سلام دوست من
به شما همون هوسار توصیه میشه نصبت به قد و وزنتون باید یه تنه شماره 18 بگیرید
هوسار
شما سوالت رو بپرس دوستان زیاد هستن یه جایی معرفیت میکنم
دوست من تو کورسی شیمانو تو سطح دوراس خیلی خوبه تو سطح معمولی برندای خیلی بهترم هست از جمله sram
سلام دوست من
به شما همون هوسار توصیه میشه نصبت به قد و وزنتون باید یه تنه شماره 18 بگیرید
هوسار
شما سوالت رو بپرس دوستان زیاد هستن یه جایی معرفیت میکنم
دوست من تو کورسی شیمانو تو سطح دوراس خیلی خوبه تو سطح معمولی برندای خیلی بهترم هست از جمله sram
دوست من mahi58
شما میتونید برای حمل بارتون یه ترک بند هست که با 4 تا پیچ تو کمتر ار 2 دقیقه بسته میشه بخرید و اگر هم نخواستید باز کنید
و هر سوالی داشتید من در خدمتم
ممنون برادر.
من امروز رفتم یه دوچرخه فروشی توی اول های پاسداران و فکر کردم الآن دیگه همه دوچرخه های خوب رو می بینم اونجا! ولی متاسفانه از مارک های پدر مادر دار فقط ژیتان رو داشت که از 350 قیمتش شروع میشد.
حالا دو تا سوال:
1. میشه همون طور که به این دوستمون میگی، محل فروش Hussar, Merida, Giant رو به من هم بگی؟
2. جایی توی تهران هست که تعداد زیادی مغازه دوچرخه فروشی کنار هم باشه؟ (یه چیزی مثلا عین توپخونه برای صوتی تصویری). من خودم فقط خیابون دماوند (تهران نو) رو یادمه. جای دیگه ای هم هست؟
پ.ن: میگم راستی بچه ها کسی از شما این کاره ها، دوچرخه دست دوم مشتی و باحال و همچین خوش قیمت برای فروش نداره؟
نمی خواد Upgrade کنه کسی؟![]()
Last edited by mahi58; 29-06-2009 at 22:19. دليل: پ.ن
سلام...
ابتدا از تمام دوستانی که برای این تاپیک زخمتت کشیدن ممنون. مخصوصا davidjoker عزیز.
منم قبلا خیلی دوچرخه سواری میکردم. مسابقات محلی هم میزاشتیم. یه رفیق داشتم همیشه اول میشد. منم یا دوم یا سوم.
ولی الانا بخاطر درسو... خیلی کمتر. یعنی هیچ. تقریبا 9 ماهی هست که سوار دوچرخه عزیزم نشدم. خیلی دلم برای دوچرخه سواری تنگ شده. مخصوصا قدیما که تو خیابونو ترافیک با سرعت از لابلای ماشینا رد میشدیم. وای که یادش بخیر... کاش میشد دوباره برگردم اون دوران...
من یه دوچرخه المپیا دارم که روش لاستیکای کلفتی انداختم. از روندن با سرعتم خوشم میاد. ولی شب ها هم دوست دارم آروم برونم.
ببخشید که به موضوع بحث یکم بی ربط بود...
با تشکر فراوان.
دوست عزیز خیلی خوش آمدید. به این تاپیک. خوشحال می شویم که در این تاپیک حضور داشته باشی. باز هم به ما سر بزن.
شما میتونی بزی گمرگ اونجا زیاد هست برندای معتبرم پیدا میکنی ولی واسه نمایندگی
کرای چرخ(جیانت) شریعتی و ستار خان و گیشا بعد از پل نصر
مریدا ستار خان
برای چرخ میتونی بهم پیغام خصوصس بدی من یه دونه دارم ولی یکمی قیمتش بالاس
خوش اومدی
سلام دوستان خوب هستین؟
من عشق بی ام ایکس هستم فقط برای حرکت زدن توپ هست !!!
میگم ببینم جایی تو تهران نیست بریم حرکت بزنیم با بی ام ایکس؟
سکویی(از اون چوبی ها و ....)
ممنون
به این سایت رجوع کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزان ، من تازگیا یه دوچرخه کنوند خریدم ، با دندش مشکل دارم ، دندش شیمانو تیپ acera هست ، اگر راهنمایی برای تنظیمش هست بزارین ممنون میشم .
مشکلات من :
1- خطا در تعویض دنده ( مثلا بین 5 و 6 قاط میزنه و هی عوض میکنه )
2- زنجیر چرخ اگر دنده ی جلو روی 3 ( بزرگترین ) و عقب روی 1 و 2 و 3 باشه از ناحیه ی چرخ دنده ی پایینی ( سومی ) که فقط جهت زنجیر رو عوض میکنه در میره !!!!
دو تا پیچ برای تنظمی داره ولی هر چی باهاش ور رفته درست نشد ، الان خیلی بهتر شده ولی بازم توی 5 و 6 مشکل دارم .
از همگی ممنون
خب دوست عزیز می دونی باید چه کار بکنی نه نمی دونی اگه می دونستی که این جا نمی اومدی.
این کاری رو که بهت می گم انجام بده انشاالله که خوب بشه. دنده را بزار روی 5 سپس پیچ سمت راست را کمی بلند تر از پیچ سمت چپ بزار آنقدر این کار را انجام بده آنقدر بلند و کوتاه کن تا از 5 دیگه عوض نشه. بعد وقتی یکی از دنده هایت درست شد مطمعنا ما بقی دنده ها نیز درست شده است. به نظرم این کار را روی دنده 4 انجام بدی بهتر است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)