تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1990 از 2014 اولاول ... 99014901890194019801986198719881989199019911992199319942000 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,891 به 19,900 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پرسپوليس خانه اول من محسوب مي‌شود

بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص شايعه حضورش در كادر فني اين باشگاه در فصل آينده گفت: اين موضوع در حد شايعه بوده و تاكنون در اين ارتباط با من مذاكره‌اي انجام نشده است.

فرشاد پيوس افزود: طي روزهاي اخير بحث حضور من در بين كادر فني تيم پرسپوليس فقط در روزنامه‌ها مطرح بود، اما از سوي مسوولان باشگاه با خود من صحبتی انجام نشده است.

وي در خصوص اينكه آيا حاضر است زير نظر تاپ‌مولر و يا پرزويچ كار كند گفت : اين موضوع نياز به بررسي دارد بايد ببينيم شرايط به چه شكل است. شرح وظايف باید مشخص شود. همه چيز بعد از ارائه پيشنهاد مسئولان باشگاه پرسپوليس مورد ارزيابي قرار خواهد گرفت.

پيوس اضافه كرد: با چند تيم دسته اولي مذاكراتي را براي سرمربي‌گري داشته‌ام اما هنوز پاسخ قطعي به آنها نداده‌ام. در حال بررسي شرايط هستم. دوست دارم در تيمي كار كنم كه ابزار لازم را براي موفقيت داشته باشد.

وي اشاره کرد: پرسپوليس خانه اول من محسوب مي‌شود دوست دارم اگر شرايط مهيا باشد در اين تيم خدمت كنم.
    اینقد از این مرتیکه پیوس بدم میاد
    پرسپوليس دو بازيكن برزيلي جذب مي‌كند

خبرگزاري فوتبال ايران – باشگاه پرسپوليس در صدد جذب 2 بازيكن برزيلي كه در پست‌هاي هافبك و خط حمله بازي مي‌كنند است تا تيم خود را براي فصل آينده تقويت كند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران پرسپوليسي‌ها براي تقويت خط هافبك و حمله خود درصدد جذب 2 بازيكن برزيلي هستند و بر همين اساس قرار است در روزهاي آينده اين دو بازيكن به ايران بيايند تا با تيم سرخپوش تهراني قرارداد رسمي امضا كنند.
    باز نرن دیکارمورو جذب کنن

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از مدت‌ها مذاکره، تاپ مولر بعنوان سرمربی جدید پرسپولیس معرفی شد

صبح امروز (شنبه) و پس از حصول توافقات نهایی، کلواس تاپ مولر به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران معرفی شد.
    کلاوس تاپ مولر سرمربی سابق تیم‌های بایرلورکوزن و تیم ملی گرجستان بعد از مدت‌ها رایزنی و مذاکره به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران معرفی شد.
    صبح امروز آخرین توافقات بین مدیربرنامه‌های تاپ مولر و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران انجام شد و این مربی به‌زودی برای در دست گرفتن سکان هدایت تیم پرسپولیس وارد تهران خواهد شد.
    شنیده می‌شود، تاپ مولر از مدیران باشگاه پرسپولیس درخواست کرده به عنوان دستیار وی با هافمن که در تیم لورکوزن دستیار وی بود نیز قرارداد امضا کند.
    100 درصد شد ؟

..

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تمرينات تيم پرسپوليس از فردا آغاز مي شود

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس تهران از فردا (یکشنبه) زیر نظر احمدرضا عابدزاده آغاز خواهد شد.
    در حالی که کلاوس تاپ مولر به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران انتخاب شده است، تمرینات این تیم از فردا (یکشنبه) زیر نظر احمدرضا عابدزاده مربی موقت گلرهای این تیم آغاز خواهد شد.
    در حالی که شنیده می‌شود تاپ مولر یک مربی دروازه‌بان های آلمانی همراه خود به ایران خواهد آورد، اما عابدزاده تا زمان مشخص شدن تکلیفش تمرینات این تیم را زیر نظر خواهد گرفت.

انگاري گوش شيطون کر دارن شروع ميکنن : حالا چرا اينقدر عجله ؟

مگه عقاب توي تيم مونده ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سید جلال هم به خاطر پول بیشتر بع تیم مورد علاقه!!!!!اش پیوست
    هم سيد جلال کند هست توي استارت هم صادقي : اين صادقي هم که هم بي ..تي کرد و هم خيلي راحت با اخراجهاش تيم رو مورد ... قرار ميده

با بودن رضايي!!!!!!!!!! که مث اين دوتاست خريد اينا الکيه : اين فصل هم از عمق دفاع ضرر ميکنيم : حالا چه اينا ميومدن چه . . .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جشنشون رو نريز به هم : مالدينيه آسياست به قول بچه ها گفتني

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کریمی به این علت اروپا رو ترک کرد که فشار تمرینات زیاد بود
    کشورهای عربی بخور به خوابهولی اروپا پوست بازیکن رو می کنن

ولی خوب امروز خبری اومد که چون استیلی مربی استیل اذین شد دیگه کریمی اونجا نمیره

انگار مشکل داره با استیلی

خدايا شکرت

اين پيوس هم بره اونجا و زبونش رو کوتاه کنه به نفع تيمه ، کمتر ميشه حواشيمون
    ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پیوس بره دیگه تمام ارازل و اوباش پرسپولیس جمع شدن!!!!!!!!
    ممد نصرتی خدا کنه برگرده این جوری خیالمون هم از دفاع چپ هم از وسط تا حدودی راحت میشه
    فقط میمونه کریمی که اونم اگه بمونه خیلی خوب میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممد نصرتی خدا کنه برگرده این جوری خیالمون هم از دفاع چپ هم از وسط تا حدودی راحت میشه
    نصرتی برا دفاع وسط خوب نیس ، دفاع چپ هم علیرضا محمد هستش ...

علیرضا محمد حسنی که به بقیه دفاع های ایران داره اینه که دو پا هست و هم چپ و هم راست می تونه بازی کنه ، فک کنم با بودنش احتیاجی به نصرتی نباشه

ما الان دروازبان و دفاع وسط و هافبک راست می خوایم ... البته اگه بائو و ارفی قطعی بشن تو حمله مشکلی نداریم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

پس از مدت‌ها مذاکره، تاپ مولر بعنوان سرمربی جدید پرسپولیس معرفی شد

صبح امروز (شنبه) و پس از حصول توافقات نهایی، کلواس تاپ مولر به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران معرفی شد.
    کلاوس تاپ مولر سرمربی سابق تیم‌های بایرلورکوزن و تیم ملی گرجستان بعد از مدت‌ها رایزنی و مذاکره به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران معرفی شد.
    صبح امروز آخرین توافقات بین مدیربرنامه‌های تاپ مولر و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران انجام شد و این مربی به‌زودی برای در دست گرفتن سکان هدایت تیم پرسپولیس وارد تهران خواهد شد.
    شنیده می‌شود، تاپ مولر از مدیران باشگاه پرسپولیس درخواست کرده به عنوان دستیار وی با هافمن که در تیم لورکوزن دستیار وی بود نیز قرارداد امضا کند.
    من شنیدم به خاطر مبلغ اندک درخواستی تاپ مولر (1.1میلیون دلار) با اومدنش به پرسپولیس موافقت نشده.خود انصاری فر گفته بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من شنیدم به خاطر مبلغ اندک درخواستی تاپ مولر (1.1میلیون دلار) با اومدنش به پرسپولیس موافقت نشده.خود انصاری فر گفته بود.
    لطف کنيد به پول رايج کشورمون بزارين تا صفراش رو بشمريم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •