من مغره نمیدونم چیه ولی خب این چه ربطی به HP داشت؟
من مغره نمیدونم چیه ولی خب این چه ربطی به HP داشت؟
لپ تاپ چند تا فرق عمده داره:
1. اندازه ش کوچکتره و قطعاتش هم کوچکتر از دسکتاپ هستند.
2. لپ تاپو میشه این ور اون ور برد و همیشه همراه شماست.
3. لپ تاپ رو طوری طراحی میکنن که با باتری کار کنه و نه برق مستقیم. مصرف برقش هم فرق میکنه.
4. قیمت لپ تاپ به خاطر اندازه و وزن و مسائل دیگه از دسکتاپ خیلی بیشتره.
5. گرافیک لپ تاپ به مراتب ضعیف تر از دسکتاپه. چون سرعت clock پایین تری داره و مصرف برقش هم کمتره.
اینا که کاربری نیست نه؟
لپ تاپ تکنولوژی جدید تری نسبت به pc داره اغلب و به همین مراتب بعضی جا ها بهترم هست
گرافیک ضعیفاز شما بعیده 1730 کجاش ضعیفه؟
منظورم مغازه بود
کلا میگم برید بگید بهترین مدل hp را براتون بیاره یه fw هم بیاره
lcd شونو نمیشه باهم مقایسه کرد
من پسرعموم 2 سال پیش یه dv6 گرفت ال سی دیش از همه ی سونی ها بهتر بود.
بـــــــــــــــــــله
از اون حرفا زدی ها
درست مانیتور های سونی تکن ولی hp هم دست کمی نداره بهت توصیه می کنم امتحان کنی![]()
تایید میشه مانیتورش بهترهم شاید باشه
تکنولوژی جدید یعنی چی؟
شما کدوم لپ تاپی رو دیدین که از پروسسور Core-i7 استفاده کنه؟
گرافیک 1730 تو لپ تاپ ها شاید قوی باشه ولی در مقایسه با گرافیک های دسکتاپ حرفی برای گفتن نداره.
شما کدوم لپ تاپی رو سراغ دارین که بتونه رو رزولوشن 1920x1200 و بالاترین تنظیمات جدیدترین بازی های روز با 150 فریم در ثانیه اجرا کنه؟
یعنی نانو تکنولوژی
شما کدوم پی سی ای رو تو ایران دیدی که از این استفاده کنه؟
همه ی گیم های موجود رو ساپرت می کنه(اگه کار حرفه ای تون انیمیشن باشه pc تون گرونتر از لپ تاپ در میاد نه)البته باید در نظر گرفت هیچ شرکتی تو ایران تا این حد انیمیشن کار نمی کنه
چرا تازه گی ها فکر کنم سونی بود که اعلام کرد با این رزولوشن لپ تاپ اریه می ده(البته به صورت سفارشی یعنی با در خواست مشتری)
شما مگه نمیگین همه ی گیم های موجود رو ساپرت میکنه؟ خب یه نفر پیدا کنین روی لپ تاپش بازی crysis رو اجرا کرده باشه ازش بپرسین چه جوریه.
اگه کار حرفه ای انیمیشن باشه میشه یه سیستمی جمع کرد که با لپ تاپ نمیشه. من دارم میگم شما اگه یه لپ تاپ و یه دسکتاپ با مشخصات یکسان رو با هم مقایسه کنین دسکتاپ ارزون تره. اگه نظرتون خلاف اینه که دیگه نمیدونم چی بگم. نانو تکنولوژی هم یه بحث جداگانه س. ربطی به سرعت و قدرت نداره. فقط مربوط به اندازه س.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)