بدون شک تو 5 مگی ها رو دست 82 گوشی نیومده
عمرا ....مگه جی 810 مرده....: دی
اقا یکی بره این 12 مگا پیکسلی ها رو با هم مقایسه کنه ....یه کم با هم جروبحث کنیم ....: دی
یادش بخیر یه زمانی چقدر سر دوربین جنگ دعوا داشتیم ...الان یه مدتیه خبری نیست......![]()
![]()
بدون شک تو 5 مگی ها رو دست 82 گوشی نیومده
عمرا ....مگه جی 810 مرده....: دی
اقا یکی بره این 12 مگا پیکسلی ها رو با هم مقایسه کنه ....یه کم با هم جروبحث کنیم ....: دی
یادش بخیر یه زمانی چقدر سر دوربین جنگ دعوا داشتیم ...الان یه مدتیه خبری نیست......![]()
![]()
Last edited by Ali_BlueBoy; 26-06-2009 at 01:29.
برادر صحبت 5 مگاپیکسلی هست شما تقلب کردی این که دوربینش 8 هست![]()
خوب باشه! شما فیلم های ویوتی رو ببین و با n95 مقایسه کن (الان فیلم دم دستم نیست).برادر صحبت 5 مگاپیکسلی هست شما تقلب کردی این که دوربینش 8 هست![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
N82 و دیگر هیچ...
این که دیگه تابلوئه.n82
من فکر کنم این وسط یه مقدار در حق s7350 ظلم شده . تو یکی از این پست ها دیدم که یکی از عزیزان گفته بود که فیلمبرداری s7350 خوب نیست . واقعا جمله عجیبی بود !! s7350 یکی از بهترین فیلمبرداریها رو در بین گوشیها داره و عکسش هم تو 5 مگاپیکسلی ها یکی از یهترین هاست . احتمالا این عزیزمون هم wvga رو با wqvga اشتباه گرفته بود .
سلام برادر. اون شخص من بودم! درسته میدونم wvga هست (یعنی 720 در 480) ولی هر گردی گردو نمیشه! من کیفیت فیلمبرداری رو گفتم! شما فیلم هاشو ببین (حتی فکر می کنم GSMArena هم به این مورد اشاره کرده).من فکر کنم این وسط یه مقدار در حق s7350 ظلم شده . تو یکی از این پست ها دیدم که یکی از عزیزان گفته بود که فیلمبرداری s7350 خوب نیست . واقعا جمله عجیبی بود !! s7350 یکی از بهترین فیلمبرداریها رو در بین گوشیها داره و عکسش هم تو 5 مگاپیکسلی ها یکی از یهترین هاست . احتمالا این عزیزمون هم wvga رو با wqvga اشتباه گرفته بود .
فكر كنم s7350 در برابر ويوتي و سكريت در فيلم برداري سوسك باشهسلام برادر. اون شخص من بودم! درسته میدونم wvga هست (یعنی 720 در 480) ولی هر گردی گردو نمیشه! من کیفیت فیلمبرداری رو گفتم! شما فیلم هاشو ببین (حتی فکر می کنم GSMArena هم به این مورد اشاره کرده).![]()
عزیز میتونی یه نمونه از این فیلمی که دیدی واسه ما بذاری ؟ (نمونه فیلمبرداری s7350)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)