تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2347 از 2376 اولاول ... 134718472247229723372343234423452346234723482349235023512357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,461 به 23,470 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عضو هیئت مدیره استقلال: بازیکنان استقلال نجومی پول نمی گیرند

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال، خبر پرداخت های سنگین به بازیكنان این تیم را تكذیب كرد.
    "محمد سعید نفریه"با بیان اینکه خبر پرداخت های سنگین به بازیكنان استقلال به هیچ وجه صحت ندارد ، گفت: سازمان تربیت بدنی برای دو باشگاه پرسپولیس و استقلال سقفی تعیین كرده است که بر اساس آن قراردادهای باشگاه بسته می شود.

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال درباره مبلغ این سقف قرارداد هم گفت : این مبلغ برای بازیكنان مختلف فرق می كند و در حد متعارف به بازیكنان پول می دهیم .

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تاكید كرد : تیم استقلالی طوری بسته خواهد شد كه در لیگ قهرمانان آسیا موفق باشیم و امیدوارم سال آینده نتایج بهتری در این جام بگیریم .

نفریه ادامه داد : هیئت مدیره باشگاه از مرفاوی حمایت كامل می كند و صد در صد كادر كنونی استقلال مورد حمایت هیئت مدیره است .
    پارس فوتبال

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ترکیب خط دفاع استقلال مشخص شد

بر خلاف شایعات قبلى، ظاهراً صمد مرفاوى هم فعلاً تمایل چندانى به تغییر سبک تاکتیکى استقلال نداشته و مى خواهد فعلاً تیم را بر اساس همان روش ۲-۵-۳ راهى میدان کند. البته در این میان «دم دست» بودن مردان موردنظر براى ارائه این روش تاکتیکى مهمترین دلیلى است که مرفاوى را تحریک به تداوم آن مى کند. بر اساس خبرهاى دریافتى، آقاصمد در اولین گام مثلث تدافعى خود را انتخاب کرده و قصد دارد بلافاصله پس از آغاز تمرینات اساس کار خود را بر پایه ایجاد هماهنگى میان آنها استوار کند.بر این اساس بیژن کوشکى به عنوان مدافع آخر در عمق خط دفاعى قرار مى گیرد و پژمان منتظرى هم در کنار هادى شکورى مدافعان یارکوب استقلال خواهند بود. البته این ترکیب در صورتى کنار هم قرار مى گیرد که پیروز قربانى با آبى ها به توافق نرسد در غیر این صورت شکورى نیمکت نشین شده و قربانى به جایگاه اصلى خود بازمى گردد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مهمترین دلیل ماندن جان واریو در استقلال

به اعتقاد اغلب کارشناسان، فابیو جان واریو در کنار خسرو حیدرى و آرش برهانى مثلث بهترین نفرات استقلال در لیگ هشتم حرفه اى را تشکیل مى دادند و عده اى بر این باورند که اگر این ۳ نفر در لیگ قهرمانان هم عملکرد مطلوبى از خود به معرض نمایش مى گذاشتند آن گاه صعود استقلال به مرحله یک هشتم نهایى دور از دسترس نبود.درخشش در استقلال موقعیت بسیار خوبى را براى جان واریو در کشورهاى عربى حوزه خلیج فارس فراهم کرد تا پیشنهاداتى برایش از آن سوى آبها برسد اما ظاهراً این بازیکن کم حاشیه فعلاً قصد ترک استقلال را ندارد.از ما نشنیده بگیرید اما مى گویند مسئولان باشگاه استقلال به هافبک برزیلى خود تأکید کرده بودند با توجه به اینکه یک فصل دیگر با این باشگاه قرارداد دارد فقط در صورتى به وى رضایتنامه مى دهند که مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان به حساب باشگاه واریز کند اما پرداخت چنین پولى براى جان واریو مقرون به صرفه نبود و به همین خاطر فعلاً قید سفر به امارات و قطر را زده و در تهران ماندگار مى شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

موج نارضایتى علیه دستیار احتمالى مرفاوى !

اگرچه مهدى پاشازاده مدعى شده حضورش در باشگاه استقلال صرفاً به خاطر ملاقات با دوستان بوده است اما این ادعا براى استقلالى ها قانع کننده به نظر نمى رسد زیرا آنها معتقدند چطور پاشازاده دقیقاً زمانى را براى ملاقات با رفقاى خود انتخاب کرده که صمد مرفاوى دنبال مربى مى گردد تا به وى حکم دستیارى بدهد. از طرف دیگر غیر از امیررضا واعظى آشتیانى، پاشازاده عملاً دوست صمیمى دیگرى در باشگاه استقلال ندارد که براى ملاقات با آن این همه شایعه را به جان بخرد. در همین مورد جالب است بدانید خبر حضور پاشازاده در باشگاه و مذاکره احتمالى با وى به عنوان دستیار مرفاوى سر و صداى زیادى میان بازیکنان این تیم راه انداخته و آنها را به واکنش وا داشته است به طورى که طبق خبرهاى رسیده تاکنون تعداد قابل ملاحظه اى از مهره هاى نسبتاً قدیمى استقلال به صورت غیرمستقیم تهدید کرده اند دوست ندارند زیر نظر پاشازاده کار کنند و مرفاوى باید در انتخاب احتمالى خود تجدیدنظر کند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

قربانی : مرفاوى گفت برو، خودم تماس مى گیرم

قربانى با اشاره به این موضوع گفت: من جلسه اى با واعظى آشتیانى داشتم که اتفاقاً هیچ حرفى در مورد تمدید قرارداد زده نشد و من به مدیرعامل باشگاه گفتم که باید با مرفاوى حرف بزنم. براى بازیکن نظر سرمربى مهم است و اول باید با مرفاوى حرف بزنم. وى ادامه داد: متاسفانه هر روز مى نویسند که قربانى در لیست فروش قرار دارد در حالى که قرارداد من با استقلال تمام شده و الان بازیکن آزاد هستم. جالب اینجا است که باشگاه هم واکنشى نشان نمى دهد و من از بعضى رفتارها ناراحتم. البته واعظى آشتیانى لیست مازاد را تکذیب کرد و گفت که چنین موضوعى صحت ندارد. کاپیتان استقلال در مورد شایعه مذاکره اش با استیل آذین، مس کرمان و سپاهان تصریح کرد: من بازیکن آزاد هستم و حق دارم مذاکره کنم اما نمى خواهم از استقلال جدا شوم. من با مرفاوى حرف زدم اما جواب قطعى نداد، او به من گفت برو تا خودم چند روز دیگر با تو تماس بگیرم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اکبرپور: تیم ملی به مربی شجاع نیاز دارد، نه ترسو.

منبع: ابرار ورزشی

سیاوش اکبرپور مهاجم گلزن استقلال فصل آینده را هم در این تیم به میدان خواهد رفت. سیاوش اکبرپور به یک فصل رویایی در استقلال فکر می کند، فصلی که بتواند در کنار عنایتی حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد. اکبرپور که به دلایل خاص اردوی تیم ملی را ترک کرده بود با ایراد از قطبی شرایط صعود به جام جهانی را سخت عنوان کرد.
    • با مسئولان باشگاه استقلال برای ماندن در این تیم به توافق رسیده ای ؟
    - من با استقلال قرارداد دارم و اصلاً بحث تمدیدی وجود ندارد.
    • پس با این حساب فصل آینده هم در استقلال می مانی؟
    - من مشکلی برای ماندن ندارم. استقلال خانه من است و دوست دارم در تیم محبوبم بمانم.
    • پس از اتمام فصل و جدایی قلعه نویی صحبت از رفتن تو از استقلال شد اما حالا بحث ماندنت در تیم است.
    - آن موقع خود دوستان نظرشان را از زبان من بیان کردند. هیچ وقت نگفته بودم از استقلال جدا می شوم. برای من فرقی نمی کند مربی استقلال چه کسی باشد. ۵ سال با مرفاوی کار کرده ام و نسبت به او شناخت کامل دارم. آقا صمد یکی از سالم ترین مربیان فوتبال ایران است که من به عنوان یک بازیکن افتخار می کنم بار دیگر تجربه شاگردی ایشان را پیدا کردم.
    • فکر می کنی استقلال با مرفاوی به موفقیت برسد؟
    - ما همه موفقیت استقلال را می خواهیم. فرقی نمی کند سرمربی تیم چه کسی باشد. هر کسی که استقلالی باشد برای رسیدن به قهرمانی تلاش می کند. من مطمئنم آقا صمد می تواند با کنترل حاشیه ها استقلال را به موفقیت برساند.
    • با بازگشت عنایتی به استقلال مجدداً در کنار او در خط تیم قرار می گیری. نظرت در این مورد چیست؟
    - می خواهم یک سال رویایی را در استقلال دنبال کنم. دوست دارم با رضا عنایتی یکی از رویایی ترین خط حمله های استقلال را تشکیل دهیم. البته هر کسی که آماده تر باشد در خط حمله تیم قرار می گیرد. و من مطمئنم ما در استقلال در کنار رقابتی که داریم، با رفاقت بالا به دنبال حضور ثابت در ترکیب تیم هستیم.
    • فصل گذشته ۱۲ گل برای استقلال به ثمر رساندی در فصل جدید چقدر به آقای گلی فکر می کنی؟
    - زیاد به آقای گلی فکر نمی کنم. هدفم ارائه یک بازی زیبا و به دور از اشتباه است. مطمئنم با این انگیزه ای که دارم می توانم به هدفم برسم.
    • ایران مقابل کره شمالی به تساوی رسید. بازی را چطور دیدی؟
    - من قبلاً هم گفته بودم دایی رویه خیلی خوبی را در تیم ملی پیش گرفته بود. او با ایجاد یک نسل جدید در فوتبال به دنبال پیشرفت بود. دایی به خوبی تمام بازیکنان لیگ را تحت نظر داشت اما متاسفانه قطبی از همان نظرات سابق استفاده می کند بدون اینکه به فکر تحول و دگرگونی در تیم ملی باشد. تیم ملی الان با همان ۵ ۶، بازیکن چند سال پیش به میدان می رود. چرا الان در تیم ملی به جوانان اعتماد نمی شود؟ پس این نظرات چه زمانی می توانند خودشان را نشان بدهند. تمام تیم های بزرگ دنیا رو به جوانگرایی می آورند اما فوتبال ما همیشه یک روال را در پیش می گیرد.
    • حرف تو این است که فوتبال ما با آمدن قطبی به جای پیشرفت، پسرفت کرده است؟
    - بله، تیم های دیگر پیشرفت می کنند و ما همیشه به عقب برمی گردیم. در زمان دایی داشتیم نسل جدیدی را در فوتبال احیا می کردیم اما با آمدن قطبی یک استپ کردیم و دوباره به همان تیم سال های قبل برگشتیم. قطبی به جوانها بها نمی دهد. چرا آقای گل لیگ ایران ( برهانی) باید در بازی با کره از روی سکوها بازی را ببیند. با این وضعیت کار ما سخت می شود.
    • طبق شنیده ها بها دادن قطبی به یکسری بازیکن خاص سبب شد تا تو اردوی تیم ملی را ترک کنی!
    - در مورد این مساله حرف نمی زنم. به وقتش همه حرفها را می گویم.
    • فکر می کنی با این وجود ایران به جام جهانی صعود کند؟
    - ما کار سختی برای صعود داریم. با این تساوی که کسب کردیم کارمان خیلی سخت شد. تیم ملی به یک مربی شجاع نیاز دارد کسی که بتواند تیم ملی را نجات دهد. این شرایط برای ما خیلی سخت شده است. ما مقابل کره بار فنی نداشتیم. نمی توانستیم خودمان را نشان دهیم. بد بازی کردیم و ترسو ظاهر شدیم. با این اوصاف من فکر می کنم کارمان برای صعود به جام جهانی خیلی سخت باشد.
    •با بازگشت تیم ملی در تمرینات شرکت می کنی؟
    - معلوم نیست در اردوی تیم ملی حاضر شوم. باید ببینم شرایط چطور است و به وقتش تصمیم بگیرم.
    • حرف خاصی نداری؟
    - نه، فقط امیدوارم تیم ملی به جام جهانی صعود کند. آرزوی همه ما حضور ایران در رقابت های جام جهانی است تا تمام مردم کشومان از این بابت شاد شوند. امیدوارم تیم ملی با هرمربی به جام جهانی راه پیدا کند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اولتیماتوم جباری به استقلالی ها

منبع: ابرار ورزشی

مجتبی جباری بار دیگر مسئولان باشگاه استقلال را تهدید به جدایی کرد. این بازیکن چهارشنبه گذشته با مراجعه به باشگاه خواستار پرداخت مطالباتش شد. جباری طی صحبتی با واعظی آشتیانی تهدید کرد تا زمانی که مطالباتش را دریافت نکند با استقلال تمدید نخواهد کرد. پس از این صحبت ها مسئولان استقلال به این بازیکن قول پرداخت مطالباتش را دادند. نکته قابل توجه این است که جباری جز معدود بازیکنان استقلال است که بیشترین مقدار مطالباتش را دریافت کرده است اما با این وجود وی یکی از شروط تمدید قراردادش را تسویه حساب با استقلال عنوان کرده است

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اگر حجازى را دعوت مى کردیم، مدیران بزرگى مى شدیم!

ناصر حجازى طى مصاحبه اى تند و آتشین با انتقاد از عملکرد مدیران باشگاه استقلال در ارتباط با روند انتخاب صمد مرفاوى به عنوان سرمربى این تیم گفت: مدیران استقلال انتخابى همسطح خودشان انجام دادند و هرگز نمى خواهند سرمربى اى انتخاب کنند که بزرگتر از خودشان باشد.البته مدیران استقلال به مرفاوى توصیه کردند تحت هیچ شرایطى پاسخ حجازى را ندهد و او نیز چنین کرد اما بد نیست نگاهى هم به حرف هاى صاحب منصبان آبى در محافل دوستانه بیندازیم تا ببینیم آنها که به مرفاوى حکم سکوت داده اند، خود در مورد حجازى چه مى اندیشند. یکى از مدیران استقلال پنجشنبه شب در جمع دوستان خود با انتقاد از مصاحبه حجازى گفت: احترام ناصر حجازى به عنوان یک پیشکسوت واجب است اما واقعاً نمى دانیم چرا چنین حرف هایى مى زند زیرا اگر دلسوز استقلال است باید کمک حال مرفاوى باشد نه سنگ جلوى پاى او. ما که حالا مدیران کوچکى لقب گرفته ایم اگر خود حجازى را دعوت مى کردیم احتمالاً مدیران بزرگى محسوب مى شدیم!
    بابا حجازی رو ولش کنید. حجازی اینجوری نون میخوره... دوست داره اسمش تیتر بشه. همیشه حرفش باشه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کی گفته این 4 تا میرن؟
    3 تاشون که تقریبا موندنشون قطعیه
    میمونه پیروز که اگر هم بره حنیف عمران زاده رو داریم که مدافع خیلی خوبیه
    به نظر من که استقلال داره تو نقل و انتقالات منطقی عمل میکنه
    ببین پیروز که 90 درصد رفتنیه . من خودم اعتقاد دارم بهترین مدافع استقلال بوده . هنوز معلوم نیست عمرانزاده بتونه جای پیروز رو پرکنه و حداقل به زمان نیاز داره . درسته ؟
    درمورد برهانی و جانواریوهم من باتوجه به نوع قرارداد و به استناد اخبار باشگاه گفتم میرن و اگه فرض رو بر رفتن بگزاریم به نظر شما کی می خواد جاشون رو پر کنه ؟ البته گفتم فرض کنیم . چون تو فصل نقل و انتقالات هر چیزی ممکنه . درسته ؟
    در مورد گوش چپ هم چه بازیکنی گرفتیم که توازن بین دو جناح چپ و راست برقرار بشه ؟

من هم خیلی دوست دارم که این بازیکنان تو استقلال باشن
    ولی مگه همین دو فصل پیش رو یادتون رفته ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

چرا به بازیکنان تیم قهرمان میدان داده نشد؟

عدم حضور بازیکنان استقلال در ترکیب دیروز تیم ملى مقابل کره شمالى سبب نارضایتى مسئولان این باشگاه شد. یکى دو تن از مسئولان استقلال وقتى متوجه نبود نفرات تیم شان در ارنج تیم ملى شدند ابراز ناخرسندى و تاسف کردند و مدعى شدند قطبى در حق استقلالى ها اجحاف کرده است. به گفته یکى از مسئولان استقلال از تیم قهرمان حداقل ۲ بازیکن باید در ترکیب تیم ملى حضور داشتند. ناراحتى این افراد بیشتر از سکونشینى برهانى و حیدرى بود که اتفاقاً در تمرینات چند روز اخیر تیم ملى آماده نشان داده بودند. یکى از مسئولان استقلال در این رابطه به ما گفت: چطور آقاى گل لیگ ایران سکونشین مى شود و حیدرى که یکى از پدیده هاى فوتبال ایران بوده خط مى خورد. متأسفانه در حق بازیکنان استقلال در تیم ملى ضایع مى شود و کسى هم نسبت به این مسأله واکنش نشان نمى دهد.
    اگه عرضه داشته باشند باید توی سایت علیه تیم ملی اطلاعیه بدن

یه نظرم 2 بازی دیگه هم می بازیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •