منتظرم تا هر دو را اپ كني
البته بلوتوث ObexInboxEx v0.94 را خودم دارم
ولي اون تنظيمشو كجاست بهم بگي كافيه
اين از coreplayer اپ كردم برات :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظرم تا هر دو را اپ كني
البته بلوتوث ObexInboxEx v0.94 را خودم دارم
ولي اون تنظيمشو كجاست بهم بگي كافيه
اين از coreplayer اپ كردم برات :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از آقای گلمحمدی که حسابی به این تاپیک کمک میکنه
ولی این برنامه اصلا ازش خوشم نیومد
نمیدونم رو چه حساب میگن بهترینه!
به من که امتحانش رو پس داد
گوشی ترکید
همون pocketplayer عالی بود
ولی نمیدونم اون مشکلش چیه؟
هنوز رفع نشده!
----------------
من دلیلش رو فهمیدم
نسخه 5.2 مشکل داره
از این نسخه PocketMusic استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد
البته اگه براتون این مشکل پیش اومد که بعد از اتمام آهنگ آهنگ بعد قطع و وصل میشه
Download Here
وقتی فایل رو UNZIP کردید یه فلدر توش هست با اسم FIXکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل .EXE داخل فولدر رو توی جایی که برنامه در داخل گوشی هست کپی کنید بعد با هر شماره سریالی که میخواید رجیستر کنید
(مثل کرک کردن بازی های کامپیوتر)
Last edited by A.R.B.N; 30-06-2009 at 00:45.
اشتباه میکنی شاید ظاهرش یکم غلط انداز باشه اما برنامه و پلیری خوف تر از این وجود نداره
اولا به خاطر ه اینکه اکثر فرمت ها رو پخش میکنه و تنها برنامه ای که من دیدم توی کامپیوتر مثل این باشه، kmplayer بود
دوما اکولایزر خفن داره من خودم با یه اکولایزر براش ساختم آخر هر چی اکولایزر هست . . .. میترکونه
دوما تنظیمات اندازه صفحه که محشره .. . حالت عادی حالت واید حالت واید زوم شده و . . . . . .
و خیلی امکانات دیگه که خودتون میدونید
دوستان دعا کنید هرچه سریعتر این گوشی رو بگیرم..... راستی چرا هیچکس از این گوشی انتقاد نمیکنه چند تا عیب ازش بگید مگه میشه گوشی عیب نداشته باشه؟؟؟؟؟
معایب :
-- علیرغم ظاهر بسیار زیبای X1 معایب ریز و درشتی در طراحی و مواد بکار رفته وجود دارد . ترک خوردگی قاب در بعضی موارد ، فاصله موجود ما بین کیبورد و صفحه و همچنین فاصله قاب پوشاننده ی باتری از موارد قابل ذکر هستند . کمی لقی هم با توجه به نوع طراحی وجود داره که در بعضی گوشی ها نیز افزایش پیدا می کنه . اینکه با کدام مشکل رو به رو شوید بستگی به شانس شما در گوشی خریداری شده داره !
-- عملکرد نسبتا ضعیف صفحه نمایش در نور آفتاب که معمولا در سایر برند ها بجز گوشی های نوکیا دیده میشه نیز وجود داره .
-- نداشتن شتاب سنج با توجه به جا افتادن این قابلیت در گوشی های امروزی . شما می تونید برای چرخیدن صفحه یکی از دکمه های سافت رو به این کار اختصاص بدین .
-- نداشتن خروجی تلویزیون یکی دیگر از معایب هست که البته برای همه افراد کاربرد نداره.
-- کیفیت عکس های گرفته شده قابل قبول هست ولی در زمینه فیلم برداری علیرغم رزیلوشن VGA ، با توجه به ذخیره شدن بصورت فرمت 3gp کیفیت تا حدودی افت می کنه . همچنین باید به این نکته اشاره کرد که دوربین در هنگام عکس برداری به شدت به لرزش حساس هست و عکس های زیادی خراب خواهد شد و شما مجبورید برای عکس برداری بهتر از دکمه مرکزی D-Pad استفاده کنید.
Last edited by asextor1; 30-06-2009 at 12:26.
آقا یکی کمک کنه برای فارسی سازی
این فارسی ساز علیرضا همه حروف برعکس نشون میده و جدا جدا!
کمک کمک کمک کمک ....
یعنی تکونش بدی نمیچرخه؟؟؟؟ من یه گوشی چینی از این دو سیم کارته ها دیدم که تکونش میدادی بکگراندش عوض میشد خیلی باهال بود... یعنی این نداره؟؟؟
دوربين ايراد خاصي محسوب نميشه چون اكثر پاكت ها دوربينشون از اين هم ضعيف تر هست
نه نميشه
كاملا درسته .. فعلا پلير بهتري نيست...
سلام به همه ی دوستان
من تقریبآ یه هفته میشه که این xperia رو خریدم ولی با چند تا مشکل برخورد کردم لطفآ اگه میشه برنامه یا راهکاری به همراه توضیح (چون هنوز تازه کار هستم ) به منم بدید که حالشو ببرم
1. زمانی که صفحه ی گوشی خاموش میشه بلوتوث و wifi غیر فعال میشه اینو میشه حل کرد البته شنیدم که اگر win6.5 بریزمروش درست میشه ایا به نظر برو بچ حرفه ای rom رو عوض کنم یا با برنامه میشه درست شه؟
2.این که تو چندین جای سایت دیدم که میگید rotate کردن گوشی بدون باز کردن صفحه کلید هم میشه انجام داد این که خیلی خوبه اگه بشه در این مورد هر کی میدونه یه توضیح خفن بگه ما هم بدونیم دیگه؟
3.این مرورگر firefox رو میتونم بریزم رو گوشی اگه کسی داره لینک دانلودشو بده ملت حال کنن
4.آقا این سوالم از همه مهمتره من طبق دستور العملی که تو قسمت pocket pc همین p30world خوندم رفتم تنظیمات اینترنت و اتصال از طریق gprs رو انجام دادم ولی وقتی میخوام بکانکتم به internet یه صفحه سفید بالای گوشی باز میشه مینویسه (the answering modem has disconected to check your connection setting and change theme if needed tap setting ) یا بعضی اوقات میگه(can not connect for an unknown reason to check your connection and change them if needed tap setting if the problem continues reset your mobile device according to your manufactureres documentaion and try again)
حالا ببخشید سوالام زیاد شد ولی واقعآ داره اعصابمو میریزه به هم
Last edited by amir_70; 30-06-2009 at 19:56. دليل: اضافه کردن عکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)