بقیه مراحل میشه مراحل فرعی و اون اشخاص آبی رنگ توی نقشه و پرنده کشی و ... !
به داستان اصلی بازی زیاد ربطی نداره .
بقیه مراحل میشه مراحل فرعی و اون اشخاص آبی رنگ توی نقشه و پرنده کشی و ... !
به داستان اصلی بازی زیاد ربطی نداره .
دوستان شاید مسخرم کنید ولی من تازه کترم از کجا باید یفهمم پچی که استفاده میکنم چیه و ورژنش چنده !!؟؟
دوستان میشه این پچ آخر رو با کرکش بزارید.ممنون
بعد بااین سیستم که انشالله اجرا میشه.
رم:2
گرافیگ:9400 جی تی
سی پی یو :e 5200
روی آیکن بازی راست کلیک کن پرو پرتیس رو بزن ورژن بازی مشخصه . شما پچ رو که دانلود میکنی نوشته ورژن چنده پچ هم باید دانلود کرد اگه شما پچی دانلود نکردی پس بازیت 1.0.0 باید باشه . پچ هم که دانلود کنی کرکشم باید داشته باشی توی P30world تاپیک های زیادی هست که پچ ها + کرک ها رو قرار داده از جمله :
که تاپیک خیلی مفیدیه اگه بهش سر نزدی حما یه سری بزن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجرا میشه عزیز.پچ هم تو فروم هست سرچ کن پیدا میشه.آقا mohammadrezams آدرس رو بالا گذاشته
Last edited by sinak3; 24-05-2009 at 10:19.
بابا خیلی بازی مونده.صفحات قبل رو نگاه کن دوستان زیادی واسه 100 در صد کردن راهنمایی گذاشتن.
دوستان از این کدهایی که در بازی در سری های قبلی بود که با نوشتنشون استفاده میکردیم،دارید؟مثلا جونش دوباره پر بشه...
فقط همون شماره ها هست که باید توی گوشی نیکو وارد کنی و یا اینکه از ترینر استفاده کنی.
بهترین راهش اینه که از ترینر استفاده کنی و خییال خودتو راحت کنی!
ترینر های خیلی خوبی دوستان گذاشتند!
سلام دوستان
من تازه میخوام این بازی رو نصب کنم ولی نیاز مد کمک هستم ممنون میشم کمکم کنید چون باید اینا رو بفهمم با تشکر از کمکای سریعتون چون میدونم زود کمکم میکنید مگه نه؟
1:این بازی ظاهرا دوستان میگن سانسور داره درسته؟ و اینکه من بدون سانسور رو از کجا میتونم گیر بیارم چون پچ هان کافی که براش نیست!!!
2:ببخشید دوتا پچ برای بازی داریم یعنی یکی برای نصب و یکی برای ادیت کاری من اینو نمیدونم!!!!!!
3: راستی قضیه این چی هست Rockestar social) club) اینم یه پچ هست که توسط راکستار بیرون اومده بازم از این ها هست؟ اونوقت این برا چی هست؟ برای انلاین بازی کردن؟ بعد دووستان میگفتن هم اکانت انلاین داره هم افلاین یعنی ساخت اکانت الاین با افلاین فرق داره؟ راستی چه جوری بسازم؟
حالا کارش چیه یعنی انلاین با چند نفر دیگه میتونم بازی کنم چه جوری یعنی یککمی یکی برام توضیح بده!!
4:و اینکه روش های تقلبش چیا هستن؟ یکی رمز ها یکی ترینر ها و یکی هم alice ها دیگه؟
بعد این alice چی هست و تو چه مسیری از بازی باید کپی کرد و تا وقتی که پاکش نکنیم از تو همون مسیر کار میده؟
............................................
5:راستی برای انلاین بازی کردن هم این تقلب ها جواب میده یا چیز های دیگه ای براشون هست؟؟؟
6:ممنون دوستان لطفا کمکم کنید چون گیرم هیچی نمیدونم ممنون![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)