کاملا تایید میشه...
کاملا تایید میشه...
سلام
من هم الان 42 تا آهنگ رو دانلود کردم - اگه تبلیغ نشه :سرور تک سافت (دانلودها)
به نظرم آهنگ الکساندر ریبک بسیار زیباست - گرچه هنوز همشون رو گوش نکردم!!
در اینکه آرش ایرانی هست هیچ حرفی نیست ولی ریشه ی آذری داره (تو بیوگرافیش نوشته )
بیشتر رایی که آوردن به خاطر چهره دختره بود و اینکه الان که یه هفته گذشته شبکه های آذربایجان هنوز هم دارن
در مورد آیسل و آرش حرف میزنن و حتی دیشب جمعه شب تو igtimayi tv یه برنامه بود که از آیسل دعوت کرده بودن و آیسل حدودا یه ساعتی حرف زد و از آرش زیاد تعریف کرد . پشت صحنه ی یویروویژن رو هم نشون داد و حتی با رقباشون در یوروویژن هم مصاحبه کرده بودن که اونا میگفتن اینا ترکوندن . همچنین آیسل میگفت برادر مون آرش !
اونو می دونم ... از اسمش معلومه ... ولی مگه آذربایجان هم جزواروپا شده ؟ چه باحال !اصلا به جمهوری اسلامی ربط نداره که
این مسابقات فقط برای کشورهای اروپایی هست
شوخي نكن ! يعني نميدونستي اروپاييه ! فكر ميكردي كجاييه !؟
راستش تا حالا بهش فکر نکرده بودم ... ولی جالبه ، همه همسایه های باکلاس ایران اروپایی شدن رفت ...شوخي نكن ! يعني نميدونستي اروپاييه ! فكر ميكردي كجاييه !؟
درسته ریشه اذری داره ولی میدونی چیه من سره یه چیز شاکیم این که اگه بری تو youtube و یه کلیپ از ارش ببینی و نظرات بقیه رو بخونی که ترکای اذری میگن ارش ایرانی نیست و اذری اونوقت داغ میکنی. اخه چه ربطی داره که ریشش ترکه الان تو همین ایران ما سید داریم که جدشون عربه حالا ما باید بگیم اینا عربن و ایرانی نیستن؟؟؟؟اگه واقعا به ایرانی بودن خودش افتخار میکرد باید یه جوری تو همون برنامه اینو ثابت میکرد حالا یا با بستن یه مچ بند به دور دستش که پرچم ایران روش باشه یا با گفتن یا......
قسمت آخر حرفتون رو قبول دارم ولی در برنامه های تلویزیونی که تا حالا انجام دادن هیچ حرفی از ملیت آرش نزدن
و شما هم نباید به حرف های چند نفر که تو یویتوب نظر دادن اهمیت بدی ، اگه هم میخوای ضایشون کنی یه لینک از
کلیپ ایران ایران آرش که ماله تیم ملی هم بود رو واسشون بذار برن حالشو ببرن !!!
کلا اینکه میتونم بگم در حال حاضر آرش پرافتخار ترین خواننده ی ایرانی هست و ما هم خوشحالیم که در
یوروویژن موفق بود !
شاد باشید !![]()
ولی توی همه interview ها ایرانی بودن خودش رو فراموش نکرده ، تا حالا هم فکر نکنم آهنگ های زیادی به آذری خونده باشه ، ولی به فارسی خیلی خونده و موزیک ویدیو داده بیرون ... من که تا حالا ندیدم بگه من ایرانی نیستم و آذری هستم .اگه واقعا به ایرانی بودن خودش افتخار میکرد باید یه جوری تو همون برنامه اینو ثابت میکرد حالا یا با بستن یه مچ بند به دور دستش که پرچم ایران روش باشه یا با گفتن یا......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)