تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کمک برای خرید لپ تاپ برای گیم ولی ارزون!

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من اگه برات امکان پذیره یه دسکتاپ بخر یه لپ تاپ معمولی هم در کنارش داشته باش که با خودت این ور اون ور ببری.
    اگر هم نه که میگم یه تحقیق روی ASUS بکن چون معمولا گرافیک لپ تاپ هاش خیلی قویه. البته این HP هم خوبه. در مورد گرافیک هم زیاد روی مموری گرافیک حساب باز نکن چون ممکنه مموری بالا باشه و قدرت پایین (یا برعکس).
    دقيقا ، روي حجم حافظه گرافيكي زياد حساسيت نداشته باشيد و گول تبليغات فروشنده ها رو نخوريد كه آي فلان لپ تاپ تا 2 گيگ حافظه گرافيكي داره ( كه Share شده ) و خيلي قوي هست ، مقدار حافظه اصلا ملاك مهمي براي قدرتمند بودن كارت گرافيكي نيست اون هم تو لپ تاپ ها كه اكثرا حافظه رو با حافظه اصلي تقسيم ميكنن

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این لپ تاپ 1gb گرافیک خودشه با رم سیستم میشه 2300mb البته رقم درستشو یادم نیست
    تو این سایته با اماری که از گرافیک موبایلی این لپ تاپ گذاشته نباید چیز بدی باشه مگه اینکه hp کم گذاشته باشه

من هر چی میگردم یه سایت درستو حسابی درباره asus پیدا نمیکنم که مدلهاشو ببینم مثل اینکه اصلا نمایندگی بدردبخوری تو ایران نداره!سایت رسمش خودشم فقط سه تا مدل هست یه مدل لامبورگینی جدیدی دیدم که بهتره اصلا طرفش نرم!
    خیلی باید گرون باشه یه مدلم با چوب بامبو ساخته بودنش که تعریفی نداشت یه مدل دیگه هم بود همون لپ تاپ زرد رنگ معروفش!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اخ جان اخ جان!
    اینجا رو ATI Mobility RADEON™ HD 4670 – 1GB [add $100 or $3/month1] گرافیک جدید 1640 مامانی هست!چه شود حالا 1199 هیچ حرفی برای گفتن نداره به جزء سیپیو که اونم تفاوت چندانی نداره
    من دیدیم کاستومایز 1640 کار نمیکرد!جریان این بود!
    هه!
    زده 100 دلار تفاوتشه واقعا هیچ لپتاپی دیگه حرفی برای گفتن پیشش ندار ه تو این رنج با این گرافیک اخرشه
    صبر میکنم تا بیاد میخرمش به این میگن لپ تاپ

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خیلی جالبه گرافیک 4650 یه سری جاها از 4670 بهتره تو گیم!!!
    البته تو بیشتر گیمها تو کیفیت high و medium 4670 قوی تره تو کیفیت low 4650 قویتره جالبتر اینکه تو نرم افزار 3DMark هم همین جریان هست!3DMark01 گرافیک 4650 سرتره ولی 3DMark03-3DMark05-3DMark06 گرافیک 4670 بهتره در کل هم به 4670 رده 28 رو داده به 4650 رده 32 رو

انتخاب من 1640 با گرافیک 4670 شد امیدوارم زیگورات و دلیران به این فکر بیفتن با این گرافیک این لپ تاپ رو وارد کنن

داره خودمونی میشه barcelona120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز یه نصیحت دوستانه از من بشنو لپتاپ ها به علت میحیط بسته ای که دارن به نظر من اصلا برای گیم مناسب نیستن چون اگر باهاشون بخای بازی کنه به سیستمت خیلی فشار میاد و عمر دستگاه هم کم میشه پس برای بازی رو لپتاپ اصلا حساب نکن چون بعدا پشیمون میشی
    یا علی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •