تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 3195 اولاول ... 13353358362362963063163263363463563663764368373311331633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی جان ممنونم واقعا
    توی تاپیک پی اس پی که هیچ کدوم از سوالامون بی جواب نزاشتی اینجا هم ترکوندی از اون عکس ها هم ممنون طبق اون عکس 360 من جاسپره خیالم راحت شد
    پی اس پی رو نمیخواستم بفروشم ولی وقتی دیدم گرون شده فروختم به همون قیمتی که پارسال خریده بودم فروختم
    حالا نگفتی چرا فن ضرر داره؟؟
    مگه خنک کننده نیست؟؟
    پس اشکالش کجاس؟
    خواهش میکنم.
    وظیفه هست عزیز.

خداراشکر که جاسپر هست.
    اما با این بازی ها که داره برای psp میاد حیف بود فروختی.

فن هایی که جداگانه بر روی دستگاه نصب میشه تازه باعث تداخل در تهویه کنسول میشه و به دستگاه فشار میاره.
    تو کنسول را یک جای باز بزار که هوا در اطافش راحت درجریان باشه بعد با خیال راحت بازی کن.
    موقعی هم که خواستی به کنسول اسراحت بدی مستقیم کنسول را خاموش نکن.
    ابتدا بیا توی محیط داشبورد حدود20-30 دقیقه همین طور روشن بزار.چون وقتی مستقیم کنسول را خاموش کنی فن ها هم خاموش میشوند و نمیتونن چیپ گرافیکی و پردازشی را خنک کنند.اما وقتی توی محیط داشبورد باشی فن ها به کار خودشون ادامه داده اند و دستگاه خنک میشه.

دوست عزیز.من که نمی گم حرفت رو عوض کن که!گفتم نمی شه یه طوری بدون ریسک 3 چراغه شدن فهمید تا چقدر پشت سر هم و بی وقفه می تونم ازش کار بکشم یا نه؟
    خواهشا یه سوال دیگه.مگه قرار نیست که بازی ای که روی هارد نصب بشه از روی هارد اجرا بشه؟اگه آره پس چرا باز هم موقع اجرای بازی از روی هارد پیغام می ده که دیسک بازی رو توی درایو بذاریم؟
    به این سوال شما نمیشه دقیق جواب داد.خیلی از دوستان بوده اند که 7-8 ساعت پشت سر هم بازی کرده اند و تا حالا هم مشکلی پیش نیامده.اما کسی هم بوده که با 2 ساعت بازی کردن 3 چراغه شده.

وقتی بازی روی هارد ریخته میشه باید دیسک داخل درایور باشه.به دلیل اینکه اگه ماکروسافت این کار را انجام نمیداد عملا خودش کنسول را کپی خور کرده بود و هیچ کس برای انجام دادن یک بازی آن بازی را نمیخرید.میرفت از یک نفر میگرفت روی هارد نصب میکرد و میشست به بازی کردن.
    Last edited by choory; 21-05-2009 at 09:46.

2. 3 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

ببخشيد :: خريد Xbox ريسك نيست؟؟من تاحالا به جز PS1 كه ماله 100 سال پيش بوده كنسول ندشتم، وهمه ي كارم با PC بوده، ميخواستم بفهمم اگر بگيرم چند درصد احتمال خرابيش هست؟؟ جايي هست كه درست كنه؟؟ من تصميمم 100 در 100 هست::
    پرميموم جاسپر " تا حالا گزارش خرابي يا چيزي داشته؟؟ چه مشكلاتي ممكنه پيش ياد، من حوصله ي دردسر ندارم! دي:

4. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ببخشيد :: خريد Xbox ريسك نيست؟؟من تاحالا به جز PS1 كه ماله 100 سال پيش بوده كنسول ندشتم، وهمه ي كارم با PC بوده، ميخواستم بفهمم اگر بگيرم چند درصد احتمال خرابيش هست؟؟ جايي هست كه درست كنه؟؟ من تصميمم 100 در 100 هست::
    پرميموم جاسپر " تا حالا گزارش خرابي يا چيزي داشته؟؟ چه مشكلاتي ممكنه پيش ياد، من حوصله ي دردسر ندارم! دي:
    والا تا اونجا که ما یادمونه ps1 سال 1994 اومد به بازار و تا 2004 هم بازی براش اومد
    و عمر این کنسول الان 15 سال هست نه 100

در صد خرابی رو نمیشه مشخص کرد به طور حتمی
    دوستان زیاد راجع به این موضوع تو صفحات اخیر صحبت کردن

falcon ها که خودم الان 12 ماهی میشه دارمش خیلی خیلی کم مشکل دار میشدن
    من خودم روزی 8 تا 9 ساعت کار میکنه کنسولم

