تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 755 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این که میگی انتخاب درست...من یه پرینتر جوهر افشان HP داشتم با DPI4800 ساخت مالزی هم بود فقط جوهر های کارخونه درست کار کردند بعد شارژ مدام ایراد میداند اگه یه سر به مراکز فروش پرینتر بزنید کارشون شده فقط شارژ وتعمیر کارتریج چاپگر های جوهر افشان...(البته به گفته خودشون)
    اینکه دلیل نمی شه خوب شما هم یه سر به تعمیر گاه های ماشین بزن می بینی پر از ماشین هست اون وقت باید بگیم همه ماشین ها خراب هستند.
    این بستگی به راننده داره که چه جوری از ماشین کار بکشه تا دیر تر خراب بشه.
    من قبلا هم گفتم هر چیزی یک عمری داره همه چیز بلاخره یه روز خراب می شه خوب شما نمی تونید عمر یک پرینتر 500 هزار تومنی لیزری رنگی رو با یه پرینتر 100 تومنی مقایسه کنید.
    فکر می کنید پرینتر 500 تومنی چند سال براتون کار کنه ( حالا با هزینه نگهداری و شارژ کاری ندارم ) فوقش 6 سال کار مفید بعد از اون دیگه به تته و پته می افته و باید هر رزو به تعمیر گاه ببریش.
    خوب حالا یه پرینتر 100 تومنی برات حداقل هر جنس بنجلی هم باشه دو سال کار می کنه.
    خوب یه دو دوتا چهار تا بکن ببین کدوم به صرفه هست؟
    500÷6=83.3 , 100÷2=50
    کدوم به صرفه هست؟؟؟؟؟؟
    من که دو سال و نیم هست پرینتر رنگی hp5283 سه کاره دارم خودم شارژش کردم. هیچ مشکلی هم نداره
    چون درست شارژش کردم و تا حالا حتی یک بار هم کارتریح رو دست نامحرم ندادم تا شارژ کنه از همون اول خودم شارژ کردم. کیفیتش هم عین روز اول هست.
    در ضمن اگه کارتریج رنگی فقط و فقط یک بار غلط شارژ بشه دیگه درست و حسابی کار نمی کنه باید خیلی مواظب باشید.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببخشید این پست رو اشتباهی زدم.
    Last edited by amirgozali; 07-06-2009 at 23:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اختلافایی که تو میگی میلیمتری اند...این اختلاف های میلیمتری هم همیشه هستش برنامه اتوکد که نیست...در ضمن بعضی از کاغذ های A4 هم چند میلی اینو اونور میزنند....
    قبول دارم كه اتوكد نيست ولي آخه مثلا در پايين صفحه 2.5 سانتيمتر كه تنظيم من هست رو 4 و خورده اي سانتيمتر ميزنه .
    اين ديگه از ميليمتر رد شده

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینکه دلیل نمی شه خوب شما هم یه سر به تعمیر گاه های ماشین بزن می بینی پر از ماشین هست اون وقت باید بگیم همه ماشین ها خراب هستند.
    این بستگی به راننده داره که چه جوری از ماشین کار بکشه تا دیر تر خراب بشه.
    من قبلا هم گفتم هر چیزی یک عمری داره همه چیز بلاخره یه روز خراب می شه خوب شما نمی تونید عمر یک پرینتر 500 هزار تومنی لیزری رنگی رو با یه پرینتر 100 تومنی مقایسه کنید.
    فکر می کنید پرینتر 500 تومنی چند سال براتون کار کنه ( حالا با هزینه نگهداری و شارژ کاری ندارم ) فوقش 6 سال کار مفید بعد از اون دیگه به تته و پته می افته و باید هر رزو به تعمیر گاه ببریش.
    خوب حالا یه پرینتر 100 تومنی برات حداقل هر جنس بنجلی هم باشه دو سال کار می کنه.
    خوب یه دو دوتا چهار تا بکن ببین کدوم به صرفه هست؟
    500÷6=83.3 , 100÷2=50
    کدوم به صرفه هست؟؟؟؟؟؟
    من که دو سال و نیم هست پرینتر رنگی hp5283 سه کاره دارم خودم شارژش کردم. هیچ مشکلی هم نداره
    چون درست شارژش کردم و تا حالا حتی یک بار هم کارتریح رو دست نامحرم ندادم تا شارژ کنه از همون اول خودم شارژ کردم. کیفیتش هم عین روز اول هست.
    در ضمن اگه کارتریج رنگی فقط و فقط یک بار غلط شارژ بشه دیگه درست و حسابی کار نمی کنه باید خیلی مواظب باشید.
    شما کارتون درسته خوتون شارژ میکنید ولی من که بلد نیستم باید هردفعه 5 تومن بدم واسم یه شارژ درست بکنند این یکم گرون در میاد...

