از دو دوست عزيزم ممنونم
در كل پس بايد كار نسبتا راحتي باشه!نه؟
آموزشش رو ميشه بذاريد؟
از دو دوست عزيزم ممنونم
در كل پس بايد كار نسبتا راحتي باشه!نه؟
آموزشش رو ميشه بذاريد؟
راستي
يه سوال كه ربطي به اينجا نداره!
adobe after effect واسه چه كاريه؟فرقش با اديوس چيه؟دوستم عزيزم مسعود جان يه مثال زد كه بيشتر گيج شدم!
بیشتر برای ساخت تیزر تبلیغاتی استراستي
يه سوال كه ربطي به اينجا نداره!
adobe after effect واسه چه كاريه؟فرقش با اديوس چيه؟دوستم عزيزم مسعود جان يه مثال زد كه بيشتر گيج شدم!
ویژگی اصلی اش اینه که شما میتونی فریم فریم هر کاری که میخوای روی فیلم بکنی مثلا یک نفر را از فیلم حذف کنی بدون اینکه کسی متوجه بشه
یا مثلا بازیکن فوتبال را دیدی تو 90 دارن میدون ولی پشتشون یک چیز دیگه است در حالی که مثلا صحنه مال مسابقات است نه پرده ابی
با افتر افکت میشه انجام داد
خیلی کارا میکنه که هر کدوم یک توضیح چند صفحه ای میخواد
كار باهاش سخته؟نياز به آموزش داره يا تجربي هم ميشه ياد گرفت؟
آموزش كروماكي كجاست؟
نه زیاد بیشتر خلاقیت می خواد تا اموزش
فتوشاپ بلد باشی و پریمیر یک مقداری کمکت میکنه تو یادگیر
دقیقا هرکاری رو که تو فتوشاپ روی عکس پیاده میکنی میتونی تو افتر روی فیلم پیاده کنی خیلی از جلوه های ویژه ای که تو فیلم های هالیوودی میبینی با این نرم افزار + 3d مکس میسازن مطمئنم فیلم wanted رو دیدی
در ضمن من دارم آموزش افتر رو از ابتدا توضیح میدم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستا
حالا میشه آموزش کروماکی رو بذارید؟؟؟؟؟!!!؟
آموزش چيه كروماكي رومي خواي يه كم بيشتر توضيح بدين كروماكي اينجوريه كه فايل تصويري مورد نظر كه پرده سبز يا آبي داره رو در لاين بالا و عكسي كه صندلي داره رو پايين قرار بده و بعد از كي ها كي كروماكي رو روي فايل تصوير با درگ كردن بنداز و با تنظيماتي كه داره پرده رو زيبا حذف كن موفق باشي
Last edited by علي طهماسبي; 27-06-2009 at 18:03.
دوستان
اگه بخوام تمام قد بازیگر بوفته تو فیلم باید زیر پا ها هم پرده بذاریم؟
بله دوست عزيز هرجايي رو كه مي خواي حذف كني بايد پرده بندازي( همرنگ بك) حتي اگه بخواي بالا تنه باشه و پايين تنه حذف بشه بايد كمر به پايين از رنگ همرنگ پرده استفاده كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)