مثل این ؟
خیلی گرونه که ! مودم وایرلس شاتل 99 تومن بود این 111 تومن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل این ؟
خیلی گرونه که ! مودم وایرلس شاتل 99 تومن بود این 111 تومن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فقط جواب سوالتون رو دادم كه ميشه اين كار رو كرد.
اگه قرار باشه اينقدر پول بدين بهتره حدود 70 تومن بدين يه مودم وايرلس D-Link 2640T بخرين.
واقعا من توی این پی سی ورلد بعد از 10 روز هنوز جواب نگرفتم خیلی عجیبه انگار یکی بلد نیست کار مارو راه بندازه.!!!!!!!!!!!!!!!!سلام دوستان :
بنده یک عدد مودم DSL-2540U دی لینک دارم اگر آموزش کانفیگ این مودم روتر را کسی دارد به زبان فارسی لطف کند قرار دهد با تشکر از شما!
ابتدا به كارت شبكه تون آي پي بدين:
IP Address : 192.168.1.10
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Gateway : 192.168.1.1
بعد كانكشن اينترنت را كه قبلا ساخته ايد پاك كنيد.حالا در نوار آدرس IE اين آي پي رو تايپ و Enter كنيد:
192.168.1.1
در صفحه اي كه باز ميشه جلوي Username و Password كلمه admin را وارد كنيد ( براي هردو )
وقتي وارد كنترل پنل مودم شديد از قسمت سمت چپ روي Wizard كليك كنيد.
در صفحه سمت راست تيك DSL Auto-Connect را برداريد و Next را بزنيد.
در صفحه بعد در قسمت VPI و VCI اعداد مربوط به آي اس پي كه ازش اينترنت گرفتيد را وارد كنيد.
مثلا صبانت و شاتل : VPI = 0 و VCI= 35 يا پارس آنلاين : VPI = 0 و VCI = 59
( اگه بگيد از كجا اينترنت داريد اعدادش را براتون ميگم. )
به بقيه تنظيمها كاري نداشته باشيد و Next كنيد.در صفحه بعد خط دوم را انتخاب و Next كنيد:
( PPP over Ethernet ( PPPoE
در صفحه بعد جلوي PPP Username و PPP Password يوزرنيم و پسورد اينترنت خودتون را وارد كنيد و به بقيه قسمتها كاري نداشته باشيد و Next كنيد.
در صفحه بعد فقط تيك Enable NAT و Enable WAN Service را بزنيد و تيك بقيه را برداريد و Next كنيد.
در صفحه بعد فقط Next كنيد و در صفحه آخر Save/ Reboot را كليك كنيد و حدود دو دقيقه صبر كنيد تا مودم تغييرات را ذخيره كند و ريستارت بشه.
از اين به بعد از روي هر چند تا كامپيوتري كه به مودم وصله IE را باز كنيد به اينترنت وصل ميشين و نيازي به كانكشن ساختن نيست.
این مودم ADSL نیست.فقط ACCESS POINT WIRELESS هست.
ايشون مودم دارن ولي وايرلس نيست.
Last edited by alfasystem; 21-05-2009 at 12:22.
از اكسس پوينت براي ارتباط دادن كامپيوترها و دستگاهاي موجود در شبكه بصورت وايرلس استفاده ميشه مثلا براي شبكه كردن كامپيوترها يا وقتي كه توي شبكه مودم ADSL داشته باشين با تنظيم كردن اون همه كامپيوترها ميتونن بصورت وايرلس به اينترنت وصل بشن ( البته بايد كارت شبكه وايرلس داشته باشن ، مثل لپ تاپ ها ).
ولي اگه مودم ADSL وجود نداشته باشه از اكسس پوينت فقط براي شبكه كردن و ارتباط كامپيوترها و دستگاه هاي موجود در شبكه استفاده ميشه.ولي از مودمهاي ADSL كه اكسس پوينت و روتر دارند هر دو اسفاده را ميشه كرد.
استفاده ديگه اكسس پوينت موقعيه كه كارت شبكه وايرلس كامپيوترهاي يك شبكه به دليل فاصله زياد از هم نميتونند با هم ارتباط برقرار كنند.اونوقت وسط راه اونها يك يا چند تا اكسس پوينت ميذارن تا از طريق اكسس پوينت ها بهم وصل بشن.
الفا سیستم گل ممنون از زحمتت فقط یک چیزی مونده اونم این است که من سه تا دستگاه دارم که می خوام با روتر وصل کنم برای رساندن اینترنت به این دو دستگاه دیگر راهی است که سیستم روشن نباشد و از خود مودم اینترنت دریافت کند به طور مثال به XBOX360 و تلویزیون لن متصل می شود یعنی با این تنظیمات نیازی به کامیپوتر نباشد!
================================================== ==================
ممنون از زحمتی که کشیدید
در ضمن شرکت من DATAK-TELECOM میباشد اگر اطلاعات این آی اس پی رو دارید لطف کنید در اختیار بنده قرار دهید
ممنون از شما
================================================== ==================
بله اگه تنظيمات را اينجوري كه گفتم انجام بدين هرچند تا دستگاه كه به مودم وصل باشن بصورت مجزا ميتونن اتوماتيك به اينترنت وصل بشن . چون ديگه تنظيمات اينترنت توي مودم ست شده نه توي كامپيوتر. البته به شرطي كه تنظيمات اون دستگاهها را هم درست انجام بدين كه بتونن با مودم ارتباط برقرار كنند.
در مورد شركت Datak Telecom من متاسفانه نتونستم بفهمم تنظيمات VPI و VCI شركت چه اعدادي هستند.خودتون ميتونيد زنگ بزنيد و ازشون سوال كنيد.روي سايت شركت دقيقا نگفته ، فقط گفته مودمها بايد قابليت تنظيم VPI/VCI با 12/10 و 25/10 و 51/10 و 12/11 و 25/11 و 31/11 را داشته باشند ( كه همه مودمها سازگارند ).
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد تنظیمات مودم TP-Link مدل 8811 بنده رو راهنمایی کنه
تابحال خودم اینکار رو انجام ندادم و کاملا" در این مورد ناشی و مبتدی هستم
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون و سپاسگزار میشم
Last edited by A_kh; 23-05-2009 at 16:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)