شما برو توی:
Control Panel\Clock, Language, and Region\region and langueg option\customize this format
بعدش stanbdard digits رو عوض کن...
شما برو توی:
Control Panel\Clock, Language, and Region\region and langueg option\customize this format
بعدش stanbdard digits رو عوض کن...
اول برو به Control Panel و Regional and Language Options رو باز کن...
حالا توی همون صفحه ی اول یه لیست کشویی می بینی به اسم Current format ، این لیست رو باز کن و این گزینه رو از توی لیست پیدا و انتخاب کن: (English (United States
حالا OK رو بزن و عدد مورد نظرت انگلیسی تایپ کن.
خودت جواب خودت رو دادی... مشکل از درایور کارت گرافیکت هست احتمالاً...
نسخه های جدیدتر این برنامه ها رو نصب کن تا مشکلت حل بشه...
تا اون جا که من می دونم nero 7 با ویستا مشکل داره...
با سلام
من با درایود قبلی مشکل نداشتم با اینکه قدیمیتر بود ولی با ورژن جدیدش که دانلود کردم مشکل دارم یعنی همچین چیزی ممکنه
کسی نبود کمک کنه؟
شما مطمئنی که این درایور برای ویندوز ویستا هست؟! ببینم توی سایت مربوط به کارت گرافیک شما در این مورد که ویستا باهاش سازگار هست یا نه چیزی نوشته؟
ببین دوست عزیز طبق اونچه که توی عکس من می بینم ظاهراً این قایل اصلا توی کامپیوتر شما وجود خارجی نداره! چون حجمی داره و توی خود پیغام هم اشاره کرده که اصلا چنین چیزی رو پیدا نکرده... من که سر در نمیارم...
خودت دقت کن:
Item Not Found
چه جوری و از چه طریقی پاکش می کنی؟
دوستان مشکلم رو با عکس تو پست 4423 گذاشتم
ویندوز آ اِ ر و قبلا بوده ولی حالا نیست
کسی می تونه جواب بده
ممنون
[QUOTE=sia-saketi;3803264]شما مطمئنی که این درایور برای ویندوز ویستا هست؟! ببینم توی سایت مربوط به کارت گرافیک شما در این مورد که ویستا باهاش سازگار هست یا نه چیزی نوشته؟
با سلام
آره از خود سایت NVIDIA دانلود کردم کارت گرافیک من هم GeForce 7300Le هست
راستش من راست کلیک میکنم روش و میخوام Delete کنم اما این پیغام رو میده
سلام به همگی
اقایون دیگه اعصابم از دست این سرچ ویستا خط خطی شده !!!
هیچی پیدا نمیکه!!!
مثالا تو پوشه تم ( توی یک دی وی دی) 100 تا پوشه دیگه هست! حالا میخوام بین همهی اینها هر چی فایل زیپ یا رار باشه رو پیدا کنه اما هیچی پیدا نمیکنه!! در صورتی که میدونم اونجا کلی فایل زیپ هست!!!
ممنونم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)