تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 29 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 282

نام تاپيک: مشاوره خرید Acer Aspire One

داره خودمونی میشه ravi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقاي sam sepehr و ساير دوستان با سلام
    كامپيوتر رو ميزي من مال سال 83 است با اين مشخصات:
    cpu 2گيگ فول كش(آن موقع ظاهرا به كش 512 فول مي گفتند) رم 512 و هارد 160
    من موقع كاركردن با آن تقريبا هيچ مشكلي از نظر سرعت و كارايي ندارم
    به نظر شما acer aspire one مورد بحث تقريبا همان كاركرد را به من مي دهد يا نه؟
    به عنوان نوت بوك مكمل كامپيوتر رو ميزي من برايم مورد استفاده است ؟(من فوتوشاپ 10زياد كار مي كنم)
    با تشكر
    سلام.
    بله .
    قطعا کارکرد نت بوکهایی در رده آسپایر1 هم مکمل پی سی هست.
    و چون شما بیشتر فوتوشاپ کار میکنی. همون آسپایر1 رو بگیر. چون به علت قیمت پایین تر و راحتی جا به جایی خیلی بهتره( بعدها PC خودت رو هم میتونی ارتقائ بدی)
    کار گرافیکی که بخوای با لپ تاپ یا نوت بوک بیرون از خونه یا محل کار انجام بدی یه دیزاینینگ کامل که نیستش که. بلکه تنها شاید یه تغییر تو بالانس ها و لیر ها باشه(نهایت ) یا ادیت تکست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

کسایی که این نت بوک رو گرفتن میتونن یه بنچمارک باSIS sandraبگیرین و تو سایت قرار بدین؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    نوت بوك مدل Netbook Ideapad S9 با 160هارد و 1.5 رم و باطري 6 سلولي در نمايندگي سازگار و قيمت 395000 تومان بهتر نيست؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    نوت بوك مدل Netbook Ideapad S9 با 160هارد و 1.5 رم و باطري 6 سلولي در نمايندگي سازگار و قيمت 395000 تومان بهتر نيست؟
    روشنایی نمایشگر از Aspire One کمتره و در سطح پایینتری قرار داره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

قیمتش الان توبازار چنده شیراز که 380 بود با هارد 120 و ال سی دی 8.9 ورم 1 گیگ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من یه ویندوز 7 روی یکی از لپتاپ های aspire one نصب کردم خیلی خوب جواب داد سرعتشم خیلی خوب بود
    راستی من توی اینترنت خیلی دنبال نصب ویندوز xp از روی فلش بودم چنتا خارجی هم پیدا کردم اما یه مشکل اون اینکه بعد از بوت شدن با فلشم مینویسه یکی از فایلها خرابه و دوباره روی فلش ویندوز رو بریزیدچکار کنم فلشم ترنسنت 4 گیگه و با ntfs فرمتش می کنم ممکنه مال آنتی ویروسم باشه اون avg 8.5و کاملا آپدیت چون وقتی ویندوز 7 روی فلش می ریختم بعضی فایلهای ویندوز رو پاک میکرد لطفا راهنماییم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من یه ویندوز 7 روی یکی از لپتاپ های aspire one نصب کردم خیلی خوب جواب داد سرعتشم خیلی خوب بود
    دوست عزیز در نصب ویندوز و سبک بودن شکی نیست ... شما چندین برنامه نصب کنید که سیستم سنگین بشه و بعد میشه سرعت را ارزیابی کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راستی یه سوال سی دی ویندوز و درایور لپ تاپ که از سازگار اومده قفل داره کسی به مشکل رایت این سی دی ها برخورده حالا اگه یه جوری رایتش کنیم ویندوز بوت میشه ؟ راستی کسی در مورد نصب ویندوز xp رو فلش که قبلا گفتم توضیحی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان آيا مي شود
    1- اين نوت بوك را با شبكه به كامپيوتر رو ميزي متصل كرد و از دي وي دي رام آن كامپيوتر رو ميزي استفاده كرد؟
    2- اگر جواب سووال فوق مثبت است آيا مي شود از اين طريق و توسط دي وي دي رام آن كامپيوتر ويندوز xp را روي اين نوت بوك نصب كرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

12

بله میشه هم شبکه کرد هم ویندوز نصب کرد البته برای ویندوز نصب کردن باید حتما بوت لپ تاپ رو روی networkبزاری که می تونی از کلید f12 برای انتخاب بوت استفاده کنی تازه فکر کنم باید ای پی ها هم برای این کار ست باشن مثلا برای pc این ای پی باشه 192.168.1.2 و برای لپ تاپ این 192.168.1.3 امیدوارم به دردتون بخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •