تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 503 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

الان داشتم راهنمای هانتر رو تو فروم بازی میخوندم.یه نفر که فول لاک بیلد کرده بود این مشکل رو تو فروم مطرح کرده بود.

I need some help with the way I did my archer. She is a mostly luck archer and i do 1 dex per lvl, but If i dont do crits im useless. so what should I do? Im thinking of using mu 3rd lvl pvp stats for str and go full str untill i hit 30 she lvl 28. I havent put up str at all. i could Lapis my armor also. SO what should I do???

HELP i cant even do quest in solo cause i cant kill fast enough without crits

کاظم تو این مشکل رو نداشتی؟
    هانتر ها تا وقتی که luc اونها به 300 نرسیده همین مشکل رو دارن.حرف شما درسته.
    برای همینه که لول آپ کردن هانتر خیلی سخته.
    ولی وقتی که به 250 یا 300 برسه دیگه تعداد Critical ها بالا میره و حریف ها بیچاره میشن.
    یه سر به PVP لول 20-30 بزن ببین هانترهای UM چه بلایی سر بقیه میارن.
    من با یکی شون صحبت می کردم.لول 49 بود.می گفت من همش Critical میزنم.
    mage ها و healer ها رو در اصطلاح one shot می کنه یعنی با یه ضربه یارو رو می کشه.
    وقتی زیر لول 30 بوده فقط pvp بوده.یارو تو pvp فقط 3 بار لول شده.
    بعد هم که اومده بود lanhaarr داشت mob های اونجا رو Solo می کرد.کفم بریده بود.
    فکر نمی کنم تا حالا کسی ریاد به buff سلاح هانتر توجه کرده باشه.
    اگه نوجه کرده بگه چی دیده.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

کاظم جان دستت درد نکنه امروز مارو دعوت کرد
    بازم از اینکار بکن lol

من فقط اینو میگم با توجه با کارهایی که پاگان میکنه بهتره تا هانتر پاگان رو بردارید مثل همین lone که اصلا orc هست ولی بیشتر از هانتر کشته تو سرور 3

راستی کاظم جان hm شدی شما ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

فکر نمی کنم تا حالا کسی ریاد به buff سلاح هانتر توجه کرده باشه.
    خوب میشه توضیح بدی ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

کاظم جان دستت درد نکنه امروز مارو دعوت کرد
    بازم از اینکار بکن lol

من فقط اینو میگم با توجه با کارهایی که پاگان میکنه بهتره تا هانتر پاگان رو بردارید مثل همین lone که اصلا orc هست ولی بیشتر از هانتر کشته تو سرور 3

راستی کاظم جان hm شدی شما ؟
    اولا خواهش می کنم علی جان.

ثانیا احتمالا اگه اینقدر کشته باشه orc نیست بلکه Borc هست یا اگه orc باشه فقط heal می کرده.
    بقیه می کشتن برای این هم حساب شده.

ثالثا یعنی چی hm شدی شما؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

بله.
    هانتر تو لول 35 به بعد یه Skill میگیره که می تونه به دلخواه به سلاحش Ele بده.جالبه.نه؟
    با این Skill هانتر می تونه هر چهار تا Ele رو داشته باشه از جمله wind و Earth و water و Fire
    مثلا همون هانتر UM که تو lanhaarr دیدم داشت solo می کرد و Bison ها رو می کشت.
    اولش یه خورده سخت بود.همون طور که می دونید bison ها Mob های Earth هستن.
    اونم Ele رو Wind کرد و با 5-6 تا Critical یارو رو می کشت.
    مطمئنم که همتون می دونید حمله های Elemental چقدر می تونه علیه mob های مخالف قوی باشه.
    برای همین هانتر ها از لول 35 به یهو یه جهش بزرگ تو حمله هاشون دارن.اونم از 2 جهت.
    1-از این لول به بعد حمله های Ele فعال میشه و هانتر خیلی کارآمد میشه.
    2-از لول 35 به بعد اگه هانتر Full Luc باشه و درست لپیس شده باشه بالای 350 تا Luc داره
    و Critical Loop کامل میشه و Critical Rate به شدت بالا میره.

همین 2 دلیل کافیه که هانتر رو برای پارتی ها محبوب کنه.
    در ضمن اگه تا حالا توجه نکردین بدونید که هانتر 5 تا AOE داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چیزی که من 2 ماه پیش فهمیدم رو الان فهمیدید.
    ولی به نظر من اساسین از همه بهتره.چون اون هم Buff ش LUC هست و هم جادو های باحالی داره و کلی چیزای دیگه ولی ele نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اولا خواهش می کنم علی جان.

ثانیا احتمالا اگه اینقدر کشته باشه orc نیست بلکه Borc هست یا اگه orc باشه فقط heal می کرده.
    بقیه می کشتن برای این هم حساب شده.

ثالثا یعنی چی hm شدی شما؟
    دفعه قبل جوای ندادی گفتم یه بار دیگه بگم همین

بله.
    هانتر تو لول 35 به بعد یه Skill میگیره که می تونه به دلخواه به سلاحش Ele بده.جالبه.نه؟
    با این Skill هانتر می تونه هر چهار تا Ele رو داشته باشه از جمله wind و Earth و water و Fire
    مثلا همون هانتر UM که تو lanhaarr دیدم داشت solo می کرد و Bison ها رو می کشت.
    اولش یه خورده سخت بود.همون طور که می دونید bison ها Mob های Earth هستن.
    اونم Ele رو Wind کرد و با 5-6 تا Critical یارو رو می کشت.
    مطمئنم که همتون می دونید حمله های Elemental چقدر می تونه علیه mob های مخالف قوی باشه.
    برای همین هانتر ها از لول 35 به یهو یه جهش بزرگ تو حمله هاشون دارن.اونم از 2 جهت.
    1-از این لول به بعد حمله های Ele فعال میشه و هانتر خیلی کارآمد میشه.
    2-از لول 35 به بعد اگه هانتر Full Luc باشه و درست لپیس شده باشه بالای 350 تا Luc داره
    و Critical Loop کامل میشه و Critical Rate به شدت بالا میره.

همین 2 دلیل کافیه که هانتر رو برای پارتی ها محبوب کنه.
    در ضمن اگه تا حالا توجه نکردین بدونید که هانتر 5 تا AOE داره.
    جالبه بدونی که این اسکیل ele ها در um هست نه در hm !
    ولی شما hm برداشتی
    دعوت کردن هانتر در پارتی های + 50 درسته ولی خوب وقتی میشه pagan برداشت و پاگان رو خوب دعوت میکنن در ضمنا برای farm کردن بهتره پارتی کم باشه و اونوقتم پاگان رو دعوت میکنن بهتره پاگان باشه تا هانتر یا وار
    یه ضعف مزخرفی که وار داره فقط همینه که dex کمه (طبیعت وار)
    نمیتونه به mob های بالا ضربه بزنه یعنی حتما تو پارتی که میری باید دو لول از پاگان بالاتر باشی تا بدرد بخوری و دعوت کنن
    فقط همین یعنی حتما باید mob سبز باشه ( تو lanhar و سایر جاها که mob های قوی دارن)
    حالا اگه هانتر کشتار جمعی نداره ولی وار داره اگه هانتر یکی اینو نداشت که مزخرف میشد

تو اپدیت جدیدی که دادن وار رو عوض کردن البته اسکیل های 55 رو میگم که دارم لول اپ میکنم ببینم چی میشه
    یه چیز دیگه یادم رفت وار 3 تا اسکیل داره که هر 3 تاش رو میشه توسط spear استفاده کرد
    این 3 تا اسکیل که هر کدوم 90 sp کم میکنه و 200 خورده ای به damge زیاد میکنه و زمان استفاده بعدیش اینقدر کمه که میشه پشت سر هم ازش استفاده کرد sp هم که زیاد نمی خواد این 200 خورده ای که گفتم لول یکش بود
    من این damge رو میزارم به حساب Critical هانتر که زیاد میزنه !
    من نمیدونم چیه هانتر خوبه ؟؟؟
    اگه pvp خوبه بازم وار اونو جلو زده برید تو سایت ببیند !بخش raking اولی گزینه همه کارکتر هارو ببنید اولین نفر
    lone بوده که orc هست و دومین نفر .XXL. که وار هست
    در مورد lone که میگفتی ایشون فقط heal کرده اشتباده میکنید چون من تو pvp 20 -30 دیدم
    که ایشون فقط حمله میکرد جونش کم میشد خودش رو heal میکرد
    البته فردا نرید یه hm درست کنید برید pvp بعدش
    اینطور نمیشه
    باید حتما um باشید و لباس هاتون daul lapis و حتما کفتشون sonic باشه
    من قبول دارم که هانتر واسه pvp ساخته شده ولی این هانتر تو pvp فقط میتونه زیاد یکشه توسط امتیاز هایی که میگیره پوینت میگیره و توسط این خیلی قوی میشه این پوینت ها هم که تا بی نهایت نیست بلاخره بعد از دو سال تمام کارکتر های لول 60 به درجه اخر خواهد رسید هر کارکتری اینارو بگیره خیلی توپ میشه
    حالا چند نفر هستن تو بازی دارن همینکارو میکنن مثل .XXL. که امتیازش بالاست
    و تو pvp 1-15 بازی میکنه
    جالب اینکه خودت گفتی که lone تو پارتی بوده و از این طریق به امتیاز رسید اگه تو پارتی یکی بکشه همه امتیاره بگیره
    پس اینجا حتما اگه هانتر تو pvp هم قوی باشه فرقی با گارد که اصلا نمیتونه بکشه نداره
    هر دو یک امتیاز میگیرن
    مگر اینه فقط واسه بازی کردن معمولی برین که حالی کرده باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من یه چیز رو نفهمیدم اونم اینه که بعضیا تو بازی میگن مثلا 4 میلیون میدن 200 ap میخرن.یعنی چی.مگه به غیر از پول واقعی هم میشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

اولا اینکه Ele تو HM هم هست.هانتری که منو Plvl می کرد hm بود و Ele داشت پس فقط مخصوص UM نیست.
    ثانیا گفتم احتمال داره lone تو پارتی بوده باشه.اینم گفتم که احتمالش زیاده که Borc باشه.
    به هر حال امتیازا نوش جونش.کارش درسته که از همه جلو زده.
    ثالثا اون skill که در مورد war گفتی ندیدم کسی استفاده کنه.اصلا تو لول بالاها کسی نیزه استفاده نمی کنه.
    به نظرم اگه خوب بود لول بالاها استفاده می کردن ولی ندیدم کسی از یک حمله مثل این چند بار استفاده کنه.
    به هر حال باید بیشتر راجع به اون بپیرسم.
    رابعا در مورد پارتی بگم که جدیدا بعد از ادغام دو سرور هانتری رو تو Raigo ندیدم که بدونه پارتی بمونه ولی
    خیلی War و pagan و Guard دیدم که واسه پارتی التماس می کردن.
    به هرحال هر کازاکتر برای خودش خوبی ها و بدی هایی داره.مهم اینه که چطوری ازشون استفاده کنی
    که بهترین بهره وری رو داشته باشه.
    مثلا امروز صبح یه Attack Guard لول 53 مود HM مثل آب خوردن یه War لول 56 مود UM رو کشت.
    درست استفاده کردن و داشتن یک Build خوب خیلی مهم هست و گاهی اوقات ضعف های یه کاراکتر به کلی
    پوشش میده.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

من یه چیز رو نفهمیدم اونم اینه که بعضیا تو بازی میگن مثلا 4 میلیون میدن 200 ap میخرن.یعنی چی.مگه به غیر از پول واقعی هم میشه؟
    به نظرم بعد از پچ جدید AP رو هم میشه Gift کرد.جدیدا یه همچین چیزی رو منم زیاد دیدم.
    به نظر میرسه حالا که قیمت ها تو Iris بالا رفته این روش به صرفه تر باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •