بابا دمت گرم
تو ديگه كي هستي
خيلي حال كردم باهاش
اگه تونستم نمونه كار هم مي ذارم
بابا دمت گرم
تو ديگه كي هستي
خيلي حال كردم باهاش
اگه تونستم نمونه كار هم مي ذارم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اينا رو كي گذاشته ؟¿?¿ ¿?¿ ?؟?؟?؟¿?¿ ¿?¿ ?؟?؟?؟¿?¿ ¿?¿ ?؟?؟?؟¿?¿ ¿?¿ ?؟?؟?؟¿?¿ ¿?¿ ?؟?؟?؟¿?¿ ¿?¿ ?؟?؟?؟
سلام خانم /آقا سميه
حالا من واست مي توضيحم اگه نتونستي بدرستي بيا واست خودم مي درستم ولي تا مي توني بشدونش چون من كنكور دارم
اول يه فايل جديد باز كن بعد بك گراند رو هر رنگي كه دوست داري با اينيا اي
ن بكن
يه عكسي كه خوشت مياد و دايره اي يا بيضي هست را هم باز كن اگه نيست بايد بيضيش كني مال من يه مردمك چشم تغيير رنگ داده مي باشد
بعد اون را با ابزار انتقال انتقال بده رو فايل خودت الان دو تا لايه داري
بعد اگه خواستي مي توني لايه ها رو از حالت نرمال خارج كني تا در هم ادغام بشن
رو عكس دايره اي كليك كن و با اين![]()
انتخابش كن سپس بيا روي لايه ي بك گراند كليك راست كن ولاير ويا كات رو انتخاب كن الن سه لايه داري دو تا لايه ي بالايي رو با هم زنجير كن بعد با كنترل +اي اونا رو به هم بچسبون بعد رو ي دو تا لايه افكت( بول اند ايمبوس) را اعمال كن با اين تنظيماتdepth 400 & siza 120
البته به اندازه دايرتم بستگي داره بقيه گزينه ها رو نمي خواد زياد دستكاري كني البته اگه قبلا دستكاري نكردي الان ديگه آمادس يه سميه روش تايپ كن با يه افكت مناسب و اونارو با هم زنجير كن دوباره كنترل+ اي رو بزن و سايز اون رو 149*149 تغيير بده و با فرمت gif زخيره كن
اميدوارم فهميده باشي من چي مي گم![]()
..::..ياد آوري :سميه جان اين محمد همين طوري بوده و هست اگه تونستي يه اين طوري بتايپي بعد بيا غلط
املايي بگير آخه ناسلامتي من 3 ساله دارم خوشنويسي كا رميكنم اينا قراي خوشنويسي هستن
Last edited by *Curi0us-arty*; 01-06-2006 at 10:37.
سلام آرتی جان
ممنون که یادم دادی، درست کردم اما خب شما واردتری خیلی بهتر تر درستش کردی.
بعدشم اون آتیش و نوع فونت و افکت رو نوشته هم مهمن . منم که بی سلیقه؛ اصلا بلد نیستم این چیزا رو خوب درست کنم.
ولی با اواتارت کلی حال کردم. بازم مرسی و تشکر
ببین خانومی قصد جسارت ندارم اما واقعا اگر دقت کنی تو اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دادین محمد دوم رو تو صلوات اشتباه نوشتید.
ببین مثلا من همینایی رو که شما نوشتید نوشتم
ببین کدومش درسته؟ اولی یا دومی؟
![]()
![]()
من میدونم منظور شما چیه، اما من که هر کاری کردم با هیچ برنامه ای نتونستم اون طوری بنویسم. شما هم اشتباهآ اول حرف "د" رو می نویسید بعد حرف "م" رو این اشتباه میشه. یعنی به جای اینکه با این ترتیب حروف بنویسی>>> م ح م د
با این ترتیب می نویسی>>> م د م م
و چون شبیه هم هستن اشتباه کردی. ببین من دستی نوشتم؛ ببین منظور شما این طوری نوشتن هست؟؟؟؟
![]()
جون من به خطم گیر نده که خودمم میدونم خیلی بد خطم. قورباغه ها دارن رژه میرن.
خانومی خیلی معذرت میخوام که جسارت کردما. آخه حیفه شما که به این خوبی وارد هستی با غلط تایپی(املایی نگفتما، چون میدونم اشتباه سهوی بوده) کارت رو خراب بکنی؟
بازم معذرت و عذرخواهی و هوارتا ببخشید
يكي فك منو چمع كنه
![]()
![]()
اي ول بابا تو ولايت شما مرغ يه پا داره با دو تا انگشت
عزيزم ايني كه تو نوشتي مد با مح 1000 تا پيكسل فاصله داره ولي اوني من نوشم چسبوندمشون يه هم يه نيگا بنداز![]()
در ضمن من عكس بك گراند اواتورم رو مي زارم شايد به دردت بخوره ولي باور كن وقت ندارم آموزش بذارم ايشاللا سر يه موقع مناسبღღღღღ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا چرا ناراحتي؟ بيا خودم جمعش کنمنوشته شده توسط *Curi0us-arty*
اره خب يه پا و دو انگشت و يه دم دراز
من که نميفهمم
اسمون به زمين بياد زمين به اسمون بره بازم ميگم اشتباهه![]()
![]()
سلام
چه خبره ؟ باز هم شما مشکلتون بر طرف نشده ؟
تمومش کنین لطفا
قربان شما : شاهین
باش شما كه گير دادي بد جور
مي بينين كه جناب شاهين شاه هم تذكر داد
البته مشكلي نيست من كه با هر جواب يه آموزشم دادم كه زياد تابلو نباشه آقا شاهين
به هر حال اينم هست اونم چشم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)