تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 461 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

30 روزه؟.......من الان 6 ماهی هست که بازی One تریال رو دارم......خود بازی که محدودیت نداره.....فق بازی کردن باهاش محدوده

خوش باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

یونس آمزش کلاینت جدید رو میخوای من بزارم ؟ : د ی

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

در مورد بازی های تریال :
    برای دانلود به سایت رسمی انگیچ میری و بعد فایل دانلودر هر بازی رو که حدود 500 کیلو بایت هست دان می کنی ...
    بعد اون اجرا می کنی و صبر می کنی تا از سایت دانلود کنه ... البته حواستون باشه به سایز بازی ها چون این دیگه Resume تو کارش نیست ...
    سایز بازی های تریال هم هیچ فرقی نداره ... زمان بازی های تریال هم 30 روزه هست که با یک کد میشه اونو فعال کرد ...
    lk من بازی پرنس رو دان کردم به حجم 23 مگ
    نصب کردم ولی بیشتر از یه دقیقه نشد بازیش کرد
    راهی هست بشه از تریال درش اود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

lk من بازی پرنس رو دان کردم به حجم 23 مگ
    نصب کردم ولی بیشتر از یه دقیقه نشد بازیش کرد
    راهی هست بشه از تریال درش اود
    بازی های کرک رو میشه تا آخر رفت بازی پرنس هنوز تریل هست و باید اونو بخرید تا بشه از تریل درش اورد

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

یونس آمزش کلاینت جدید رو میخوای من بزارم ؟ : د ی
    والله راستش هنوز مطمئن نیستم امید...باید رو چنتا گوشی ناسازگار هم نصب کنیم...مثه 6120 و N73 5700... بعد دیگه فقط 1511 میزارم...
    شاد اشی

6. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SileNTz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

والله راستش هنوز مطمئن نیستم امید...باید رو چنتا گوشی ناسازگار هم نصب کنیم...مثه 6120 و N73 5700... بعد دیگه فقط 1511 میزارم...
    شاد اشی

سلام ببین آقا یونس من فقط یک بار رو n73 امتحان کردم جواب نداد....... بقیه رو نمیدونم امتحانش ضرر نداره!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه SileNTz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

دوستان ان-گیج رو گوشی های تمام لمسی مثل 5800 کار میکنه نصب شدنش حتمیه بازی کردنش شک دارم!!!

جوا بدین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

این سوال رو تا حالا چندین نفر پرسیدند .... فقط باید بگم هنوز صبر کن ببین چی میشه .... چون هنوز کلاینت مخصوصش نیومده .

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.دوستان من گوشیم N78 و میخواستم بازی های ngage روروش نصب کنم.خوب من رفتم از خود سایت Ngage (برای اطمینان) برنامشو دانلود کردم و رو گوشیم ریختم.ولی هیچ بازی رو نمیتونم رو برنامه نصب کنم و هر بازی که روش میریزم بعد از این که یکم فکر میکنه (preparing installation) مینویسه File is corrupted و بعد میگه میخوای پاک کنی؟.
    اما دیروز یکی از فامیلامون بازی کرک شده one تونست اجرا کنه اما تو گوشیم کرک نشده بود!!!!!!این چه وضشه؟؟!!!.اونم نمیدونم چجوری اومد ولی بازیا ی دیگرو نتونست اجرا کنه.نمیدونم من بلد نیستم یا که....!!دیگه اعصابم بهم ریخت.حالا میگید چیکار باید بکنم.2 بارم برنامه ها و 10 بارم بازیا رو تست کردم اما....!از آموزش اولین تاپیک انگیج هم سر در نیوردم..ممنون میشم یکی کمک کنه. -----------------> دوستان گفتن که باید هک کنی قبل از نصب!درسته؟
    چجوری باید هک کنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.دوستان من گوشیم N78 و میخواستم بازی های ngage روروش نصب کنم.خوب من رفتم از خود سایت Ngage (برای اطمینان) برنامشو دانلود کردم و رو گوشیم ریختم.ولی هیچ بازی رو نمیتونم رو برنامه نصب کنم و هر بازی که روش میریزم بعد از این که یکم فکر میکنه (preparing installation) مینویسه File is corrupted و بعد میگه میخوای پاک کنی؟.
    اما دیروز یکی از فامیلامون بازی کرک شده one تونست اجرا کنه اما تو گوشیم کرک نشده بود!!!!!!این چه وضشه؟؟!!!.اونم نمیدونم چجوری اومد ولی بازیا ی دیگرو نتونست اجرا کنه.نمیدونم من بلد نیستم یا که....!!دیگه اعصابم بهم ریخت.حالا میگید چیکار باید بکنم.2 بارم برنامه ها و 10 بارم بازیا رو تست کردم اما....!از آموزش اولین تاپیک انگیج هم سر در نیوردم..ممنون میشم یکی کمک کنه. -----------------> دوستان گفتن که باید هک کنی قبل از نصب!درسته؟
    چجوری باید هک کنم.
    دوست عزیز، پیشنهاد می کنم کلاینت رو به صورت ریپک شده دانلود کنی.در مورد نصب و هک هم آموزشش تو پست اول همین تاپیک هست. شما مرحله به مرحله انجام بده، اگر هم به مشکلی برخوردی، مطمئن باش اگه تو همین تاپیک سوال کنی جوابش رو می گیری.
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •