نه من همیشه خدمتتون هستم
سلام
داداشم همین الان یعنی چهارشنبه ساعت 9:30 خرید و من میخوام بدونم که معایبش چیه و واقعا عالی هست یا نه؟ قیمتش 525 تومن البته الان تو دوبی خریده چطوره ؟ تخصصی میشه بگید معایبش؟
دوربین خوبیه فقط قیمتش بالاست.
معایبش یکی همین قیمته در مقایسه با رقبا. یکی این که در مقایسه با SX10 کیفیت عکساش فرقی نمیکنه و فقط سرعت Burst بیشتر و فیلمبرداری HD نسبت به SX10 داره. یه ایراد دیگه که میشه بهش گرفت استفاده از باتری قلمیه.
در کل دوربین خوبی هست و راستش خیلی بحث تخصصی در بارش کردیم یه سرچ کن پیدا می کنی
البته با sx10 فرق چندانی نداره به جز مواردی که ذکر شد
اینم یه نمونه ی عکساش که خودم گرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرچی تنظیمات بیشتر عکس بهتر مخصوصا در فضای بسته عکسهای درحالت اتو خوب نیست مخصوصا ازفاصله 3متر که ازافرادزیادی داخل خانه می خوای عکس بگیری.
حتی تو روز بیرون اگه مثلا سلکتوررا وقتی می خواهی ازمنظره بگیری درحالت منظره بذاری بجای اتوکیفیت عکس بهتره.
درفضای بسته 1-منبع نور راتنظیم کن. 2ایزو راحتی امقدور بیارپایین.(اگه نورکمه وبدون فلاش از3پایه استفاده کن)3حتی اگه میتونی قدرت فلاش را هم تنظیم کن.
امکانات زیاد داره بهتره درحالات مختلف چندتا عکس بگیری وپس ازانتقال به کامپیوترازحالتی که تنظیمات دوربین را درکنار عکس نشان می دهد استفاده کن تا بفهمی عکسی که بهترشده کدام تنظیمات را داشته و آنرا یادداشت و یا بخاطربسپار .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)