این فایل Cab هست بدون اینکه بازش کنی انتقالش بده به گوشی و اونجا بازش کن نصب میشه.![]()
این فایل Cab هست بدون اینکه بازش کنی انتقالش بده به گوشی و اونجا بازش کن نصب میشه.![]()
sms report eraser
v3.3
salam , man taze ozve sait shodam . baiad begam EIVAL . saite topi sakhti , khoda ghovat
سلام دوستان
من htc touch 3g دارم می خوام یه برنامه ی smileysms روش نصب کنم اما وقتی می ریزم تو گوشیم setup نداره. اگه می شه راهنماییم کنین
مرسی
بعضی برنامه ها باید از داخل pc نصب شوند ولی بعضی که با فرمت cab هستند را داخل گوشی میشه اجرا و بعد نصب کرد بعضی هام فقط کپی می کنی داخل گوشی و بعش اجرا می کنی
اگه برنامه جاوا باشه بعد از نصب باید ( با فرمت jar) داخل برنامه ای مثل MIDlet Manager دنبالش بگردی اگه با نصبش مشکل داری برنامه را بزار تا بچه ها بگن چه طوری باید نصب کنی
آخه مشکل من اینه که پسوند فایل setupش xml هستش . اصلا نمی دونم باید چی کارش کنم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک smileysms هستش که من وقتی نصبش می کنم setupش جواب نمی ده
سلام.
این برنامه Cab هست.شما وقتی دانلود کردید نباید بازش کنید همونطوری به پاکت پی سی منتقل کنید بعدش از تو پاکت پی سی اجراش کنید.احتما" شما تو کامپیوتر بصورت زیپ یا Rar میبینید و اونم علتش اینه که برنامه زیپ یا RAR شما تنظیم شده که فایلهای Cab رو هم اکستراکت کنه.(بعد از اینکه منتقل کردید توی پاکت پی سی آیکونش عوض میشه.)
سلام
ممنون بابت راهنمایی هایی که میکنین،من خودمو میگم هر جا میرم میگن این نرم افزار جی پی اس از اون بهتره یه جا دیگه بر عکسه!
حالا من 3 تا برنامه که میشناسم میگم شما لطف کنید بگین کدوم بهتره یا اگه شما بهتر سراغ دارین ممنون میشم بگین.
1.GPS OziExplorer
2.GPS Garmin Mobile XT
3.Google Navigator
البته من اطلاعات زیادی ندارم اگه اشتباه ببخشید،ممنون.
سلام.
من با Garmin کار میکنم خیلی خوبه .یا بهتر بگم جواب منو میده با اون دو تا کار نکردم و نمیتونم نظر بدم راجع بهشون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)