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما کارتون درسته خوتون شارژ میکنید ولی من که بلد نیستم باید هردفعه 5 تومن بدم واسم یه شارژ درست بکنند این یکم گرون در میاد...
    من اون جوری هم که شما فکر می کنید حرفه ای نیستم.
    ببنید من از پرینتر هیچی بلد نبودم تنها با مراجعه به این سایت و استفاده از نظریات اساتید محترم تونستم یه اطلاعات مختصر به دست بیارم.
    شما و بقیه دوستان نیاز ندارید تا کارتریج رو بدید بیرون واستون با قمیت 5 تومان شارژ کنن اگه این تاپیک رو از اول بخونید متوجه قضیه می شید و خودتون به راحتی مثل یه حرفه ای می تونید بدون هیچگونه مشکلی پرینترتون رو شارژ کنید.

6. این کاربر از amirgozali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bozonghare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

دوست عزیز شما کدامیک از این دو را پیشنهاد میکنید تو همین رنج قیمت از نظر خدمات و پیدا شدن قطعات و قیمت شارژ :

CANON
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    HP
    کد:
    با تشکر

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من یه HP 1006 گرفتم خدا بده برکت...

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما کدامیک از این دو را پیشنهاد میکنید تو همین رنج قیمت از نظر خدمات و پیدا شدن قطعات و قیمت شارژ :

CANON
    کد:
    HP
    کد:
    با تشکر
    دوست عزیز با عرض پوزش من در مورد پرینتر های لیزری رنگی زیاد اطلاعات ندارم.

در مورد پرینتر لیزری سیاه و سفید و جوهر افشان یه چیزهای مختصری می دونم اگه نیازت تو این محدوده باشه در حد توان می تونم کمکت کنم.

داره خودمونی میشه bozonghare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

پس لطفا نظرتون رو درباره کار و شارژ پرینتر Brother HL-2140

کد:
    لیزری سیاه و سفید بفرمایید متشکر
    Last edited by bozonghare; 10-06-2009 at 00:07.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پس لطفا نظرتون رو درباره کار و شارژ پرینتر Brother HL-2140

کد:
    لیزری سیاه و سفید بفرمایید متشکر
    ببیند کلا تو خرید رینتر لیزری سیاه و سفید باید این پارامتر ها رو در نظر داشه باشید تا بعداً دچار مشکل نشید:
    1- اول اینکه آیا به آسانی شارژ میشه یعنی درب مخصوص شارژ داره یا باید سرش هزار و یک جور بلا بیاریم تا شارژ بشه. (این رو هم بگه همه کارتریج ها شارژ می شن واین که چه جوری شارژ میشه مهمه)
    2- دوم اینکه قبل از خرید نوع و مدل کارتریج اون رو بدونید و بعد از یک یا چند فروشنده بپرسید که قطعات اون کارتریج تو بازار هست یا نه چون اگه یکی از قطعات اون نباشه در صورت خرابی یک قطعه باید یک کارتریج نو بخرید قطعات داخل کارتریج عبارتند از: بلید و مگنت و درام و فوم رولر و بلید فوم رولر. باید همش رو بتونی به آسانی تو بازار پیدا کنی.
    3- بعد کیفیت چاپ پرینتر که معمولا پرینتر ارزون قیمت 600*600dpi است و پرینتر های حرفه ای بالاتر تر هرچه این رقم بالاتر باشه کیفیت چاپ بالاتری خواهید داشت.
    4- ظرفیت چاپ پرینتر در ماه چقدر است که این ظرفیت از طرف شرکت سازنده اعلام می شه.
    5- آیا قابلیت چاپ پشت و رو داره یا نه؟
    6- چند تا سینی ورودی کاغذ داره.
    7- سرویس دهی پرینتر تو شهر شما چقدر است؟ وقتی یه مشکل براتون پیش اومد سرگردان نمی نید؟
    اگه این پارامتر ها رو در نظر بگیرید خودتون براحتی می تونید در مورد انتخاب نوع پرینتر تصمیم بگیرید.

12. این کاربر از amirgozali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •