تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بازی های فانتزی یا بازی های واقعی؟

راي دهنده
12. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بازی های فانتزی

7 58.33%
  • بازی های واقعی

5 41.67%
نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: بازی های فانتزی یا بازی های واقعی؟

در آغاز فعالیت Dark Angel.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شهر باران (رشت)

پيش فرض بازی های فانتزی یا بازی های واقعی؟

سلام. فکر کنم عنوان این تاپیک نظر سنجی به اندازه کافی گویا باشه, تو این تاپیک علاوه بر انتخاب یکی از دو گزینه, دوستانی که مایلند, میتونند درخصوص دلایل انتخابشون هم صحبت کنند و اگر بازی/سری بازی وجود داره که دوستان اون رو بهترین, تو گزینه انتخابی خودشون میدونند, میتوند نام بازی/سری بازی مربوطه رو قرار بدند و در صورت تمایل, توضیح مختصری هم درخصوص انتخابشون بدند

برای پیشگیری از مشکلات احتمالی, لازم میدونم چند نکته رو ذکر کنم:
    1- بازی های علمی-تخیلی (بازی هایی که در حال حاضر جزء بازی های واقعی محسوب نمیشن ولی امکان اتفاق افتادنشون در آیند وجود داره) با توجه به متمرکز کردن تاپیک و از اونجایی که در حال حاضر واقعی نیستد, جزء بازی ها/سری بازی های فانتزی (تخیلی) قرار میگیرند
    2- برای نظرسنجی این تاپیک, امکان انتخاب هردو مورد وجود نداره, ممکنه بعضی از دوستان بگن که از هردومورد خوششون میاد, این دوستان تصور کنند که دو بازی که از تمام جهات برای اونها یکسانه و فقط یکی فانتزی و دیگری واقعی هست بدستشون رسیده و باید یکی رو انتخاب کنند! حالا کدوم رو انتخاب میکنید؟
    3- همونطور که خودتون هم بهتر از من میدونید بعضی مسایل جزء گیم پلی بازی محسوب میشن و ربطی به فانتزی یا واقعی بودن بازی ندارن مثل: پر شدن سریع جون کارکتر درگذر زمان, سری بازی Call of Duty
    و در انتها, هرکس یک سلیقه و نظری داره پس لطف کنید به نظرات هم احترام بزارید

با تشکر از شما دوستان
    و تشکر ویژه از مدیریت بخش گیم (Sam Fisher 09 عزیز) که اجازه ایجاد تاپیک رو دادند
    Last edited by Dark Angel.Ir; 18-05-2009 at 08:25.

در آغاز فعالیت Dark Angel.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شهر باران (رشت)

پيش فرض

من خودم عاشق بازی های فانتزی هستم چون تو دنیایی جز دنیای آشنای ما و با قوانینی جز قوانینی که ما میشناسیم اتفاق میافتند و به گیمر تجربه ای فراموش نشدنی و امکان حضور تو دنیایی که هرگز نمیتونه اون رو لمس کنه میدن. بازی مورد علاقه خودم هم, سری بازی Neverwinter Nights هست که تو دنیای D&D اتفاق میافته و از همون قوانین هم پیروی میکنه.

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم فانتزی رو زدم چون تو این رده بندی که شما گذاشتی بیشتر بازی های که من باهاشون حال می کنم فانتزی محسوب می شه. البته واقعی ها رو هم خوشم میاد ولی تعداد فانتزی ها بیشتر بود:
    فال اوت 3 ، کرایسیس، ارباب حلقه ها ، پرینس اف پرشیا ، بتل فیلد 2142 ، رزیدنت ایول ها ، بلک اند وایت ، فیر ، گیرز اف وار....

4. این کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Xo0oX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفـهان

پيش فرض

من واقعی می پسندم

6. این کاربر از Xo0oX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

به نظر من بازيهاي تخيلي خيلي قشنگن مثل فاينال فانتزي (Final Fantasy) و بايوشاك (Bioshock) ولي اصلا نميشه بين اين دوتا يكيشو انتخاب كرد چون بازيهايي مثل اسسينز كريد (Assassin's Creed) هستن كه واقعا توي سبكشون مهشرن

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

به نظر من بازيهاي تخيلي خيلي قشنگن مثل فاينال فانتزي (Final Fantasy) و بايوشاك (Bioshock) ولي اصلا نميشه بين اين دوتا يكيشو انتخاب كرد چون بازيهايي مثل اسسينز كريد (Assassin's Creed) هستن كه واقعا توي سبكشون مهشرن

سلام منم موافقم من بیشتر تخیلی رو دوست دارم چون فکر کنم سری بازی سایلنت هم تخیلی باشه
    اما باز هم نمیشه مقایسه کرد ولی بیشتر بازیهای ویدیویی تخیلی هستن بعضی ها هم یک چیزی بین تخیل
    و واقعیت که ترکیب هر دو خیلی زیباتره مثل سری بازیهای evil

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •