از دوستای عزیز و اساتید دنیای گیم , کی میدونه اسم اصلی این بازی میکرو چیه ؟( تهه بازیه )
البته روش نوشته fly dragon 3 اما هرچی سرچ کردم پیداش نکردم ( واسه دانلود )
ممنون میشم کمک کنین
اینم عکسش :
از دوستای عزیز و اساتید دنیای گیم , کی میدونه اسم اصلی این بازی میکرو چیه ؟( تهه بازیه )
البته روش نوشته fly dragon 3 اما هرچی سرچ کردم پیداش نکردم ( واسه دانلود )
ممنون میشم کمک کنین
اینم عکسش :
Last edited by NINJA GAYDEN; 01-06-2009 at 15:59.
بعد از مدتها به قيمت اموليتور سر زدم
الان بهترينش كدومه ؟
يه سوال ديگه
ببخشید یه سوال مسخره می کنم نخندین ایا برای 360 شبیه ساز نمییاد ؟
قدرت pc خوب خیلی می تونه قوی تر از هر کنسولی باشه !!
دوستان من میخوام tekken6مال ps2رو در کامپیوتر بازی کنم امکانش هست ؟باچه مبدلی وچه جوری ؟
سلام دوس عزيز.....
كنسول چون قطعاتش با هم همانگي داره خيلي بهتر از pc بازي هاي مربوط رو اجرا ميكنه.....
در مورد شبيه ساز هم بايد بگم كه فعلا نه ... هنوز نتونستن يه شبيه ساز درست و حسابي بري ps2 بسازند حالا چه برسه به xbox360 !!!
اساتيد كمك كنيد
تمام شبيه سازها رو امتحان كردم اما فقط ps1 كار ميكنه و شبيه سازهاي ps2 هيچ كدام كار نميكنه.نميدونم چرا ؟و اينكه آيا براي اين نوع شبيه سازها سيستم خاصي ميخواد؟ حداقل چه سيستمي ميخواد
سلام دوستان من شبیه ساز PlayStation 2 Emulator (PS2 to PC) رو روی سیستم با بایوس همه چی دانلود کردم ولی وقتی میخوام دوباره اجراش کنم Don't Sent میده..
لطفاً کمک کنید خیلی نیاز دارم....
ممنون.
مثل اينكه كسي نيست اينجا مشكلات مردم و دوستان رو حل كنه.منم مثل خوشبخت همين مشكل رو دارم.
با سلام خدمت همه دوستان
يك سوال دارم. آيا ميشه بازي هاي ps1 را كه iso شدند و قابليت اجرا در امولاتر ها را دارن ، روي سي دي رايت كرد و در ps1 بازي كرد؟
آيا بايد تبديل كرد يا همان را رايت كرد؟
با تشكر
برنامه يcxmb
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)