یه دو تا سوال کوچیک داشتم
واسه زانتیا یه پخش و دو تا باند خوب میخوایم .
پخش با کنترلهای روی فرمان همخوانی داشته باشه تا حد امکان کیت کار و بلوتوث داشته باشه و بقیه مواردی مثل قابلیت یو اس بی و از این چیزا دیگه خودتون میتونید حدس بزنید.
یه دو تا سوال کوچیک داشتم
واسه زانتیا یه پخش و دو تا باند خوب میخوایم .
پخش با کنترلهای روی فرمان همخوانی داشته باشه تا حد امکان کیت کار و بلوتوث داشته باشه و بقیه مواردی مثل قابلیت یو اس بی و از این چیزا دیگه خودتون میتونید حدس بزنید.
رامین جان بودجه هم بگو که دیگه توضیحاتت کامل بشه
باند خوب هم که خودت بهتر میدون بدون آمپ فایده نداره!!!
آمپ هم سیم میخواد - کابل RCA میخواد و ....
برای نصب این باندها روی ماشین آیا لازمه که دیواره ی ماشین رو برش بدم یا این باندا اندازه ی خود باندهای فابریکه ؟
ماله رونیز رو ندیدم ولی معمولا برش میدن
سلام
قيمت باند GTO937 JBL چنده؟
با نصب چند در مياد؟ كلا باند خوبي هست اگه بدون آمپ بسته شه؟
فکر کنم 60 تومن اینا باشه ! کلا بدک نیست !
امیر بودجه فعلا آزاده ولی ما ساب نمیخوایم چون ماشین خانوادگی هستش و باندهای خود ماشین خوب نیستن و صدای بدی رو میدن
به نظرتون با 300 تومن بشه کل سیستم یه زانتیا بدون ساب و با یه آمپی کوچیک جم کرد ؟ساب تاکیدا میم نمیخوایم باشه .
اولش میخواستم همون دوتا باند پایونر SX11 رو بدم ولی چون در صندوق عقب رو سنگین میکنن منصرف شدیم .
در کل این سیستم میخواد باشه تعویض پخش فابریک ماشین با یه نمونه با امکانات و کیفیت بهتر همخوانی باه کنترلهای روی فرمان
3 جفت باند برای جاسگزینی کل سیستم پخش .
سلام
خواهشا جواب منو بدید
من تازگی با وام یه پراید خریدم حالا زیاد وضع مالی م بدلیل قسط وام دادن خوب نیست ضبط پراید فابریک خود کارخونه است حالا یه دونه فندک پلیر براش خریدم حالا یه سوال دارم
میخاستم سهام عدالتم رو بدم فقط یه جفت باند کنوود 718 بگیرم و بعدا ضبط و غیره و ذالک رو بگیرم میخاستم بدونم ضبط فابریک پراید می تونه این باندها رو پشتیبانی کنه ایا این باندها نیاز به امپ داره یا نه .......
به نظر شما اول ضبط بگیرم یا باندش خواهشا اگه باندهایی بهتر از کنوود718 زیر 100 تومن سراغ دارید لطف کنید بگید
آخه باند فابریکش خربوزه ای ،اندازه ی این 718 حدودا چقدره ؟ مثل خربوزه ای های دیگره یا فرق می کنه ؟
مدل ضبط pioneer deh-3050ub هستش ظیط خوبی هست من ازش راضی ام.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)