شما هیچ ترسی نداشته باش . من هم اول ترس داشتم . نه من قعطی ندیدم . 1 بار بود اونم انگار سر این قضایای جدید کل اینترنت قطع شده بود .
من الان 128 محدود رو گرفتم با سرعت 63 دانلود می کنم . جوری هست که ظرف 10 روز 4 گیگ رو تموم کردم .
من رو دستش ندیدم .![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شما هیچ ترسی نداشته باش . من هم اول ترس داشتم . نه من قعطی ندیدم . 1 بار بود اونم انگار سر این قضایای جدید کل اینترنت قطع شده بود .
من الان 128 محدود رو گرفتم با سرعت 63 دانلود می کنم . جوری هست که ظرف 10 روز 4 گیگ رو تموم کردم .
من رو دستش ندیدم .![]()
این مثل اینکه کلا در همه ایران قیلتر شده.
از برکات ادامه دولت نهمه !
ممنون خیالم راحت شد.یعنی 128 بگیرم؟!تفاوت قیمتش با 512 3000 تومنه...
128 و 512 محدود یکی هستا. با نامحدود فرق داره ها .
اگه مثلا یه ماهه 128 بگیرید 1 گیگ حجم بهتون میدن. که البته بعدا هم میتونید حجم بخرین.
اگه مثلا 3 ماهه بخرین 3 گیگ هم اشانتیون بهتون حجم میدن.
128 و 512 هر دو محدودیت حجمشون 2 گیگ هست و با تفاوت هزینه 2500 تومن.میترسم الان برم بگم 128 میخوام شانس من زرنگ شده باشند و دانلودم به اندازه همون 128 باشه و بعد روم نشه برم باز بگم همون 512 رو میخوام(خنده)راستی ترافیک رایگان بین چه ساعاتی هست؟
Last edited by fashion_boy; 23-06-2009 at 13:57.
جوابی داده نشد؟!من اهواز هستم و یه شرکت که نمایندگی آسیاتک هست داره سرویس میده
به . همشهری . ولک اصلا نگران نباش . من الان تهرانم دارم استفاده می کنم . آسیاتک دزدی تو کارش نیست . ولی اگه آب بخوری ازت پول می گیره . دقت کن به حرف من »»»
128سه ماه می گیری با 6 گیگ ، هزینه راه اندازی و ... »»» روی هم میشه 46.000 تومن
512 سه ماه می گیری با 9 گیگ ، هزینه راه اندازی و .... »»» روی هم میشه 56.000 تومن
خوب اختلاف 10 هزار تومن است - 3 گیگ بیشتر به شما می دهد = هر 1 گیگ 3 هزار تومن ----- پس 3 گیگ اضافه که میده 10 تومن اضافه تر می گیره ---- نتیجه سرویس 28 و 512 محدود با هم یکی است .
گاهی اوقات قیمت تهران با شهرستانها یکمی فرق میکنه ها !
ترافیک رایگان هم نداره آسیاتک . به جاش سرعتش ثابته
با تشکر از هر دو دوست عزیز.خودمو خفه کردم!اینم لیست سرویسها و قیمتهاشون.نظرتون رو بگید لطفآ...دوباره میگم این شرکت فقط نماینده آسیاتک در اهواز هست که گفته ترافیک رایگان شبانه هم داره!نامردها هزینه راه اندازی رو هم چون خودم مودم رو از بازار خریدم به جای 15000 به زور 25000 ازم گرفتند!خیر سرم اومدم زرنگی کنم مثلآ. پس این دزدی اولشون تا اینجا...با این قیمتها به تجدید نظری کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fashion_boy; 23-06-2009 at 20:16.
اینکه در مواردی ارزونتر از آسیاتک تو تهران هم هست !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)