ممنون متوجه شدم كارت خيلي درسته
ممنون متوجه شدم كارت خيلي درسته
دوستان درخواست هر آموزش و هر سوألی که دارن بپرسن،اگه بلد بودم حتما کمک می کنم
با سلام خدمت حامد خان و تشکر بابت زحمتی که می کشن
این fade in که بالا توی آموزشت گفتی چیه و چجوری انجامش بدم ؟ آخه وقتی می خوام مثلا ----- blur ره به تدریج به یه تصویر بدم بعد از کپی گرفتن از کلیپ و قرار دادن توی لایه بالایی نمی تونم تغییری رو که می خوام اعمال کنم .
همیشه پایدار باشی
با سلام
دوست عزيز شما بايد دو لايه از موضوع خودت داشته باشي بالايي بدون هيچ تغييري و پاييني رو هر filtr ي كه مي خواي بهش بده وقتي فيد اين و فيد اوت رو بهش مي دي (به فيلم بالايي ) يعني اينه اول لايه پاييني كه filtr رو بهش دادي نشون بده و بعد كم كم لايه بالاي كه اصلي هست نشون بده وبراي اخر هم آهسته اصلي رو كم كم نشون نده و لايه پاييني رو نشون بده
میشه بگین چجوری فید این و فید اوت رو اعمال کنم ؟
اگه به آموزشهاي حامد توجه كني مي توني فيد اين و فيد اوت رو انجام بدي البته يه آموزش تصويري دارم درست ميكنم براي چند روز آينده تو سايت مي زارمش كه راحت بتوني فيد اين و فيد اوت رو انجام بدي
ببین کلیت کار اینه که وقتی 2 تا کلیپ روی همدیگه قرار می گیره،هر کدوم که بالاتره نمایش داده میشه.
حالا اگه این 2 تا کلیپ،کپی همدیگه باشن،اما ----- هاشون فرق کنه(مثلا یکی Blur باشه)،هر جا که با Tranparency یا همون Mixer براش Keyframe درست کنی،این 2 تا با هم تلفیق میشن و ----- blur هم با فید کردن مشخص میشه.این کار باعث میشه تا کلیپ تا هر جا بخوای کلیپ بالایی که دارای افکت Blur هست نمایش داده بشه و یا کلیپ پایینی که بدون افکت هست.
حالا با این توضیح اگه آموزش رو ببینی فکر می کنم متوجه بشی.
حامد جان توی آموزشت من این قسمت رو نفهمیدم :
5.حالا Keyframe رو باید دستی درست کنید.
به این صورت که کلیپ کپی رو از Fade In وارد شید.
دستی یعنی چجوری و کلیپ رو از فید این وارد بشیم یعنی چه جوری ؟
مرسی
آموزش راحتشو توسايته يه سري بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هنوز متوجه نشدی بگو تا توضیح بدم.
موضوع خیلی سادست.2 تا کلیپ داری که کپی هم هستن و بالا سر همدیگه هستن.
حالا یکیش ----- داره و یکیش نداره.یا فیدی که درست میکنی مشخص می کنی کدوم لایه نمایش داده بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)