چه قابليت بدي...:(
ممنون دوستان..
شاد باشيد![]()
چه قابليت بدي...:(
ممنون دوستان..
شاد باشيد![]()
اون بازی تو سبک خودش فوق العادس ! نمیدونم شما چرا میگی متوسط هستش ! به هر حال هرکی یه نظری داره دیگه !
شما اگه تا 300 میتونین پول بدین بهترین گزینه برای شما Arcade هستش که فرقش با بقیه اینه که هارد نداره و یه مموری 256 مگ داره !
قیمت permium هم اگه اشتباه نکنم 320 یا همین حدودا هستش ! یه Permium بتونی بگیری بهتره چون یه هارد 60 گیگ داره که میتونی بازی هاتو بریزی رو هارد و این به کمتر شدن صدای کنسول و بیکار شدن درایو کمک میکنه !
Elite هم که 120 گیگ هارد داره با رنگ مشکی و کابل HDMI حدودا 420 باید باشه فکر کنم قیمت دقیق ندارم !
تو ps3 میتونی با خود سی دی یا فلش راحت کپی کنی تو هارد ولی 360![]()
خیلی ممنون، پس همون جاسپر پریمیوم باید بگیرم دیگه؟؟؟
توی پکش چی باید باشه؟ (آکبند باید باشه؟؟؟)
بله ! تو پکش باید :
یک عدد دسته سفید رنگ بی سیم باشه !
Component HD AV Cable داشته باشه
Headset
و یک عدد هارد 60 گیگ که رو خود کنسول هستش !
جایی هست که بتونیم قیمت روز کنسول رو ببینیم؟
اینجوری هر سری بیایم تو تاپیک بپرسیم یکم خب برای بچه ها هم ... خوشایند نیست دیگه. مثلا من خودم تا حالا 10 بار پرسیدم:
X360 پریمیوم الان چنده؟
الان ه بازم میخوام بپرسم : دی
دوستان الان همه ی مغازه ها premium جاسپر دارن؟؟
قیمتش تا 20 همین ماه چقدر می شه؟؟
قیمت دقیق دسته رو هم اگه قرار دارین بزارین!!ممنون می شم!
به نظرم بهترین کار برای اطلاع پیدا کردن از قیمت های روز سر زدن به فرو شگاههای اینترنتی هستش.مثه فروشگاه فتحی تو فروشگاه مجازی bc که تو صفحه اولش همه قیمتا رو به روز نوشته الیته اینم بگم که قیمتای این فروشگاه کمی ارزونتر از بقیه جاهاس
این هم ادرسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by halflife g; 28-05-2009 at 17:34.
دوستان لطفا یه توضیحاتی (ترجیحا تصویری) از نحوه بازی های Multi Player بدن ... مثلا بازی ماشین 4 نفره چجوری در میاد؟ صفحه به چهار قسمت تقسیم میشه؟ کلا چه بازی هایی هستند که قابلیت 2 نفره یا بیشتر رو دارن (غیر از فوتبال!)؟
Premium Falcon : 280
چطوره؟ به نظر خودم آرکیدش گرونه ولی پریمویم بد نیست!
Last edited by P A R S A; 28-05-2009 at 19:15.
دوستان یک نکته تقریبا جالب رو امروز مشاهده کردم
من از حدودا 70 تا بازی که دارم فقط و فقط بازی the wheelman هست که
تو dashboard تو قسمت زبانه play game عکس بازی تو اون کادر به صورت کامل قرار میگیره
و بقیه بازی ها فقط گوشه سمت راست پایین کادر یک عکس کوچک از بازی هست و بقیه کادر سبز هست
کسی بر خورده به این موضوع ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)