تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 29 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 282

نام تاپيک: مشاوره خرید Acer Aspire One

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من در يررسي هاي اينترنتي متوجه شدم سي پي يو هاي اتم اينتل تقريبا نصف كارايي سلرون ها را دارند در مورد سي پي يو اين نوت بوك به نظر شما بهتر نيست از انواع 10 اينچ لنوو كه از سي پي يو هاي سلرون استفاده مي كنند بخريم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من در يررسي هاي اينترنتي متوجه شدم سي پي يو هاي اتم اينتل تقريبا نصف كارايي سلرون ها را دارند در مورد سي پي يو اين نوت بوك به نظر شما بهتر نيست از انواع 10 اينچ لنوو كه از سي پي يو هاي سلرون استفاده مي كنند بخريم؟
    دوست عزیز این درسته که کش اتم 512kb و سلرون 1mb ولی اگر در بررسی های خودتون بیشتر دقت بکنید میبینید که ولتاژ کار و همچنی توان مصرفی این دسته از cpu ها نسبت به سلرون خیلی کمتره. از این گذشته تکنولوژی ساخت cpu های اتم از سلرون خیلی پیچیدهتر و بهتره بطوری که من در یک مطلب دیدم که اونا با 2.5 سلرون یا 1.4دوال کور مقایسه کردند

3. این کاربر از babak_m008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

9

مرحله اول نصب ویندوز 7
    [نصب ویندوز 7 از روی فلش

مراحل کار به این صورت است که ابتدا فلش خود را(که حداقل باید 2.5 گیگ فضای خالی داشته باشد) به صورت مناسب فرمت می کنیم و سپس فایل های ویندوز 7 را بر روی آن کپی می کنیم. همین!

بعد از اتصال فلش به سیستم، وارد محیط Command Prompt شوید. اگر در ویندوز ویستا و یا 7 هستید، cmd را سرچ کنید و سپس دکمه های ctrl + shift + enter را فشار دهید تا با مجوز مدیر این پنجره را باز کنید.

دستور diskpart را وارد کنید تا وارد محیط مدیریتی دیسک های کامپیوترتان شوید.
    در قسمت بعد باید دیسک فلش خود را انتخاب کنید. در سیستم های معمولی که فقط یک هارد دارند، دیسک فلش شما با نام disk 1 شناخته خواهد شد. اگر مطمئن نیستید می توانید از دستور list disk استفاده کنید.
    بعد از پیدا کردن فلش خود، دستور select disk 1 را وارد کنید تا فلش شما در حالت انتخاب قرار گیرد.
    سپس دستور clean را وارد کنید تا فلش شما به حالت خام در بیاید.
    در این قسمت باید یک پارتیشن اصلی بر روی فلشتان ایجاد کنید. بنابراین دستور create partition primary را وارد کنید. هم اکنون یک پارتیشن از نوع Primary ساخته اید. در این قسمت با دستور list partition لیست پارتیشن ها را مشاهده کنید.( البته مسلما در این حالت یک پارتیشن با نام partition 1 خواهید داشت) حالا دستور select partition 1 را وارد کنید تا پارتیشن مورد نظر به حالت انتخاب در بیاید.
    سپس دستور active را وارد کنید تا پارتیشن مورد نظر Active شود.
    حالا باید فلش را فرمت کنیم. دستور format fs=ntfs را وارد کنید تا فلش با فایل سیستمی NTFS فرمت شود.
    بعد از اتمام این مرحله تنها کاری که می ماند وارد کردن دستور assign است تا یک حرف به درایو فلش خود اختصاص دهیم. اگر هم می خواهید خودتان یک حرف مشخص کنید که به درایو فلشتان اختصاص داده شود می توانید از دستور assign letter K استفاده کنید که مسلما می توانید به جای حرف K، از حرف دیگری استفاده کنید.
    این مراحل بسیار ساده هستند و این توضیحات فقط برای آگاهی از عملکرد هر دستور بود. ضمن اینکه تمام این کار ها را می توانید از طریق کنسول Disk Managment و در محیط گرافیکی نیز می توانید انجام دهید. اتمام این مراحل را می توانید در شکل زیر مشاهده کنید.

ضمن اینکه دستور diskpart در نسخه های پیشین ویندوز نیز وجود داشته و بسیار هم دستور پرکاربردی بوده و هست. بنابراین تصور نکیند صرفا در ویندوز 7 قادر به انجام چنین کاری هستید.

حالا تنها کاری که می ماند این است که DVD ویندوز 7 را در داخل کامپیوتر قرار دهید و تمام محتویات آن را در فلش خود کپی کنید. کار تمام است. حالا روی هر کامپیوتری که قصد نصب ویندوز 7 از روی این فلش را دارید کافی است با وارد شدن به تنظیمات BIOS آن را طوری تنظیم کنید که از فلش بوت شود.

با تشکر از اقای محمدعرفان شمسی

مرله دوم : نصب درایورهای ویندوز 7 برای acer Aspireone

درایور وایرلس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درایور کارت ریدر:
    کد:
    درایورهای اختیاری برای کارکرد بهتر در ویندوز 7

کارت گرافیک :
    کد:
    وررن Intel 945 Chipset Driver v9.1.0.1012 دانلود شود

موس touchpad :

کد:
    ورزن Synaptics Touchpad Driver v11.2.15.0 دانلود شود

کارت صدا :

کد:
    این درایورها روی aspire one model : zg5 شرکت سازگار امتحان شده است

rate : 3.1
    ببخشید چنتا سوال
    1-با این روش میشه ویندوز ویستا نصب کرد (یعنی جای 7 ویستا رو فلش کپی کنیم)
    2- اگه میشه این درایور ها رو ویستاهم جواب میده؟
    3-ایا این درایور ها کامله مثلا برای webcam و lan درایور نیاز نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض امتحان لپتاپ ایسر اسپایر 1 zg5

سلام بچه ها من تقریبا یک ماه ایی لپ تاپ رو خریدم از نظر کارایی نصبت به قیمتش خوبه برنلمه های مختلف رو روش اجرا کردم مثل فتوشاپ سرعتش واسه کار کردن بد نیست و یعنی میشه باهاش در متوسط رو به بالا استفاده کرد . از نظر گرافیکی و گیم نمیشه روش حساب کرد مگر این که بازی های قدیمی مثل فیفا 07 06 2002
    بازی warcraft به راحتی و بدون لگ زدن اجرا میکنه و واسه کار کردن توی اینترنت خیلی خوبه هم با مودم هم با وایرلس . کیفت صفحه نمایشش با مدل های هم رده خودش تقریبا برابر من با hp و lenovo مقایسه کردم . از نظر باطری با یک باز شارز کامل 2:30 راحت کار میکنه . واسه بعضی ها کیفت صدای خروجی از line out مهمه که باید بگم با اینکه از کارت صدا realtek HD استفاده میکنه کیفیتش معمولیه و صدایی که از اسپیکرهای خودش پخش میشه خیلی ضعیفه . ولی در کل به قیمتش می ارزه
    اگه سوال دیگه ای داشتید بپورسید

6. این کاربر از samsepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من بین 3 تا لپتاپ شک دارم موندم کدوم رو بگیرم از دوستان خواهشا راهنمایی کنید چون فردا دارم میرم بگیرم.
    acer aspire one 1.6 atom ram 1gig hard 160 graphic x3100 224 8.9" gheymat:340,000
    asus eee pc 904 celeron m353-900 Mhz ram 1gig hard 80 graphic inetl 256 8.9" +1 sal gurantie + 1 dvd rw external gheymat 400,000
    eee pc 1000 atom N240 1.6 ram 1gig hard 160 graphic intel 256 10.2" + 1 sal gurantie gheymat 530,000

به نظر شما کدوم بهتره؟ هارد واسه من مهم نیست چون هر کدوم بگیرم یه هارد 1 ترا اکسترنال باهاش میگیرم. دی وی دی رایتر هم لازم ندارم اگرم روزی احتیاج پیدا کردم اکسترنال میگیرم.
    بیشتر کار من با برنامه های اتوکد و فتوشاب هست و فیلم و موزیک.
    سلام
    به نظر من ایسر از 2تای دیگه بهتره من ایسر دارم و روش فتوشاپ cs3 نصب کردم خوب بهم جواب میده و به راحتی میتونی باهاش فیلم ببینی و موزیک گوش کنی ولی حتما با گارانتی بگیر با کارنتی من خریدم 360 البته 1 ماه پیش در مورد این نوع لپ تاپ باید بگم بیشتر کار را بندازن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه مدل دیگه هم پیدا کردم
    Msi U100 1.6 Atom 1Gig DDR2 160 SATA Graph: UMA Shared Display:LED 10" Xp Wifi+Lan+Bluetooth+6Cell+Webcam Gheymat:410Toman
    به نظر از اسپایر وان بهتر هست چون هم باتریش 6 سل هست هم بلوتوس داره و هم ال سی دی 10 اینچ
    نظر شما چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقاي sam sepehr و ساير دوستان با سلام
    كامپيوتر رو ميزي من مال سال 83 است با اين مشخصات:
    cpu 2گيگ فول كش(آن موقع ظاهرا به كش 512 فول مي گفتند) رم 512 و هارد 160
    من موقع كاركردن با آن تقريبا هيچ مشكلي از نظر سرعت و كارايي ندارم
    به نظر شما acer aspire one مورد بحث تقريبا همان كاركرد را به من مي دهد يا نه؟
    به عنوان نوت بوك مكمل كامپيوتر رو ميزي من برايم مورد استفاده است ؟(من فوتوشاپ 10زياد كار مي كنم)
    با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه مدل دیگه هم پیدا کردم
    Msi U100 1.6 Atom 1Gig DDR2 160 SATA Graph: UMA Shared Display:LED 10" Xp Wifi+Lan+Bluetooth+6Cell+Webcam Gheymat:410Toman
    به نظر از اسپایر وان بهتر هست چون هم باتریش 6 سل هست هم بلوتوس داره و هم ال سی دی 10 اینچ
    نظر شما چیه؟
    سلام
    اقای پویا من راجبه این دستگاه تحقیق کردم / دستگاه بدی نیست . ولی اگه دنبال دستگاه 10 اینچ میگردی بهت lenovo رو پیشنهاد میکنم اولا برند بدی نیست چون تقریبا همون ibm هسش و قمتش هم با اینها تقریبا توی یه ردس .

11. این کاربر از samsepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اقای erno256 این دریورها به وستا هم میخوره و ویتونی یه همین شکل وستا رو نسب کنی ولی پیشنهاد نمیکنم این کارو کنی چون اصلا ویندوز خوبی نیست و به نظر من 7 خیلی بهتره و برای این دستگاه ویندوز سبکتری هست .
    درایورهای وبکم و لن رو میتونی از درایور های قبلیش استفاده کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه .منظورم من به ال سی دی نبود چون دیدم msi u100 باتری 6 سل و بلوتوث هم داره و نسبت به اسپایر وان بهتر به نظر میرسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •