عكس ( نصفش با فلاش ) و ديگه خودتون ميدونيد كنجكاوي اوليه كه همش دارم بهش ور مي رم بعد از 3 روز تازه يك خط كم كرده اگه همينجوري باشه عاليه !!!!
ولي چون تا به حال هميشه گوشي سوني داشتم براي ريختن برنامه و اجراش زيادي مشكل دارم
ديروز توي پارك فيلمبرداري كردم وقتي توي گوشي ديدم تعجب كردم كه چه كيفيتي داره ولي امروز توي كامپيوترم ديدم باز شگفت زده تر شدم چون تصوير بسار به قرمزي مي زند به قولي گرم بود يادم توي تنظيمات همه چيز رو نرمال و اتومات قرار داده بودم نمي دونم چي شده ؟
اين نرم افزار جي پي اس را هم با روش گفته شده دوستان نصب كردم ولي باز هم خيلي سوال ميكنه تا وارد صفحه اصلي بشه .( 1 دقيقه فقط بايستي اوكي كني )
الان فهميدم با وجود اينكه توي سلفون جعبه گوشي تحويل گرفتم و همه چيزشو چك كردم متاسفانه سي دي اون نيست به همينن دليل نرم افزار ندارم و تنها از رم روي كامپيوتر استفاده مي كنم در نتيجه تمامي كانتكهام به هم ريخته كه ويرايش همشون خيلي سخته
مگه وقتی گرفتیش برچسب کامتل روی پاکتش نبود ؟ برچسبش جوری زده شده که
اگه بخای جعبه ی گوشی رو باز کنی باید برچسب رو بکنی ...
مگه وقتی گرفتیش برچسب کامتل روی پاکتش نبود ؟ برچسبش جوری زده شده که
اگه بخای جعبه ی گوشی رو باز کنی باید برچسب رو بکنی ...
سلام بر بروبچ! من اومدم
بلاخره از شر همه کنکورها خلاص شدم...
دلم برای همتون تنگ شده بود... برای محمد... برای مقداد... و برای... همتون!
خوب... میخوام از الان اذیتتون کنمدارندگان رنوار بگن این مشکلی که من توی مجله جیبی خوندم درباره رنوار چیه؟
عدم نمایش کامل صحنه در کادر در هنگام عکس برداری
مچکرم
اینم یه سری والپیپر عید پاک برای رنوار (شرمنده چیز بهتری گیرم نیومد!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما کوچیک شماییم ... راستش ما هم دلمون واسه شما و آقا مقداد تنگ شده بود خیلی وقته خبری نیست ...
اون که تو مجله نوشته مشکل نیست و هیچ جای معتبری بهش اشاره نکرده ولی وجود داره و طبیعی هم هست
چون llcd رنوار واید اسکرینه اما با ابعاد مربعی عکس میگیره دو تا نوار سیاه اینور اونورش میاد ... که مشکلی
هم بوجود نمیاره .. (البته من هنوز رنوار ندارم ولی تا سر ماه که بابام حقوق گرفت و کمکی کرد میخرم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)