ولی ممکنه کسی jasper بگیره و 1 روزه 3 چراغ بده

بستگی داره به :

• شانس بالا یا پایین طرف
    • از جای معتبری خرید کنید
    • درست کار کنید با کنسول
    • محل قرار گیری کنسول رو تو محیط بسته نزارید

این طوری با خیال راحت میتونی بازی تمام کنید
    jasper هم این طور که میگن 1 مورد خرابی گزارش شده براش

که دیگه مثل قبل نیست که درست نشه
    میشه امید داشت که درصد تعمیری های japser از MB های دیگه بیشتر باشه

6. 7 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام

ایکس باکس پریمیوم با برد جاسپر تو تهران پیدا میششه؟:43:

چنده؟ حتما" پاورش باید 150 w باشد؟ لطفا" راهنمایی ام کنبد

یه چند روز صبر کنین(حدود یه هفته) پرمیوم جاسپر هم تو تهران پخش میشه اونوقت راحت خرید کنین

ببین دوست من چون این سوال زیاد پرسیده میشه:

xb360 یک دستگاهی هستش که کلا خیلی به شانس افراد بستگی داره و یکی هم اینکه حتی از خود جاسپر هم خرابی گزارش شده ولی دیگه خرابی هاش به cpu و gpu (گرافیک) کنسول مربوط نمیشه و بیشتر مربوط به اب شدن لحیم های ram و کلا مربوط به ram دستگاه هستش(میتونین به فرومای خارجی سر بزنین خودتون متوجه میشین) ولی خوشبختانه این مشکلات و خرابی کنسول خیلی خیلی کمه و تقریبا عادیه
    پس نباید خریدش خیلی خطرناک باشه (حداقل جاسپرش که مطمینتره)
    Last edited by halflife g; 21-05-2009 at 13:34.

8. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال این نمایشگاه e3 کی هست؟

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

ببین دوست من چون این سوال زیاد پرسیده میشه:

بیشتر مربوط به اب شدن لحیم های ram و کلا مربوط به ram دستگاه هستش(میتونین به فرومای خارجی سر بزنین خودتون متوجه میشین)
    1-ممنون
    2-آب شدن لحيم راحت حل ميشه ديگه؟؟
    3- به جز آب شدن لحيم هاي رم ، مشكل ديگه اي براي رمش بوجود اومده يا نه؟؟ اگر بوجود بياد حل كردنش راحته؟؟
    4-اين 3 چراغه شدن يعني چي؟؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستان یه سوال این نمایشگاه e3 کی هست؟
    با اینکه به این تاپین ربطی نداره ولی 10 11 روز دیگه ! یعنی 2 june !

12. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله حق دارید بگید ربط نداره چون من منظورم را نگفتم منتظرم ببینم که اسلیم در کار هست یا نه تازه شایدم خبری از mgs4 باشه

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بله حق دارید بگید ربط نداره چون من منظورم را نگفتم منتظرم ببینم که اسلیم در کار هست یا نه تازه شایدم خبری از mgs4 باشه
    MGS4 که خیلی خیلی بعیده ! البته ازون مرد چشم بادومی هیچی بعید نیست ! چون بدجور تو سر کار گذاشتن مردم حرفه ای هستش !

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

1-ممنون
    2-آب شدن لحيم راحت حل ميشه ديگه؟؟
    3- به جز آب شدن لحيم هاي رم ، مشكل ديگه اي براي رمش بوجود اومده يا نه؟؟ اگر بوجود بياد حل كردنش راحته؟؟
    4-اين 3 چراغه شدن يعني چي؟؟
    البته این مشکلی رو که من گفتم خیلی خیلی نادر هستش و شاید تو 100 تا دستگاه تو یکیش یا دوتاش اتفاق بیفته.
    در مورد تعمیرش هم تعمیر کارا انجام میدن با روشایی که بلدن(ریبال و xclamp و ....)
    به جز این مشکل حادی نداشته

در مورد سه چراغه شدن هم :

زمانی که گرافیک یا سی پی سو دستگاه زیاد داغ کنند ممکن هست که بسوزند یا اینکه از بورد دستگاه جدا بشن که در این حالت دستگاه 3 چراغه میشه و... !!!
    .
    .این عکس زیر حالتی هست که کنسول 3 چراغه شده.

که البته گاها با دو چراغ قرمز شدن هم دستگاه دچار مشکلهایی میشه مثلا e74 که در مورد gpu دستگاه بود یا ..... .
    ولی این مشکلها دیگه در جاسپر تقریبا تموم شده .

موفق باشی

16. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •