سلام. خسته نباشید.
من میخوام فایل kbdfa.dll رو تو پوشه System32 کپی کنم. انجام این کار تو ویستا چطور ممکن هست؟ (چون ظاهرا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرق داره)
سپاسگزارم.![]()
سلام. خسته نباشید.
من میخوام فایل kbdfa.dll رو تو پوشه System32 کپی کنم. انجام این کار تو ویستا چطور ممکن هست؟ (چون ظاهرا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرق داره)
سپاسگزارم.![]()
سلام
من يه ويندوز XP رو درايو سي داشتم و يه ويستا هم روي درايو D حالا اومدم XP رو پاكش كردم و دوباره يه XP ديگه نصب كردم. الان كه همه چي خوبه و ميخوام ويستايي كه فايل هاش تو درايو D مونده رو حذف كنم پيغام ميده كه دسترسي به اين فايل ها ممكن نيست!!!!
Access denied
لطفا بهم بگيد كه چطوري مي تونم از دست پوشه هاي ويستا كه تو درايو D باقي مونده راحت بشم. ضمنا نميتونم درايو D رو فرمت كنم چون پر از اطلاعات باارزشه!!
هاردمم پره نميتونم جابه جاشون كنم
تازه معلومم نيست كه اجازه فرمت بده!!
مشتاقانه منتظرم واسه پاسخ![]()
سلام دوستان..
جدیدا (بعد از آخرین بار که ویندوزو عوض کردم) یه مشکل پیدا کردم./
وسط اکثر بازی ها یهو ارور میده و از بازی میاد بیرون!
اعصابمو خورد کرده...
اینم عکسش:
چیکار باید بکنم؟
Last edited by pedramch; 20-06-2009 at 18:17.
سلام.
پس توی System Setting چی نوشته؟
ممکنه شما به جای ویندوز ویستا محیط اون رو نصب کرده باشید.
اول سلام.
دوم اینکه به این سوال در بخش مشکلات لپ تاپ پاسخ داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توی این فولدر چند تا فایل ویدو دارم ، ولی فرمت هاشون باهم فرق میکنه . مثلا بعضیا 3gp بعضیا mp4 و ...
من می خوام بر اساس پسوندشون مرتب بشن . امکانش هست ؟
در همین منو روی more کلیک کنید سپس از بین گزینه ها روی type کلیک کنید.
موفق باشید.![]()
ویستا ی من هنگام بالا آمدن پس از نوشتنwelcome یک صفحه سیاه نشان میدهد و یک پنجره my doc... را نشان میدهد. کسی نمیدونه مشکل چیه؟
سلام
شرت کات های موجود در منوی استارت رو اشتباها پاک کردم
راهی برای برگردوندنش هست؟
ممنون
سلام
ویندوز من vista home premium هست . من میخوام sp1 رو بزنم. برای این کار باید این ویندوز رو پاک کنم و sp1 رو بزنم یا می تونم این sp1 رو ی این ویندوز بزنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)