نمی دونم چرا سی پی یو یه منو اشتباه مینیویسه
سی پی یویه من اینه: e 5200
نمی دونم چرا سی پی یو یه منو اشتباه مینیویسه
سی پی یویه من اینه: e 5200
درسته.وگاس جان درست میگه این بازی حد اقل به یه cpu دو هسته ای نیاز داره
چرا وقتی تاکسی میگیرم به جای اینکه مثل یه مسافر بشینه میره یارو رو از تاکسی میندازه بیرون!میخوام از در عقب سوار شم
وقتی f رو میزنم از در جلو سوار میشه و راننده رو میندازه بیرون
باید F رو یه چند ثانیه نگه داری.
درود
خیلی وقت پیش بازی را تموم کردم، اما حالا بعد از کلی وقت که دوباره اومدم، این بنچ مارک را داشته باشید
سیستم من هست
Statistics
Average FPS: 31.69
Duration: 37.23 sec
CPU Usage: 89%
System memory usage: 56%
Video memory usage: 99%
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Very High
View Distance: 38
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III processor
سلام. به همه ی دوستان. با عرض شرمندگی من یک save 50% بازی رو می خوام !! متأسفانه مجبور شدم ویندوز رو فرمت کنم و پرید!! و این که بگین باید save رو کجا بریزم!! خیلی خیلی ممنون!
ببخشید دوستان تو یه مرحله ولد میگه که باید شخصی به نام ایوان رو بکشی.میرم دنبالش فرار میکنه تو یه ساختمون نیمه کاره
باید از نردبوم برم بالا ولی نردبوم رو نمیگیره! چرا؟ میگه left shift رو بزن ولی هرچی میزنم اتفاقی نمیفته
دکمه f رو باید بزنی.
خواستم پست ندم نشد گفتم بیام همه کسانی رو که در فکر این بازی هستن راحت کنم.بچه ها این بازی رو زمانی میتوانید با اخرین ریزولیشن بازی کنید که گرافیک شما 2 گیگ رم داشته باشه.این رو میگم و 100% هم امتحان کردم.در ضمن اون های که میگن فقط CPU باید قوی باشه سخت در اشتاه هستن فکر نکنم هیچ سی پی یوی از سی پی یو من قوی تر باشه.I7 خریدم.باز نتونستم بازی رو تا اخر بالا ببرم اخر مجبور شدم VGA HD4870x2 بگیرم تا تونستم این بازی رو با اخرین تنضیمات بازی کنم.
ببخشید من دیروز یه دسته خریدم اما زمانی که میرم تو تنظیمات gta iv چیزی به نام game pad و .... نداره.میخواستم از دوستالن سوال کنم ایا کار خاصی باد بکنم.پیشاپیش ممنون
دسته:samsun
ویندوز کاملا دسته رو میشناسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)