تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 503 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من گارد برات مناسب نیست.اینطور که معلومه stat point ها رو هم الکی داری خرج میکنی.
    اگه میخوای گارد خوبی باشی باید full rec باشی یعنی همه اسکیلها رو روی rec بذاری.اصلا گارد برای پارتیه و تنهایی نمیتونی بازی کنی.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زاویه دید بازی عوض نمیشه؟؟
    مثلا کنترل از بالا یا دورتر و عقب تر؟؟

یکی رو همین الان دارم می بینم که همخ رو داره به سمت خودش جلب می کنه!!؟ و لولش هم 5 بود!
    زاویه دید با کلیدهای چهار جهته عوض میشه و با wheel موس هم دوربین جلو و عقب میره.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من گارد برات مناسب نیست.اینطور که معلومه stat point ها رو هم الکی داری خرج میکنی.
    اگه میخوای گارد خوبی باشی باید full rec باشی یعنی همه اسکیلها رو روی rec بذاری.اصلا گارد برای پارتیه و تنهایی نمیتونی بازی کنی.
    ممنون.
    فعلا داریم پیش میریم. فقط این دعوت کردن باچه دکمه ای هست؟؟
    من رو هی دعوت مکنن! ولی من نمیدونم باید چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون.
    فعلا داریم پیش میریم. فقط این دعوت کردن باچه دکمه ای هست؟؟
    من رو هی دعوت مکنن! ولی من نمیدونم باید چیکار کنم؟
    1.برای دعوت کردن و تجارت کردن باید روی طرف راست کلیک کنی و گزینه مربوط رو انتخاب کنی اگه فاصله طرف دور باشه نمیتونی.
    2.اگر بری یکم سمت وسط نقشه جونورا خودشون دنبالت میفتن ولی باید بدونی چجوری کنترلشون کنی.برای این کار یه جادو هست که لول 6 یا 7 ازاد میشه که میشه گفت اساسی ترین اسکیل گارد هست اسمش هم taunt هست که عکس یه شیره.وقتی جونورا رو دور خودت جمع کردی برو وسطشون اون جادو رو بزن. هرچی REC بیشتر داشته باشی جونورا وقتی اون اسکیل رو میزنی بیشتر جذب تو میشن و به کسایی که دو رو ورت هستن حمله نمیکنن برای راحتی کار اسکیل رو اون بالا که کادر های خالی داره بزار و وقتی اون کادر پر شد یه بعلاوه داره که اگه بزنی یه کادر دیگه هم اون بغل اضافه میشه.

سه تا اسکیل دیگه اره که یکم مهم تر از بقیست.اسمشون رو نمیدونم ولی اینو میدونم که یکیش شبیه یه صلیبه که قدرت حمله جونورا رو کم میکنه و برای گرفتن جونورا از فاصله دور خوبه یکی دیگه هم هست که قدرت دفاع جونورا رو کم میکنه عکس یه کله ادم بنفشه که رو صورتش خط خط داره.این هم برای جذب جونورا خوبه از فاصله دور از قبلیه بهتره برای جذب ولی بدیش اینه که یه دونه جونور رو میگیره ولی قبلیه اگر لول 2 باشه تا فاصله 6 متری جونور اگه هر چی جونور باشه رو جذب میکنه.
    کار برد صلیبه بیشتره چون قدرت حمله جونورا رو کم میکنه و تو راحت تر میتونی تانک بشی.

اسکیل های دیگه ای هم هست که اگر ترجمشون کنی میفهمی چه کاربردی دارن

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

1.برای دعوت کردن و تجارت کردن باید روی طرف راست کلیک کنی و گزینه مربوط رو انتخاب کنی اگه فاصله طرف دور باشه نمیتونی.
    2.اگر بری یکم سمت وسط نقشه جونورا خودشون دنبالت میفتن ولی باید بدونی چجوری کنترلشون کنی.برای این کار یه جادو هست که لول 6 یا 7 ازاد میشه که میشه گفت اساسی ترین اسکیل گارد هست اسمش هم taunt هست که عکس یه شیره.وقتی جونورا رو دور خودت جمع کردی برو وسطشون اون جادو رو بزن. هرچی REC بیشتر داشته باشی جونورا وقتی اون اسکیل رو میزنی بیشتر جذب تو میشن و به کسایی که دو رو ورت هستن حمله نمیکنن برای راحتی کار اسکیل رو اون بالا که کادر های خالی داره بزار و وقتی اون کادر پر شد یه بعلاوه داره که اگه بزنی یه کادر دیگه هم اون بغل اضافه میشه.

سه تا اسکیل دیگه اره که یکم مهم تر از بقیست.اسمشون رو نمیدونم ولی اینو میدونم که یکیش شبیه یه صلیبه که قدرت حمله جونورا رو کم میکنه و برای گرفتن جونورا از فاصله دور خوبه یکی دیگه هم هست که قدرت دفاع جونورا رو کم میکنه عکس یه کله ادم بنفشه که رو صورتش خط خط داره.این هم برای جذب جونورا خوبه از فاصله دور از قبلیه بهتره برای جذب ولی بدیش اینه که یه دونه جونور رو میگیره ولی قبلیه اگر لول 2 باشه تا فاصله 6 متری جونور اگه هر چی جونور باشه رو جذب میکنه.
    کار برد صلیبه بیشتره چون قدرت حمله جونورا رو کم میکنه و تو راحت تر میتونی تانک بشی.

اسکیل های دیگه ای هم هست که اگر ترجمشون کنی میفهمی چه کاربردی دارن
    ممنون.
    این bloody کی هست؟
    یه لحظه دیدمش؟! تنها راهه تماس از طریق همون enter هست؟

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

منم بازی میکنم ! لول 16 - واریور - سرور 2 - منم چند تا سوال دارم

چه جوری با آلیانس ها بجنگم ؟
    کسی هست با هم بازی کنیم ؟
    کی منو میتونه لول آپ کنه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم دیگه.

هی بهت پیغام میدادم جواب نمیدادی.طبیعیه چون منم تا وقتی لول 32 شدم بلد نبودم.
    =======================

شما دوست عزیز بیاید سرور 3 سرور 2 کسی نیست

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

13

مگه سرور 2 نبودن همه ؟

این همه بازی کردم !

سعی میکنم بیام

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لول 10 شدم.
    برای امروز بسه. فقط قسمت پایین نقشه سمت چپش عجب مسیر مزخرفی بود اصلا با نقشه همخونی نداشت و نتونستم کوئست از اونجا بردارم. ظاهرا راههای مخفی دارن!!؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

لول 10 شدم.
    برای امروز بسه. فقط قسمت پایین نقشه سمت چپش عجب مسیر مزخرفی بود اصلا با نقشه همخونی نداشت و نتونستم کوئست از اونجا بردارم. ظاهرا راههای مخفی دارن!!؟
    M بزن نقشه بزرگ باز بشه.

لول اپ کردن الان اسونه اگر بری HM لول بالاها چند روز طول میکشه لول اپ کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •