پشت مانیتورم فقط یک جا واسه برق و یه جا واسه کابلی که به کیس وصل میشه.(مانیتورم ال سی دی هست).
آیا اون کابله که به کیس وصل میشه جای dvi هست؟
در ضمن بازی های بازیفروش پی دی وی دی هست؟
پشت مانیتورم فقط یک جا واسه برق و یه جا واسه کابلی که به کیس وصل میشه.(مانیتورم ال سی دی هست).
آیا اون کابله که به کیس وصل میشه جای dvi هست؟
در ضمن بازی های بازیفروش پی دی وی دی هست؟
من توی pinata دیروز سفارش دادم و امروز نوشته بود "آماده به ارسال" یعنی پستچی باید بیاد از مدیر سایته بگیرتش!
اگه کیفیتشون خوب بود واقعا ارزش داره که verbatim رو آدم بخره 3 تومن
به این میگن DVI :
به اینم میگن RGB :
![]()
rgb به ایکس باکس ربط داره؟
اگه كيفيتش خوب بود لطفا به ما هم بگو. با تشكر .
rgb كه كاري به X360 نداره. شما بايد كابل vga box رو به مبدل دو سر ماده وصل كني و همچنين كابل مانيتورت رو هم به مبدل دو سر ماده وصل كن و بعد فيش هاي قرمز و سياه صدا را به اسپيكر وصل كن. همين. خيلي ساده هست...
لطفا تايپك چگونگي اتصال x360 رو به مانيتور مطالعه كن.
Last edited by 1987msb; 21-06-2009 at 18:57.
یه فروشگاه به جز فتحی و نکست جن معرفی کنید(کامل)
من که خودم از نمایندگی pinata میگیرم خیلی خیلی راضیم هم قابش خیلی قشنگه و هم کیفیتش که دیگه قابل توصیف نیس عالی
سلام محمد جان
اره یادمه
برام جالبه یک روز on نشدم تاپیک این همه صفحه رفت جلو
اما
متاسفانه اکثرا دارن spam محض میدن و سوال های تکراری که بارها و بار ها تو همین صفحات اخیر به اونها پر داخته شده رو باز گو میکنن
به خصوص که جواب اکثریت اونها تو پست اول همین تاپیک که سعید جان زحمت Edit اون رو کشیدن
به وضوح گنجونده شده
در مورد اخرین قیمت ها هم که الان وضع رو خودت بهتر از من میدونی
اومدن تعطیلات و تمام شدن امتحانات و از اون سمت هم این اوضاع
اخرین قیمت هایی که من داشتم از توپخونه این ها بود :
Arcade
falcon : 220
jasper : 245
premium
falcon : 290
jasper : 335
elite
falcon : 340
jasper : 400
موفق باشی
اومدیم برای راحتیه دوستان پست اول رو ویرایش کردیم اما دیدیم فایده ای نداره ! حتی اسم تاپیک رو هم ویرایش کردیم که پست اول خوانده شود !
اما دوستان متاسفانه توجهی نمیکنن ! حتی میخوان پست هم بدن 2 3 صفحه قبل رو نمیخونن ! ما الان تو این مدت شاهد این بودیم که هر 2 صفحه یک بار یکی میاد میگه Arcade بگیرم یا Permium ! فرقشون چیه ! واقعا دیگه موندم چه کنم ! بعضی از دوستان هم که به مقدار زیاد پست های پشت هم میدن و نظم تاپیک رو به کل بهم میریزن !
به هر حال اگر دوستان نظری دارن آماده پذیرش اونا هستیم ! البته در پیغام خصوصی !
ممنون و موفق باشید !
دوست عزیز مشکل من اینه که اصلا نمیتونم با 360 به انترنت وصل بشم.این صفحه ای که شما دادین کار های بعد از وصل شدن به اینترنت رو توضیح داده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)